»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Koşun Tiki Oluyoruz!?

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  Koşun Tiki Oluyoruz!? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu yazımda çevremden edindiğim gözlerle “tiki” diye tabir edilen asıl anlamı yani halkın kullandığı zengin züppe baba parasıyla aldıklarını insanların ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 01-08-2008, 03:04 PM   #1
Koşun Tiki Oluyoruz!?

GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GuLsah
Sunshine

Ruh Halim:
Türkçe olmayan 0 mesajı 0 üye tarafından uyarılmıştır
Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
GuLsah GuLsah isimli Üye şimdilik offline konumundadır 01-08-2008, 03:04 PM
Değerlendirme: (0 votes - average)

Bu yazımda çevremden edindiğim gözlerle “tiki” diye tabir edilen asıl anlamı yani halkın kullandığı zengin züppe baba parasıyla aldıklarını insanların gözünün içine sokan anlamına gelir ama bu devirde tiki tanımı çok gelişti … Bu postumdan kimse alınmasın gücenmesin işte başliyoruz tiki nasıl olunur ilk önce siz toplumdan üstünsünüz en azından diğerlerinden üstünsünüz allah sizi öyle yaratmış diğer herkes eziktir yaratılma amacınız erkeklerin size bakmasını sağlamak ve diğerleriyle dalga geçmektir . Biri size dokunursa (çarpmak anlamında aslında çarpmada denmez ama neyse) oha ! çüş ! gibi laflarda size yakışır oha o gömlek senden pahalı diye arkasından bas bas böğürme hakkınız vardır . Sizin derdiniz sınıfın derdidir sizin bi derdiniz varsa çevreniz o dertten acı çekmelidir çekmiyosa çektirin ! siz birinden nefret ediyorsanız herkes o kişiden nefret edecek çünkü siz üstünsünüz . Net ortamında Tiki nasıl olunur ? bi kere kısaltma kullancaksınız ama bunu ben uzaltma olarak görüyorum çünkü ben kendi adıma konuşayım ben internet ortamında zamandan kazanç olarak slm yazarsam gerçek hayattada seleme diye okunan slm demem veya bi yere yazmam ama tikiler uzaltma-kısaltma sözcükleriyle kısaltmaları heryerde kullanma avantajı vardır slmmmm diye başlarlar selam yazsan daha kısa , genelde hitap kelimeleri askhımm askhısı dashh hatunum penim gibidir yha kelimesi bildiğimiz ya dır kötü birşey yaptığınızda pislik sheyyy die hitap ederler gerçek hayat konuşmalarındada böyle konuştuğunu anlarsınız zaten bi iki cümleyle konuyu kavratayım

“aayyy coqq güslll elinee sagglıqq”

“ayhh chok gzl eline salık ” yani anliyacağınız kısaltma-uzaltma demem buradan geliyor gerçek hayat net farketmez bu konuşma tarzı havalılık yani cool lukdur gelelim biraz daha net hayatlarına tiki olacaksanız arkadaş sitelerinde süper ama süper arkadaşlık edinebilirsiniz arkadaş listeniz türkiye standartlarında ufak bir forum sitesinin üye sayısına eşittir ve profilinizdeki yorumlar emin olun o forumlardan daha hareketlidir boy boy çekildiğiniz tatlı -dadlu-shekey resimler 100lerce yorum alır ama siz genede diğer kızlara bakıp kaşar len bu diyebilirsiniz tabi sizin hakkınız siz dersiniz hayattaki problemlerinizi dışarı yansıtmassınız ama biri konu açtımı 3gün - 3gece ağlarsınız buda tüm çevrenizi üzer sokakta yürürken bütün sokak sizindir geçen herkes çekilmek zorundadır sizi görünce çekilmezlerse çarpar arkasından sapık diye bağırırsınız otorotiler bu davranışı ego tatmin etme olarakda tanımlarlar güneş yokken bile güneş gözlüğü takmak hakkınızdır çünkü gözleriniz hassastır her elbisenize ait converse iniz vardır üstüne garip şekiller çizersiniz ayrıca tiki olmak sizi direk bir moda otoritesi yapar bir cadde turlar gelen geçenin eleştirisini ( bkz . dedikodu ) ni yaparsınız herkes size bakar ve siz bundan çok rahatsızsınızdır… unutmadan tiki yi bazı kızlar tikky olarak değerlendirirler daha karizmatik tabi

Yaşarcan E.

([Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] 'dan alıntıdır)

Sen "ben" olmuştun.
Ben senle dopdoluydum.
Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
"Senim" diyebilirdim.
Ah "ben", senim.
Ben senim...

ama sevmedim, hayır
iğrendim insanoğlunun
yağlı ipte sallanan morluğundan!
Görüntüleme: 107
Alt 01-08-2008, 03:14 PM   #2
Moderator

asude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asude Albümünden Bir Kare
İsim: asude akgüL metin
İş: öğrenci
Takım: gaLatasaray..
Hobisi: müzik müzik müzik.. :P
Fobisi: hayvanLar aLemi.. :D

Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin
Konuları:264
Blog Başlıkları:
Cevap: Koşun Tiki Oluyoruz!?

çok komik bi yazı oLmuş ve gerçekten çok güzeL anLatıLmış bence..

asude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2008, 03:55 PM   #3
zindanzade

zahsenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Zeynep Ahsen
Takım: FENERBAHÇE !!

Üye No: 1478
İsim: Zeynep Ahsen
Konuları:113
Blog Başlıkları:

bu tip yazılar çok alışılmış oldu artık , güzeldi uzaltma-kısaltma tezi de doğru gibi ama slmmmm yazmak bence selam yazmaktan daha kısa.. m ye iki saniye bas... uzar da uzar.. sizce?

zahsenk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2008, 06:14 PM   #4
Tecrübeli Üye

!!HLL!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: <<<Hilal>>>
İş: öğranci:P
Takım: GaLaTaSaRaY
Hobisi: müzikkkk
Fobisi: yükseklik

Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>>
Konuları:30
Blog Başlıkları:

Alıntı:
zahsenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu tip yazılar çok alışılmış oldu artık , güzeldi uzaltma-kısaltma tezi de doğru gibi ama slmmmm yazmak bence selam yazmaktan daha kısa.. m ye iki saniye bas... uzar da uzar.. sizce?
evet o konuda haklısın maksat zamandan kazanmak o tarz insanlara sinir oluyorum ya çok güzel bir yazı olmuş süper anlatmış

!!HLL!! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 10:20 PM   #5
Amatör Üye

NAgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: NAgehan

Üye No: 5765
İsim: NAgehan
Konuları:2
Blog Başlıkları:

Harika olmuş.Bu durumda olan insanlar bir gün dönüp baksalar şu saçma sapan davranış ve sözlerine,ne tepki verirler acaba??????????

NAgehan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
koşun, oluyoruz, tiki

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil