Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ...dostluk.... =)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Dostluk Sabah öperek uyandırmaktır... Aynı dala tutunmaktır kimi zaman aynı bisikleti sürmektir. Ayağınız yetişmese bile... Dans etmektir kolkala... küçük hediyeler ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
![]() Dostluk Sabah öperek uyandırmaktır... ![]() Aynı dala tutunmaktır kimi zaman ![]() aynı bisikleti sürmektir. Ayağınız yetişmese bile... ![]() Dans etmektir kolkala... ![]() küçük hediyeler almaktır... ![]() ve Kimi zaman aynı kalbi paylaşmaktır.. ![]() Öpmektir onu doyasıya Ve bunu söyleyebilmektir 'Dostlugun en büyük Armağan Bana' Konu ..[ NazLı ].. tarafından (08-04-2008 Saat 09:48 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #11 | ||
|
Cevap: ...dostluk.... =)) tşkler bilal abicim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
Cevap: ...dostluk.... =)) ÇoK SevİMLi Bi PaYLaŞım OLmUş Bu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Cevap: ...dostluk.... =)) cok guzel bı paylasım olmus elıne saglık....... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
Cevap: ...dostluk.... =)) birşey değil arkdaşlar ben teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| dostlugun armagan bana |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ...dostluk.... =)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Dostluk Sabah öperek uyandırmaktır... Aynı dala tutunmaktır kimi zaman aynı bisikleti sürmektir. Ayağınız yetişmese bile... Dans etmektir kolkala... küçük hediyeler ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |