Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Sayın Milli Eğitim Bakanımız Okulumuzu ziyaret etti... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sayın Miili Eğitim Bakanımız Doç.Dr Hüseyin ÇELİK bugün okulumuzu ziyaret etti...Sayın Bakanın özellikle okulumuza ismini veren merhum Tülay Başaran hakkında ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Sayın Milli Eğitim Bakanımız Okulumuzu ziyaret etti... Sayın Miili Eğitim Bakanımız Doç.Dr Hüseyin ÇELİK bugün okulumuzu ziyaret etti...Sayın Bakanın özellikle okulumuza ismini veren merhum Tülay Başaran hakkında yaptığı gafla dikkat çekti...Merhum Tülay Başaran için ona verilmeyen bilgiden dolayı öldüğünü bilmeden "Bende Tülay hanımla konuştum.Kendisi yolda imiş az sonra teşrif edecekler." gibi ifadeleri kullanması öğrenciler arasında gülüşmelere yol açtı...Vali yardımcısı Mustafa İNGENÇ'in yanlış bilgiyi düzeltmesi üzerine bakan Çelik özür dileyerek yanlışı düzellti.Ve sayın Olcay BAŞARAN'ın geleceğini duyurdu... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
eet sayn bakn gafıyla günümüse renk kattı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
ya gafı mafı sallayın da bakan ii birine benzıo adam usenmemıs butun lıselerı gezmıs... helal dielim yane... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
aman gesio işte yaa daha ne istio | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Ama bir bakana yakışmayacak gaflarda bulunmuş gün boyu okulun birinde de Hollanda nın başkenti için Lahey demiş...Mikroplarla ilgili bir konu açılmış "Hastalanır mikroplara ana avrat söversiniz" demiş...Samsun gündemine gerek ziyaretleri gerek laflarıyla bomba gibi düştü sayın bakan... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
adam okulun adını görünce gaf kaçınılmaz oldu zaten | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
yaa geldi de hayatımıza renk kattı çok lasımdı bize ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
ama cidden o tülay başaran işi matraktı bayaa.. ama onu da düşünmek laazım düşünün heryere git..et..hangi birini tutucak aklındaa.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
ya siz bakanın bi insan olduunu unutuosunuz heralde burhan bey.senin bahsettiiin konfewransda bnde bulunuodum konferansda genelde gençler oldugu için ve gençlerin uyumaması için hep espiri yaptı senin bahsettigin hastalık davasında espiri yapmıştı hatta ön tarafta protokol meb müdürü faln koptu espirilere eleştiride biyere kadar adam hapşursa bişe dicek durumdasınız... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
abi bizi kantine bile göndermediler yaa ölüyodm susuzluktnn.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Sayın Milli Eğitim Bakanımız Okulumuzu ziyaret etti... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sayın Miili Eğitim Bakanımız Doç.Dr Hüseyin ÇELİK bugün okulumuzu ziyaret etti...Sayın Bakanın özellikle okulumuza ismini veren merhum Tülay Başaran hakkında ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |