Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan süper diyaloglar Konusunu Görüntülemektesiniz.=>süper diyaloglar...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
süper diyaloglar süper diyaloglar | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #11 | ||
| |
Cvp: süper diyaloglar:o) bende bi hikaye annadıyım fen dersi için labaratuaardayız hocalar ana sınıfına giriyo kadın hocalar ve ben sordum - acaba nie gidiyolar içeri cümbür cemaat kankim-cuma namazına giderler sevap ya cümbür cemaad ![]() (günlerden perşembe) ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cvp: süper diyaloglar:o) ay inanmıyorum yaa..hepsi çok komik.. ![]() ![]() süperdi![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cvp: süper diyaloglar olağanüstüü manyakk yaa ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: süper diyaloglar ay koptum yaa... ![]() hepsi çok komikti.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
Cvp: süper diyaloglar Orhan hoca: Belgisiz zamir olarak kulanın Faruk yatar vaziyetten kalkar parmağını kaldırır hoca yattığını ve daha sonra parmağını kaldırdığını gören faruğu kaldırır Faruk: Adam değilsiniz hocam! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cvp: süper diyaloglar Sa-amet vs Serwet!! Hoca(qecen sene) Sınıftaki konu:Efes dünyanın 7 harikasından biri mi? Sa-amet parmak kaldırdı.hoca da onu. Sa-amet:Hocam dünyanın 7 harikası 7 tane mi?... NOT:Soru ciddi ciddi sorulmustur! Pes doğrusu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan süper diyaloglar Konusunu Görüntülemektesiniz.=>süper diyaloglar...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |