Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abdullah Gül 339 oyla Türkiye Cumhuriyeti'nin 11.Cumhurbaşkanı seçildi.Chp Oylamaya katılmazken Genel Kurul'da 448 Milletvekili oy kullandı....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
msn iletindn n kdr sewndgn belli oluooo tbr etmktn baska ypck bise yp tbr etmktn baska bi sey ypn türkiyenin demokratik yapısına comak sokmus olur we atatürk ü hice saymıs olur | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
| |
nasıl yaa...Demokratik yapıya çomak sokmak ve Atatürk'ü hiçe saymak olur...Yani seçildi bitti elşetiremezmiyiz...Eleştirirsek Atatürk'ü ve demokrasiyi hiçe mi sayıyoruz...bence eleştiri olmasın diye damardan girmeye çalışmıssın ama hiç farketmez... bende diyorum ki acaba M.Kemal bu günleri görseydi ne derdi? Cumhurbaşkanı meşrudur...Seçilmiştir...Umarım da bizi yanıltır iyi şeyler yapar... Ama şu kadarını söyleyim benim cumhurbaşkanım değildir...Ve BEN BU ÜLKENİN VATANDAŞIYIM TIPKI BEKİR COŞKUN GİBİ... | ||
| | #4 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
Merhum Turgut Özal secıldıgınde de buna benzer seylerı soyleyenler cıkmıst.Ozal'da yaptıgı hzmetlerle ona haksız yere dıl uzatanlara gereken cevabı vermısti..ıkıncı bır ornegı Abdullah Gül ile yasıyoruz ve emınım kı Abdullah Gül'de gereken yere bu ulke ıcın yaptıgı hızmetlerle gereken cevabı verecektr ve vermelıdr..bekır coskum bu ulkeyı cok sevıyorum bıryere gıdemem dedı ama bogazından gecen her lokmada Ataturk'ten benı suregelen cumhurbaskanlarının hakkı oldugunu unutmamalıdr.!! | ||
| | #5 | ||
| |
Sende şunu unutma ki arkadaşım... Bizler Mustafa Kemal'in kurduğu bir ülkede yaşıyoruz... Cumhur'a başkan seçiyoruz...Ama 100 yılın lideri olan herkesin güvenini almış bir insanın koltuğuna ATATÜRK'ün koltuğuna birini oturturuyoruz... Ve bu koltuğa oturtuğumuz insalar; Laik sistemle ilgili bitireceğiz gibi demçler vermemli ben aynı şeyleri söylemenin bi anlamı olduğunu düşünmüyorum... Ama şunu unutmamak gerekir...Mustafa Kemal'in meclisinde öneri kutularına Mustafa Kemal'e küfür eden yazılar atan görüşün başında idi bu insanlar... Biz o koltuğa oturtuğumuz herkes için M.Kemal'e sorumluyuz... Ve bu ülkede aldığımız her nefes için iyi yada kötü M.Kemal'e,inönü'ye borçluyuz... Abdullah Gül'ü değil ama onları sevmiyorsak yurttaşlığımızda bir sorun vardır NANKÖRLÜK yapıyoruz demektir... Bir de önerim var Özal öldüğünde ya 1 yaşındasındır yada doğmamışsındır...Annenden babandan duyduklarınla insanları savunma hele o dönemde yaşmadıysan...Özal'ın bu ülke için yaptığı çok hizmet olabilir...Ama çok fena şeyler de olmuştur...TAVSİYEM insanlardan duyma OKU...Sana yakın görüşün kitaplarını da oku...Karşı görüşünün kitaplarını da oku... | ||
| | #6 | ||
| |
sevsende sevmesendee................. Abdullah GÜL'ü tebrik ediyorr.ülkemiz için yararlı bir cumhurbaşkanı olmasını canı gönülden temenni ediyorum..Chp ye kalsa bu ülke kaç sene daha geriye gitecekti iyiki secim yapılmış adamlar yoksa olaylara hiç mantıklı yanaşşmıyorlar..onlara kalsaydı bu ülke hala cumhurbaşkanını arıyor olacaktı..ve türkiye geriye doğru gitmeye başlıyacaktı..türkiye onların umurunda mı sanki demeyin umrundadır tabii ki..ancak adam türkiye de hala yeni kabine secilmedi ..Akp ile Chp gelseydi millet sıyırırdı herhalde kafayı saolasın Mhp saolasın Dsp Ve diğer bağımsızlar...şimdi türkiye daha arkasına bakmadan ilerleyebilecek diye düşüüyorumm..varsın kimse istemesin varsın Türkiye istiyor cıkacak tabi aralarından çürüğü sağlamı ...Kazanan Türkiye olsun.Atatürk bugünleri görseydi belkide utanırdı kurduğu partinin şu anki tavırlarından ..Halk bunu istiyorsa budur kardeşim..HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL.. | ||
| | #7 | |||
| |
Alıntı:
