Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Sayın Milli Eğitim Bakanımız Okulumuzu ziyaret etti... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sayın Miili Eğitim Bakanımız Doç.Dr Hüseyin ÇELİK bugün okulumuzu ziyaret etti...Sayın Bakanın özellikle okulumuza ismini veren merhum Tülay Başaran hakkında ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
Sayın Milli Eğitim Bakanımız Okulumuzu ziyaret etti... Sayın Miili Eğitim Bakanımız Doç.Dr Hüseyin ÇELİK bugün okulumuzu ziyaret etti...Sayın Bakanın özellikle okulumuza ismini veren merhum Tülay Başaran hakkında yaptığı gafla dikkat çekti...Merhum Tülay Başaran için ona verilmeyen bilgiden dolayı öldüğünü bilmeden "Bende Tülay hanımla konuştum.Kendisi yolda imiş az sonra teşrif edecekler." gibi ifadeleri kullanması öğrenciler arasında gülüşmelere yol açtı...Vali yardımcısı Mustafa İNGENÇ'in yanlış bilgiyi düzeltmesi üzerine bakan Çelik özür dileyerek yanlışı düzellti.Ve sayın Olcay BAŞARAN'ın geleceğini duyurdu... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #11 | |||
| |
Alıntı:
Diyarbakır'ın +40 derece soğunda yanarsınız diyen bir bakana güeceğiz tabi kide (bu arada diyarbakırda -40 derece de soğuk olmaz)Yani niye azim yapıp bu kadar bakanı savundunki...Şunu da söylemeliyim hiç bir eğitimci ana avrat dümdüz sövmekten bahsetmemelidir...Hele u adam eğitimin başında ise konuşmalarında daha dikkatli olmalıdır...Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama benim elimde doğru düşündüğüme dair bir kanıt var şu anki eğitim sistemi???Şu an okuyamayan bir sürü insan???Bence ne espiri ile nede lafla eğitim düzeltilmez...Eğitim ciddi bir iştir ve bunu kaldırabilcek insan sayısı çok azdır...KUSURA BAKMA BAB ALAFLARIM SANA DEĞİLDİ YANLIŞ ANLAMA YOKSA SENİ SEVERİM BİLİRSİN HALİL![]() | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
harbidn gaf süpr di ya ben bi ara heralde bizm bakan medyum iletişime geçio faln die düşündm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
ruhani liderimiz oldu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
Önden gecerken el caktı ya millet ben vuramadım ya ona yanarım iste bi tek... Tüh be bı nanay yapamadık | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
BURHANCIM ADAM SOHBET HAVASINDA KONUŞTU DİYORUM GAF YAPMIŞ OLAMAZMI YA BİDE BN ONU SAVUNMUYORUM BN SİZİN YAPTIĞINIZ BU ELEŞTİRİLERE KIZIYORUM YA KAFANIZDA Bİ FELSEFE KURMUŞUNUZ HEP ONA GÖRE HAREKET EDİONUZ NİE BÖLE YAPIOSUNZ ADAMIN YANLIŞ YÖNLERİNE KIZIN AMA YAPTIĞI İYİ BİŞEYDE DE YANINDA OLUN.YANINDA OLMAK İSTEMİOSANIZ EN AZINDAN SUSUN...la bn o konferansta vardım bidaha anlatim gençler uyuklamasın diye hafif espirilerle,fıkralarla,anekdotlarla gençleri dik tutmaya çalıştı ve herkesi güldürdü anlamakta güçlük çekiosun galiba ![]() ![]() adam meb bakanı!meb müdürü olsa neyse tülay başaranı tanımıo olabilir bi yanlışta yapmış olabilir ama önemli olan özür dileyip gafını düzeltemesi dimi kardeşim![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
halil baba bak dikkat et topici sayın bakan diyerek açtım çünkü önemli bir görecde ve biz bu topici eleştirmek için de açmadık sayın bakanla geçen eğlenceli bir kaç dakikamızı belirtmek ve sayın bakanın samsun da geçirdiği ilginç olayları yazmak için açtık...Ama sen sanki en başta biz bakanı eleştiriyomuşuz havası verince bende sana(oflu olduğumdan bilirsin damarımızı ) cevap yazdım...Sayın bakanı sevmeyebiliriz fakat eleştirebiliriz de ama tekrar söylüyorum bu topici hayatımızda ileride anlatacağımız komik bir anımızın olduğunu göstermek için açtım...Bu arada şuna da katılmıyorum Sayın bakan değil sadece çevresindekilerinde bakana gideceği okullar hakkında bilgi vermesi gerekirdi yada bakanın bilgi alması...Her neyse oldu geçti komik bir gün geçirdik önemli olan da bu... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
heee anlıom | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
anlıycannn daa o kadar olcak olm oflu adamız sonuçta ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
ama bilmeyerek de olsa espri güzeldi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Sayın Milli Eğitim Bakanımız Okulumuzu ziyaret etti... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sayın Miili Eğitim Bakanımız Doç.Dr Hüseyin ÇELİK bugün okulumuzu ziyaret etti...Sayın Bakanın özellikle okulumuza ismini veren merhum Tülay Başaran hakkında ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |