Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Seve Seve Sbs Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya bu gun sbs sinavina girdim bilmeyenler icin aciklayayim oks nin kalkmasi ile beraber sbs diye bir sinav cikti bu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 |
| Seve Seve Sbs Değerlendirme: (0 votes - average) ya bu gun sbs sinavina girdim bilmeyenler icin aciklayayim oks nin kalkmasi ile beraber sbs diye bir sinav cikti bu sinav 6. 7. sinifta olunacak bu iki sinavin puanlari alinnip ortalamasi okul puanina katilacak bu da girecegin liseyi belirleyecek...yani yine sinav yine sinav neyse sinav acayip kolaydi 80 soru vardi ve ben 76 net bekliyorum...ve yorumlarinizida ![]() | |
| Görüntüleme: 87 | |
| | #2 | ||
| |
Cvp: Seve Seve Sbs 6. ve 7. sınıfa gidiyorsun ve harika bir yazı yazmışsın imla hatas harf hatası yok büyülendim burada ![]() başarılar TBAL'e gel ... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: Seve Seve Sbs istanbullu o ve ceren canım çok yüksekk ama eğer herkesin böyleyse 1 netle önüne insan seli geçer bi de ben 22 haziran diye biliyordum..o 7lerinki mi ? o zaman sen 6 mıydın öööf | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Cvp: Seve Seve Sbs yarınmış dooru diosn .... yarın 7. sınıflarn sınavı var başarılar dilerm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: Seve Seve Sbs ım.. arkadaşın kardeşi fullemiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: Seve Seve Sbs bende 76 bekliyom ama 100 sorudan başarılarının devamını diliyorum benim gibi olma | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cvp: Seve Seve Sbs ii yapmışın kız..inş. ii biyere gidersn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cvp: Seve Seve Sbs tebrik ederim canım....inş.. güzel bi yere gidersin..hayırlısı olur in. senn için | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cvp: Seve Seve Sbs Ya bende girdim sana rakibim ![]() söyliyim 90 soruda 80 net bekliyorum![]() haberin olsun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cvp: Seve Seve Sbs benm kardeşim de girdi 7. sınıf çok kolaymış girenlerin çoğu yapmış bayaa bişeyler galiba | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Seve Seve Sbs Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya bu gun sbs sinavina girdim bilmeyenler icin aciklayayim oks nin kalkmasi ile beraber sbs diye bir sinav cikti bu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |