Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Maillerinizi ABD ve İsrail okuyor Arkadaşınıza attığınız mailin sadece onun tarafından okunduğunu sanıyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz. Yolladığınız her mail önce ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ Maillerinizi ABD ve İsrail okuyor Arkadaşınıza attığınız mailin sadece onun tarafından okunduğunu sanıyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz. Yolladığınız her mail önce Amerika'nın eline geçiyor. Sadece onlar da değil, mailleri izleyen bir diğer ülke de İsrail... ABD BİZİ NASIL GÖZETLİYOR? Gmail, Hotmail ya da Yahoo gibi uluslararası e-mail sistemlerini kullanıyorsanız, Amerika'ya yakalanmamanız mümkün değil. Bu mail zincirleri bir numaralı casusluk alanı. Türkiye'nin internet çıkışının bir kısmı İtalya üzerinden, bir kısmıysa Ankara'dan uydu üzerinden gerçekleşiyor. Yolladığınız e-mailler bu çıkış kapılarından siber uzayda dolaşmaya başlıyor. TELEFON KONUŞMALARI DAHİ İZLENİYOR Amerika'nın ulusal güvenlik sistemleri bu yazışmaların hepsini algılıyor. Sadece elektronik yazışmalar değil, hava üzerinden yollanan tüm iletiler, telli-telsiz telefon konuşmaları, faks, teleks gibi bütün ilişetim kanallarından akan dijital bilgilerin hepsi Amerika'da toplanıyor. Bu bilgiler belli bir algoritma üzerinden filtre ediliyor. Amerika'daki networklar üzerinden üçüncü gözler bunları denetlemeye tabi tutuyor. Mailler buralarda filtrelenip arşivlendikten sonra ancak sizin iletmek istediğiniz kullanıcının adresine ulaşıyor. Sisteme 100 milyon mail gelmişse bunların 3-5 bini incelemeye değer olabiliyor. Amerika'nın iddiası bu denetimin insanların özeline fazla girilmeden yapıldığı yönünde. Amerika'nın önümüzdeki yılın bütçesinden bu işe tam 65.5 milyar dolar ayırdığı düşünülecek olursa, bu iddia geçersiz kalıyor. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ evet tamamıyla izliyolar bizi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ ben birleşik devletler ve israilde bu konuda çalışmaların ve sadece bu bölümde çalıştırılmak üzere dünyanın dört bir yanından hackerlerin toplandığını ve büyük paralarla çalıştırıldığını duymuştum... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ izlese nolcak naaah deriz olur biter. onlar bizi izler sadece bizi !!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ eheheh ay çok iş izlesinler ben zaten 007 melikeydim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ madem izliyorlar ozaman söylim Kahrolsun ABD | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ .........sövesim geliyo ya.. çok çalışcaz çokk | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ Evet ABD Tüm internet girişlerini tüm msn yazısmalarını isterse okuyabilir bu donanım ve yapıya sahipler.tabi benim senin yazısmalarından ABD ye ne! Ancak İşine geldiği kısımlarda ve Devlet işlerinde bunu oldukca fazla kullanıyorlar ve Dünya'nın hiçbir ülkesiyle bu verileri paylaşmıyorlar ayrıca donanım yapısınıda paylaşmıyorlar.. Bir zamanların Osmanlı sını oynuyorlar kısmen.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Cevap: AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ seninde dediğin gibi bilal bir zamanın Osmanlısını oynuyorlar ama fazla uzun sürmez .... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| abd nin dinlemsi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan AbD TaRafınDan Takip EdiliYoruZ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Maillerinizi ABD ve İsrail okuyor Arkadaşınıza attığınız mailin sadece onun tarafından okunduğunu sanıyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz. Yolladığınız her mail önce ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |