Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Özlediklerimiz... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Şunu şunu şunu çok özledim dediğiniz ne varsa... (Her nolusa olsun... ) ben tıpkı küçüklükteki gibi sınavlara kaygısız girmeyi özledim......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Özlediklerimiz... Şunu şunu şunu çok özledim dediğiniz ne varsa... (Her nolusa olsun... ) ben tıpkı küçüklükteki gibi sınavlara kaygısız girmeyi özledim... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: Özlediklerimiz... sadece oyun oynamayı özledim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Özlediklerimiz... cocuklugumu özledim özgür olmayı.. camurlarla oynamayı.. parka dilediğince koşmayı..su savaşı yapmayı ..ip atlamayı.. hepsini özledim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Özlediklerimiz... 1 hafta oldu yemeyeli Bardakta Mısırı tabi nar ekşili olacak. Tülay Başaran Anadolu Lisesini görmeyeli çoook uzun zaman oldu özledim okulu. Gazi Parkını orada oturuyorduk hep :'( ben çok seviyorum her maç çıkışı geliyorduk maçı kaybeden takım tulumba alıyordu. Tulumbasına Halısaha maçlarını. Sallanan sandalyenin üzerinde bahçede bitkiler ıslanırken çıkan fıskiye sesini dinleyip kitap okumayı Hesabına ps turnuvalarını annemin sütlü tatlılarını emircanın kendi yazdığı şarkıları bugünü yarını ve geleceğim günü saymazsak 4 gün sonra ordayım !.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Özlediklerimiz... sokakda suratım kirden görünmicek sekle gelene kadar Amen oynamayı özledim..saat 1e kadar dısarda voleybol oynamayı özledim..babanemde abimlerle körebe oynayıp yakalandıkdan sonra catlayana kadar gülmeyi özledim..karsı sokakdaki Caner abiye dil cıkarıp sonra eve kaçmaya calısırken yere düşüp heryerimi kanatmayı özledim..DEDEMi özledim..erkeklerle oynadığım için bana bağırmasını özledim..bütün gün yemek yiyip iftar vakti gelince oruçlu gibi davranmayı ve sonra balkonda topun atılmasını beklemeyi özledim.. ... Geçmişimi Özledim... Konu !-8['']5R4-! tarafından (06-06-2008 Saat 01:50 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Özlediklerimiz... Bu senenin başını özledim...Okulun açıldığı ilk günü... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cevap: Özlediklerimiz... etrafımdaki çıkarcı insanların az olduğu zamanları özledim.....evin altını üstüne getirdiğim için annemin bana bağırmasını sonra babanneme sarılarak ağlamayı özledim....küçüklüğümü özledim....hayal kurarak oynadığım oyunları özledim ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Özlediklerimiz... düşünüyorum da...bugün saat 16:30 sularını özledim sanırım.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Özlediklerimiz... Antalya'da olduğum zamanlar ve akrabalarım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: Özlediklerimiz... ilk okuldakı dostlarımı ösledımm....mutlulugu ösledımm .....BeMc ile eskısı gıbı cıldrmayı ösledım ![]() sakin yaşamayı ösledım ...kafama göre takılıp apturup zupturuk takılmayı ösledım ..onu ösledım ..onları ösledım...![]() eski halimi ösledım ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Özlediklerimiz... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Şunu şunu şunu çok özledim dediğiniz ne varsa... (Her nolusa olsun... ) ben tıpkı küçüklükteki gibi sınavlara kaygısız girmeyi özledim......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |