Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu başlık Altında Günaydın tünaydın iyiaksamlar iyi geceler vs vs dileklerinizi yazabilirsiniz... HERKESE İYİ Akşamlar RÜYALARINIZ PAMUK ŞEKERLERİNDEN DAHA TATLI ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #71 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
| ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #72 | ||
| |
sen özlememiş olabilersin amma vardır elbet bi özleyenim ühü yok mu lem selamınaleyküm forumcum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #73 | ||
| |
herkeslere guzel bır sabahın baslangıcı olacak iii aksamlar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #74 | ||
| |
tüm sorum ailesine slmmm uzun bir ardan sonra tekrar geldim ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #75 | ||
| |
Bill tuttum bunu ![]() ![]() herkese hayırlı sabahlar dilemek istiyorum ama bu akşamı atlatmamız lazım sanırım:::::::::::::::::::: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #76 | ||
| |
iyi akşamlar................................. acıktım yimeğe gidiyom gelen varsa buyursun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #77 | ||
| |
ne var yemekte ![]() ![]() şimdi güzel bir pilav yanında nohut güzel bir yoğurt en sonda şekerpare van da olsada gelirim yanee ![]() ![]() İyi akşamlarrr tekrardann.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #78 | ||
| |
ehehehe köfte patates makarna yoğurt salataa annem bağırıyo bide kalk gel yardım et die isteen buyrusun yani yardımaaa ![]() ![]() iyi akşamlar canlarum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #79 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
anca yiyion kısım yaa çatliycan walla az ye biras buarada herkese eyi gönler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #80 | ||
| |
ya bnm beynime giden damarlar midemden geçio yemzsem kafam basmıo olmaz forumojenciler iyi günler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| aksamlar, dilek, günaydın, kutusu, İyi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ๑۩۞۩๑ Günaydın İyi Aksamlar Dilek Kutusu ๑۩۞۩๑ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu başlık Altında Günaydın tünaydın iyiaksamlar iyi geceler vs vs dileklerinizi yazabilirsiniz... HERKESE İYİ Akşamlar RÜYALARINIZ PAMUK ŞEKERLERİNDEN DAHA TATLI ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |