Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan menfaat Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet arkadaşlar menfaat demek insanların maddi veye manevi olarak kazandıkları şeylerdir. ancak toplumumuz öyel olmuş ki kendilerinden başka kimseleri görmüyorlar ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| menfaat Değerlendirme: (0 votes - average) evet arkadaşlar menfaat demek insanların maddi veye manevi olarak kazandıkları şeylerdir. ancak toplumumuz öyel olmuş ki kendilerinden başka kimseleri görmüyorlar insanların gözünü maneviyatdan çok maddiyat burumuş eğer inasanların sizin üzerinizden kazanacakları varsa sizinle dostluk kurmanın peşindeler. aslında ben çok saf biriyimdir boyle dostlukları yaşayıp bunun sıkıntısını çektim ama yinde dost canlısı biriyim hayatımda çok kazık yedim ama suda bir gerçek ki hayatda yediğiniz kazıkların bileşkesi size bir tecrube olarak geri donuyorsda kazançlısınızdır aslında artık insanlara inanasım gelmiyor yeni dostluklar kurmaktazorlanıyorum hep bu dostlukların arkasında bir art niyet arar hale geldim inanın siz yinede iyi niyetli bir insan olun bu iyi niyetliliğinizin karşılığını bir gün gelir alırsınız... | |
| Görüntüleme: 34 | |
| | #2 |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cevap: menfaat
bireysel menfaate uğruna yapılan bir çok şeye karşıyım... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| NightHawk ![]() Ruh Halim: |
...[/quote] aslında artık insanlara inanasım gelmiyor yeni dostluklar kurmaktazorlanıyorum hep bu dostlukların arkasında bir art niyet arar hale geldim inanın siz yinede iyi niyetli bir insan olun bu iyi niyetliliğinizin karşılığını bir gün gelir alırsınız...[/quote] doğru her yerde öyle. ne yazık ki.paran olsa menfaatin olsa ne yapıcan zaten karşı tarafta cezasını alacaksın zaten.Dünya fani ne de olsa. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan menfaat Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet arkadaşlar menfaat demek insanların maddi veye manevi olarak kazandıkları şeylerdir. ancak toplumumuz öyel olmuş ki kendilerinden başka kimseleri görmüyorlar ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |