emre ile ilgili selere bakııodum kii bı grdum hemen atladım ve cok memnunumm![]()
emre ile ilgili selere bakııodum kii bı grdum hemen atladım ve cok memnunumm![]()
memnun olmana sevindük (:
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
o beni buldu![]()
saoL biLaLcim
valla bi gün msnde muhabbet ediodm bilal abi dedi ki yeni forum açtıkbiz de geldik
zannedersem forumun ilk 10 üyesi içersindeym de
saolasn bilal abicmmm
![]()
SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ
SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ
SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK
Valla Sokaktan Oyle Geciodum Bi Bakim dedim ne var Ne Yok Adam'in Biri Cikti Kar$ima Baktim Cekiyo Beni Gir Gir e hade dedim Be Kiramadim Adam'I.
xD
Bana Kader'imin Bir Oyunu Mu Bu?
ödev araştırıyordum bir girdim bir daha da çıkamadımkonular hakında yorum yapmasamda bayadır takılıyorum
tbaL'i kazandığımı görünce "tüLay başaran anadoLu Lisesi" yazmıştım google'a..tbal.net.tc'yi buLmuştum..ahh ahh "heLp meeee!" diye de başLık açmıştım..niye türkçe yazmıyosam..ne saLakça..neyse çocukLuğuma veiyorum..
sonra işte ordan onLa tanış bunLa tanış..
gün geLdi tbal.net.tc kapandı..
ama yeni site açıLıcaktı..
bi gün bidenemLe evde oturuken furkan "asudee forumojen.com" dedi msnde..ben de girdim üye oLdum..
böyLe..![]()
güzel bi giriş (: hatırlıyorum senin o help me topicini (:
tbal.net.tc ye ucretsız forum kurmustuk gayette guzel işliyordu ama her ucretsız forumda oldugu gıbı sorunlar cıkmaya basladı en sonunda bana bır mail geldi ve ucretsız forumu ucretlı olrak satacaklarını soyledıler cunku uye sayısı ve mesajları genıslemıstı bende kabul etmeyınce kapandı ama site adresi hala bende [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ] den de giris yapabılırsınız (:
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
ibrahim dediydi aslında farklı bir yer bekliyodum ama neyse![]()
w Q X $ harfleri alerji yapıyor
Çek elini Türkçemden! Evet benim Türkçem;bence geç olmadan siz de sahip çıkın !
Canımı sıkmayın konu açasım geliyor
wind_girl =>Tanıyan bilen vardır belki =)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)