bilrmsnn bilmm ki pek bildiginide sanmam ya cumhur baskanımızı kim secti meclis meclis kimin meclisi halkın halk kim biz biz kimiz Türkiye Cumhuriyetinin bir ferdi Türkiye Cumhuriyeti kim zmnnda üc kıtaya hükmtms bir dewletin torunlarıı bi toplumm bu kadar sey olduda yanls karar wermedi simdi ynls karar wermeye basladı o zmn okuma TÜRKİYE CUMHURYTNN okulunda hadeee amaa ykk böle bos bos konus sonra git okula dimi onada werck cewabın wardırr babam derkii ülke meselelerine cok girince anarşistmisin olum ne b.ksn sanamı kaldı bunlarr sen okulunu oku biz szn ypmnz gereknleri yaparzz snaa sölcmmde bu lafıı ne blmm herkes anlmzz bu lafıı ... Her ülke hakedildigi gibi yönetilirr BEN BUNU HAKEDİYORMM CNM BENİMMM SEN BNU HAKKETGNİ DÜSÜNMÜOSNN GİT BU TOPRAKLARDANN AMA GİDİNCEDE ANADOLUM DİE AGLAR YA SENİN GİBİLER NSE | |||
| | #8 | ||
| |
Bir de önerim var Özal öldüğünde ya 1 yaşındasındır yada doğmamışsındır...Annenden babandan duyduklarınla insanları savunma hele o dönemde yaşmadıysan...Özal'ın bu ülke için yaptığı çok hizmet olabilir...Ama çok fena şeyler de olmuştur...TAVSİYEM insanlardan duyma OKU...Sana yakın görüşün kitaplarını da oku...Karşı görüşünün kitaplarını da oku Ben gördüm ve yaşadım ...kitaplardan da okudum..sen maşşallah okuyorsunda bir kendini savunma mekanizmasından kurtulamıyorsun...O koltuk Halkın seçtiği şahısların-vekillerin seçmesiyle öne çıkan şahsın oturacağı koltuktur...atam halkına hep güvenmiştir..bizde onun yolun dailerliyoruz..halka hizmet HAKK'a hizmettir.saygılarımla | ||
| | #9 | ||
| |
Newmoon sana katılıyorum inşallah yanılan biz oluruz...Zaten şu anda izlemedeyiz...Ama şuna insan Atatürk CHP den utanmazdı...CHP ye kızardı Türkiye de daha yüksek oy alabileceği bi durum varken parti içi iktidar savaşı yüzünden %20 almasına...(doğruya doğru)Ama şunu da bilmeni isterim ki başka bir sürü insana daha kızardı... Ayrıca Frethax demokrasilerde verilen kararlar tartışılır,eleştirilir...Demokrasi hakkında sorunlu düşünceler yüzünden böyleyiz...Zaten Cumhurbaşkanı seçilen Gül bile "Onu benimsemiyoruz" diyenlere cevap vermiyoken sendeki cevap garibime gitti...Kraldan çok kralcılık bu olsa gerek... Ayrıca meclis milletin meclisi bak ne güzel demişsin...Onlar vekil biz asılız...Milletin görevi nedir...Meclisteki kararları eleştirmek,doğru olanı kutlamak... Senin demokrasi anlayışında toplu sözleşme,grev,lokavt,seçilene elştiri yoktur belki ama evrensel demokraside bunlar vardır... Ben T.C vatandaşıyım...Buranın okullarında okuyorum...Sen yada başbakan KRAL değildir...Kimse bana bu ülkeden git diyemez...Zaten bu gerici zihniyetler yüzünden bu toplraklardan Nazımlar gitmiştir...Kusura bakma belki gerici olmayabilirsin ama bu düşüncen çok saçma burda herkes tartışabilme olgunluğunu gösterirken senin böyle demen savunduğun demokrasi anlayışının lugatta değişttiğini gösterir ya HADİ HAYIRLISI... New bu arada ben Özal ı tamamen eleştirmedim dikkatini çekerim yaptığı iyi şeylerde var ama çok yanlışları da var dedim...Ayrıca ben mustafa kemal'i bir takım insalar gibi sadece kendi görüşlerimi aktarırken Kemalistlere de bi damardan giriyim bişe diyemesinler diye kullanmıyorum..."Biz Atamıza güveniyoruz..."Bence bu kılıfı hazırlayıp fukara edebiyatı yapıp sende M.Kemal'i kullanma...(hemde onu kullananları eleştiren bi kişi olarak) Konu burhangs tarafından (28-08-2007 Saat 07:07 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
| | #10 | |||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Alıntı:
![]() bu ülkenin büyük bi çoğunluğu çok ii bilirler atatürkü hiçee sayanlar kimler.. sayın(!)cumhurbaşkanımızın bundn bi kaç yıl önceki konuşmalarınaa bi bakalım saygılarımlaa adminiim... | |||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abdullah Gül 339 oyla Türkiye Cumhuriyeti'nin 11.Cumhurbaşkanı seçildi.Chp Oylamaya katılmazken Genel Kurul'da 448 Milletvekili oy kullandı....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |