Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Gerçek Dost Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Umarım önceden verilmemiştir..uzun zamandır elimde olmayan sebeplerden dolayı uzak kaldım forumojen den ne verildi ne verilmedi bilmiyorum....bi yerde gördüm sizlerle ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 |
| Gerçek Dost Değerlendirme: (0 votes - average) Umarım önceden verilmemiştir..uzun zamandır elimde olmayan sebeplerden dolayı uzak kaldım forumojen den ne verildi ne verilmedi bilmiyorum....bi yerde gördüm sizlerle de paylaşmak istedim... > > > >GERÇEK DOST ZOR BULUNUR: > > > >Genç adamın biri, > >'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi' > >Baba, itiraz eder, > >Olmaz öyle çok dost, hakikisi > >Belki bir, belki iki, > >Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki... > >Devam eder durur konuşma... > >Aralarında başlar bir tartışma, > >Karar verirler bir sınava, > >dostun hakikisini anlamaya... > >Bir akşam bir koyun keserler, > >Ve koyarlar çuvala. > >Baba der ki oğluna, > >'Hadi al bu çuvalı, şimdi götür dostuna'. > >çuvaldan kanlar damlamakta, > >Sanki öldürmüşler de bir adamı, > >Koymuşlar çuvala, > >Dıştan böyle sanılmakta. > >Delikanlı sırtlar çuvalı, > >Gider en iyi bildiği dostuna, çalar kapıyı. > >O dost, bakar ki bir çuvala hem de kanlı, Kapar hızla kapıyı > >delikanlının suratına, Almaz içeri arkadaşını, Böylece tek tek dolaşır > >delikanlı, Kendince tanıdığı, > >sevdiği dostlarını. > >Ne çare, hepsinde de sonuç aynıdır. evlat geriye döner. Ama > >içten yıkılır... > > > >Babasına dönerek; haklıymışsın baba ' der. > >Dost yokmuş bu dünyada ne sana, ne de bana. > >Baba 'hayır Evlat 'der, benim bir dostum var bildiğim. > >Hadi, çuvalı alda bir kerede git ona. > >Genç adam, çuvalı sırtlar tekrar. > >Alnından ter, çuvaldan kanlar damlar... > >Gider, baba dostuna. Kabul görür, sevinir. > >O dost, delikanlıyı alır hemen içeri. > >Geçerler arka bahçeye. > >Bir çukur kazarlar birlikte, > >Çuvaldaki koyunu gömerler adam diye, Üzerine de serpiştirirler toprak. > >Belli olmasın diye dikerler sarımsak... > >Genç adam gelir babasına; > >'Baba, işte dost buymuş' diye konuşunca, Babası; 'daha erken, > >o belli olmaz daha. > >Sen yarın git O'na, çıkart bir kavga, Atacaksın iki tokat, hiç > >çekinmeden ona, işte o zaman > >anlaşılacak,dostun hakikisi.Sonra > >gel olanları anlat bana...' > >Genç adam, aynen yapar babasının dediğini, Maksadı anlamaktır > >dostun hakikisini, babasının dostuna istemeden basar > >iki tokadı! Der ki tokadı yiyen DOST; > >'Git de söyle babana, biz satmayız Sarımsak tarlasını Böyle iki > >tokada'! > > > >Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile Seni Sevmeli... > >Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile Sana Sarılmalı... > >Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile Sana Dayanmalı... > >Dost dediğin; > >Bütün dünya seni üzdüğünde Sana moral vermeli. > >Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli, Ve ağladığında, > >seninle ağlamalı... > >Ama hepsinden daha çok; > >Dost matematiksel olmali; > >Sevinci çarpmalı... > >Üzüntüyü bölmeli... > >Geçmişi çıkarmalı... > >Yarını toplamalıi... > >kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı... > >Ve her zaman bütün parçalardan daha > >büyük olmalı... > >İşi bitince seni bir tarafa atmamalı... > >MEVLANA > >
__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | |
| Görüntüleme: 29 | |
| | #2 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Gerçek Dost
Hİç okuMamıŞtım geRÇEkten İLGİnÇ VE gÜSell Saool^^^!! # |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() | Cvp: Gerçek Dost
cok guselmıs bole bı dost arıyorum ama yok herkes cıkar pesınde |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) | |
| Moderator ![]() | Cvp: Gerçek Dost
gerçekten çok güzeLdi erdem teşekkürLer.... ![]() Alıntı:
![]() ama "gErÇeK dOstLukLar" da var yaa.... bi de hep birLikte oLunabiLse..... | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Gerçek Dost Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Umarım önceden verilmemiştir..uzun zamandır elimde olmayan sebeplerden dolayı uzak kaldım forumojen den ne verildi ne verilmedi bilmiyorum....bi yerde gördüm sizlerle ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |