Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Süper bir durum bir deneyin bence :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>--- hesap makinenize ev telefon numaranızın ilk 3 rakamını yazın (alan kodu değil) --- 80'le çarpın --- bulduğunuz sayıya 1 ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Süper bir durum bir deneyin bence :D --- hesap makinenize ev telefon numaranızın ilk 3 rakamını yazın (alan kodu değil) --- 80'le çarpın --- bulduğunuz sayıya 1 ekleyin --- buldunuz sayıyı 250'yle çarpın --- bulduğunuz sayıya telefon numaranızın son 4 rakamını ekleyin --- bulduğunuz sayıya tekrar telefon numaranızın son 4 rakamını ekleyin --- bulduğunuz sayıdan 250 çıkartın --- buldunuz sayıyı 2'ye bölün ne cıktıı...??? ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D seviyorum böyle şeyleri | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D :O:O:O:O:O:Oaa bu bnm eww numaraaaam hiç beklemiodmm ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D eheheheh sıkıyorsa doğum tarihimi çıkartsın o ev numarasından hıh | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D yalnis cikiyor heppp | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D ehehhe | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D güzelmiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D bn sabit bi sayı çıkar die bekliyodum...bi baktım evin numarası...şaştım kaldım ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: Süper bişe bi yapın bence :D ev telefonu numarasını 22 yerine 00 yapıyor.geri hepsi aynı ev tel numarası... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Süper bir durum bir deneyin bence :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>--- hesap makinenize ev telefon numaranızın ilk 3 rakamını yazın (alan kodu değil) --- 80'le çarpın --- bulduğunuz sayıya 1 ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |