Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan asansörr....:(:( Konusunu Görüntülemektesiniz.=>gülüpp geçmein....bn şahsen asansörlerdn nefrett ediorumm...iki üç kere kalnca böle oluoo insan...yorgunlktan ölsem bile hayatta binmem walla......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
ben hastane asansörlerini hiç sefmiom acayıp basım donüo ama oyle korkum falan yok allaha sukur yoksa okadar katı kim çıkcak ....... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
eeeeeeeeeetttt yaww seda çok korkar asansörden | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
çıkıcaım yer 50.kat olsa bile asansöre binmem ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
sheva idman olsun die çıkmıştm daa snle kadir gecesi ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
ben idman olsun die diil yunus. korkup da çıktım valla ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
bu kadar tırsıyomusunuz yaa bizim ev 2.katta ben genelde asansörle çıkıyom kaç kere kaldım 5-6 kere itikleyince açılıyo .Asansörde kalmaktan değil de asansörün halatının kopmasından korkarım her asansöre binişimde öyle bişe doğuyo içime ama yinede biniyom asansöre | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
yaa nie korkmiimki.....küçücük bi yerr w kaldııında iice hawaszz kalıon....nefret ediorum yaa asnsördennn....yorgunlktan ölsem bilee kmse bni bndiremezzzz ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada bacımcımmmm cnm bnm dalga geçmeee.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
camdan asansörlere bin seda. ben geçende bindim hiç bişi olmuomuş. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
bu arada asansör fobisinin nedenini yaziim ![]() bzm o zmn oturduumuz ev istanbulda 10 katlıydı. mecvur asansöre binioduk.bi keresinde 4 kişilik asansöre 11 kişi bindik.tabi o zmn 9 yaşında flndık sonra içinde zıplamaya başladık.asansör 0.kata kadar geldi sonra ordan da aşaıya düştü. resmen apartmanın içinde çöktük yani havasız bi ortam oluştu.ölümden döndük.sonrada çok fezzla gerekmedikçe asansöre hiç binmedim![]() ama geçenlerde bindim fea deilmiş.artık binicem ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan asansörr....:(:( Konusunu Görüntülemektesiniz.=>gülüpp geçmein....bn şahsen asansörlerdn nefrett ediorumm...iki üç kere kalnca böle oluoo insan...yorgunlktan ölsem bile hayatta binmem walla......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |