+ Konuyu Cevapla
Sayfa 3 / 5 BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu
Toplam 47 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 21 / 30

Konu: ForumOjeni nereden buldunuz

Aktif Üye emre&tuba is on a distinguished road emre&tuba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    14

Cvp: ForumOjeni nereden buldunuz

emre ile ilgili selere bakııodum kii bı grdum hemen atladım ve cok memnunumm

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

memnun olmana sevindük (:
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Amatör Üye merve_1995 is on a distinguished road merve_1995 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

o beni buldu

Aktif Üye emre&tuba is on a distinguished road emre&tuba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    14

saoL biLaLcim

Moderator invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    114
    Aldığı Teşekkür: 137

valla bi gün msnde muhabbet ediodm bilal abi dedi ki yeni forum açtık biz de geldik zannedersem forumun ilk 10 üyesi içersindeym de saolasn bilal abicmmm
    SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ
    SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ

SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK
    HERKESE NASİP OLMAZ
    BEŞİKTAŞLILIK

Geçerken Uğradım Rohit is on a distinguished road Rohit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

Valla Sokaktan Oyle Geciodum Bi Bakim dedim ne var Ne Yok Adam'in Biri Cikti Kar$ima Baktim Cekiyo Beni Gir Gir e hade dedim Be Kiramadim Adam'I.
    xD
    Bana Kader'imin Bir Oyunu Mu Bu?

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19
    Aldığı Teşekkür: 20

Cevap: ForumOjeni nereden buldunuz

ödev araştırıyordum bir girdim bir daha da çıkamadım konular hakında yorum yapmasamda bayadır takılıyorum

Kıdemli Üye asude has a spectacular aura about asude has a spectacular aura about asude has a spectacular aura about asude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    50
    Aldığı Teşekkür: 58

tbaL'i kazandığımı görünce "tüLay başaran anadoLu Lisesi" yazmıştım google'a..tbal.net.tc'yi buLmuştum..ahh ahh "heLp meeee!" diye de başLık açmıştım..niye türkçe yazmıyosam..ne saLakça.. neyse çocukLuğuma veiyorum..
    sonra işte ordan onLa tanış bunLa tanış..
    gün geLdi tbal.net.tc kapandı..
    ama yeni site açıLıcaktı..
    bi gün bidenemLe evde oturuken furkan "asudee forumojen.com" dedi msnde.. ben de girdim üye oLdum..
    böyLe..
    !!..д§ųĐє ĄќqűԼ мΞтľη..!!

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

güzel bi giriş (: hatırlıyorum senin o help me topicini (:

tbal.net.tc ye ucretsız forum kurmustuk gayette guzel işliyordu ama her ucretsız forumda oldugu gıbı sorunlar cıkmaya basladı en sonunda bana bır mail geldi ve ucretsız forumu ucretlı olrak satacaklarını soyledıler cunku uye sayısı ve mesajları genıslemıstı bende kabul etmeyınce kapandı ama site adresi hala bende [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ] den de giris yapabılırsınız (:
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Amatör Üye :: ECE'L :: Güzel Yazılara :: ECE'L :: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 7
    Blog Başlıkları
    2

ibrahim dediydi aslında farklı bir yer bekliyodum ama neyse
    w Q X $ harfleri alerji yapıyor

Çek elini Türkçemden! Evet benim Türkçem;bence geç olmadan siz de sahip çıkın !

Canımı sıkmayın konu açasım geliyor

wind_girl =>Tanıyan bilen vardır belki =)

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 3 / 5 BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread