Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Bir Karneyi Sempatik Göstermenin Yolu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı.. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. Sonra adam ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
Cvp: Bir Karneyi Sempatik Göstermenin Yolu Bende bi an yanlıs yeri okuyup tıkladığımı düşündüm süper ya belki önümüzdeki senlerde bnm bi işime yarar ama ben böyle bişe yaparsam babam kaçtım cümlesini okuyunca bayılır gider Allah korusun kimse böle bi yola başvurmasın ![]() yapamadım cook zordu deip ağlasın![]() en azından acırlar alacağınız ceza hafifler![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
Cvp: Bir Karneyi Sempatik Göstermenin Yolu abı koptu ya süpermiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Cevap: Bir Karneyi Sempatik Göstermenin Yolu sonunun böyle geleceğini hiç düşünmemiştim müthişti. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Bir Karneyi Sempatik Göstermenin Yolu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı.. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. Sonra adam ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |