Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Öldüren Dizeler.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>öyle dizeler vardır ki hiç çıkmaz aklımızdan, yahut birilerinin hayat felsefesi olarak kullandığı sözler vardır.işte bu dizeleri belirtsek.. Tabii sahibini ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine.. Bu yürekte hep yerin olacak...!!! (Sebnem Ferah ) | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | |||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. Alıntı:
vay be ... adam çok kötü aşık olmuş heralde gerçekten güzel tanımlamış.. | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: Öldüren Dizeler.. hepsi çok güzeL ya.. ben de bi kitapta okuduğum bşii payLaşiim bari..![]() mutLu oLmak istiyorsan iki şeyi unut..yaptığın iyiLiği,sana yapıLan kötüLüğü.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. ##Insanlarin çogu kaybetmekten korktugu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layik görmedigi için. Düsünmekten korkuyor, sorumluluk getirecegi için. Konusmaktan korkuyor, elestirilmekten korktugu için. Duygularini ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktugu için. Yaslanmaktan korkuyor, gençliginin kiymetini bilmedigi için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birsey vermedigi için. Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmedigi için. Shakespeare Konu carpediem tarafından (20-08-2008 Saat 03:04 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. miray buraya müthiş şeyler yazıyorsun cidden.. iki mesajından da çok etkilendim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. Etkilediysem edebildiysem eğer ne mutlu bana(: teşekkürler.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cevap: Öldüren Dizeler.. Bunca sık şikayet edilen yaşamın kısalığı, belki de onun ençok şükretmemiz gereken yönüdür..Arthur Schopenhauer | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. Rich Fromm'un sevme sanat'i adlı kitabından...(: Sevdiğinle yaşamak güzel ama yaşam zordur. Uğraş ister birliktelik ve..çiçek gibidir sevgi.. Bilin ki sevginin can suyudur ilgi.. Kavga olacak doğal ki.. Sözcükler yüreğini delmezse hoştur dövüş sonrası barış.. Kişilikte olursa yarış, Kim kimi sindirirse kazanır sanmayın. Böylesi yarışta kaybeden kaybeder. Kazanan da kaybeder. ..... Yaşamı paylaşmak,sevgiyi paylaşmaktır. Anlaşmaktır. Vermeden alınamaz tek şeydir mutluluk.Önce ver..Sonra al. . Aldığını vermek ödeşme; verdiğini almak haktır. Sevgi sıcak yataktır. Sıcak uyumak yatağında dokunmaktır sevdiğine.. inanın çok zordur dokunmak;İstemediğin tene.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. sormuyorum aldırmıyorum buna yüreğinde suçlu musun diye biliyorum seni sevdiğimi ne olursan ol.." Shakespeare | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
Cevap: Öldüren Dizeler.. önce hayal kurdurdu sonra hayalleri yıktı. umuda dair sistemimde hep mi develer yanıktı?! tesadüflere hastayım,o yüzden beni hep yatalak ettiler! dostlarım geldi,boyunumu büküp gittiler. meth miydi bu?altın vuruş,adına aşk dediler! hücrelerine yayılır,adamı dümdüz eder! bu kadar yakın zamanı bari tutturmasaydı kehanetlerim bi kere de şenlikten olsun kerahetlerim.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| dizeler, Öldüren |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Öldüren Dizeler.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>öyle dizeler vardır ki hiç çıkmaz aklımızdan, yahut birilerinin hayat felsefesi olarak kullandığı sözler vardır.işte bu dizeleri belirtsek.. Tabii sahibini ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |