Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Aşkın Yaşı Olur mu :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eveet bilinçli bi aile olarak kardeşime biraz sahip çıkmaya çalışıyorum ee özel hayata saygıszlık yapıyorum malesef biraz bunu 3. sınıfa ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Aşkın Yaşı Olur mu :D eveet bilinçli bi aile olarak kardeşime biraz sahip çıkmaya çalışıyorum ee özel hayata saygıszlık yapıyorum malesef biraz bunu 3. sınıfa giden bi çocuk yazmış... yani bu kardeşime gelen bir şiiir..dalga geçmek istemiyorum ama ama amaaa Aşk bir ömür olsa gerek, Birtek sen ve ben. Sanki bir demet gül, Sanki bir demet karanfil. Hayatımda sadece sen varsın, Resmine bakınca. Senin kokunu duyacağım, Kıyamet kopana kadar Konu zahsenk tarafından (16-08-2008 Saat 11:59 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D ahh canım ya..ablası söyle de bırakmasın şiiri ışık var bu çocukta | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D hayır benim kız kardeşime gelen şiirlerden biri bu karşı taraf kendisi yazmş.. nette aradım yani kopya bi şiir değil zaten altında ismi yazıyor karşı tarafn ahahaha | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D bu çoçuğun içinde var hem aşk hemde ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D hımm o zamn o çocukta ışık var | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D olmamasını ümitt ediormm..(ahsenn senn kardeşnde var kızm bişelerr ben hatrlıormm bi kere servistedee ayşene gelen bi şiiri okumuştkk hatta gönderen kişidee bnmm annemn kuzeninin oğluyduu ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D feyzaa bu aşk burada biter ve ben çekip giderm falan diye şarkı sözü yazmştı dimi o çock ahahah | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D allahm yaa ![]() o çocukla şuann komşudaa oldk bidee bzmm ufaklıında yaknn arkdşıı acabaa açsmm şu konularıı birzz dalgamı geçsemmi: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D yapma feyza gün gelir devran döner senin de dalga geçileblck şelerin olablr eheh .D | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Cevap: Aşkın Yaşı Olur mu :D aa ewt yaa nsll unuttm ben onuu ![]() saoll jnmmsss | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Aşkın Yaşı Olur mu :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eveet bilinçli bi aile olarak kardeşime biraz sahip çıkmaya çalışıyorum ee özel hayata saygıszlık yapıyorum malesef biraz bunu 3. sınıfa ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |