Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu başlık Altında Günaydın tünaydın iyiaksamlar iyi geceler vs vs dileklerinizi yazabilirsiniz... HERKESE İYİ Akşamlar RÜYALARINIZ PAMUK ŞEKERLERİNDEN DAHA TATLI ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #121 | ||
| |
Her yanım Hüzün yine hep bira kırık gibiyim ama sen mutlu uyu forumjum | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #122 | ||
| |
forum seni seviyoruuum çünkü sıradan bi forum değilsin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #123 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
herkese iyi akşamlar Allah hepimizi korusun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #124 | ||
| |
Cevap: ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ herkese iyi akşamlar .. ben kaçıyorum elveda rumeli başlıyoooorrr ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #125 | ||
| |
Cevap: ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ iyi akşamlar arkadaşlar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #126 | ||
|
Cevap: ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ tüm forumojen ailesine sağlıklı mutlu akşamlar esen kalın hoşçakalın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #127 | ||
| |
Cevap: ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ herkese iyi akşamlaar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #128 | ||
| |
Cevap: ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ iyi akşamlar forumum ![]() bunu gören herkes bana dua etsin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #129 | ||
| |
Cevap: ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ merhaba forumcumm seni seveyorum ya öptüm gözlerinizden iyi günlerrrr | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #130 | ||
|
Cevap: ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ hayat güzel kuşlar böcekler(örümcek hariç )insanlar güzel(istisnalar kaideyi bozmaz)hava güzel böyle mutlu olduğum bir günün akşamında seninde mutlu olman dileği ile forumcum görüşürüz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| aksamlar, dilek, günaydın, kutusu, İyi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu başlık Altında Günaydın tünaydın iyiaksamlar iyi geceler vs vs dileklerinizi yazabilirsiniz... HERKESE İYİ Akşamlar RÜYALARINIZ PAMUK ŞEKERLERİNDEN DAHA TATLI ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |