Katil
Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din
kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz. Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan
yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda
oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın
patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu
canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler
okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde
bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin
feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4
kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları
onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara
bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Hep bir yerlere, bir şeylere yetişme telaşındasınız değil mi?
Hiç vaktiniz yok, "Fast live", "Fast food", "Fast music", "Fast love"...
...
15-11-2008, 01:36 AM
|
#1 | | Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? yalnız Kıdemli Üye Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: AyDın Yaş: 17
Ruh Halim:
Türkçe olmayan 0 mesajı 0 üye tarafından uyarılmıştır

15-11-2008, 01:36 AM
Değerlendirme: (0 votes - average) Hep bir yerlere, bir şeylere yetişme telaşındasınız değil mi?
Hiç vaktiniz yok, "Fast live", "Fast food", "Fast music", "Fast love"...
Dikte ettirilen "yükselen değerler", "in" ler, "out" lar...
Buna benzer bir odada, şanslıysanız gökyüzünü görebilen bir pencere ardında bitecek hepsi.
Dostluğu klavyelerinde, yaşamı monitörlerinde arayanlar, Size sesleniyorum! Hangi tuş daha etkilidir ki sıcacık bir gülüşten ya da hangi program verebilir bir ağaç gölgesinde uyumanın keyfini?
Copy-paste yapabilir misiniz dalgaların sahille buluşmasını?
İçinizi ısıtan gün ışığını gönderebilir misiniz maille arkadaşlarınıza?
Sevgiyi tuşlarla mı yazarsınız?
Öpüşmek için hangi tuşlara basmak gerekir?
Ya da geri dönüşüm kutusunda saklanabilir mi kaybolan zaman?
Doğayı bilgisayarlarına döşeyenler, neden görmezsiniz bahçedeki akasyanın tomurcuklandığını?
Ve ıslak toprak kokusu var mıdır dosyalarınız arasında?
Koklamak, duymak, dokunmak, yok mu yaşam skalanızda?
Bilgi toplumu oldunuz da, duygu toplumu olmanıza megabaytlarınız mı yetmiyor? | | Görüntüleme: 52 |
15-11-2008, 11:37 AM
|
#2 | | zindanzade
İsim: Zeynep Ahsen
Takım: FENERBAHÇE !!
Üye No: 1478 İsim: Zeynep Ahsen
Konuları: 113
Blog Başlıkları:
Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? sanal şeyler hep duygusuzca gösteriliyor..
oysa ki bende pek olmasa da.. bi çok arkadaşlığını vs. sanal bi dünyayla pekiştirip, gerçeğe yansıtan da çok ..
sıkmasınlar canımızı , herşey insanda biter.
modern dünyanın eksilerini artıya çevirmek de bizim elimizde kesinlikle..
ve bu teknoloji bence başımıza gelen en güzel şeylerden biri..
eskiyi özlemiyorum.. çünkü babannemle ananemle çok muhabbet ediyorum.. doyuruyolar beni .. ve yazlıkta falan uzun süre internetsiz kontörsüz yaşayarak da kendim kıyaslama yapabiliyorum  dengelemek sizin elinizde | |
| |
15-11-2008, 06:41 PM
|
#3 | | Tecrübeli Üye
İsim: GiTaRiStAnBuL
Takım: Galatasaray
Hobisi: Futbol, gitar, müzik
Fobisi: Ali sait.:):):)
Üye No: 6851 İsim: GiTaRiStAnBuL
Konuları: 7
Blog Başlıkları:
Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Sevgiyi tuşlarla mı yazarsınız?
Öpüşmek için hangi tuşlara basmak gerekir?
uyuscum harikasın yaa    | |
| |
16-11-2008, 01:21 AM
|
#4 | | Tecrübeli Üye
İsim: Beytullah
Takım: GaLaTaSaRaY
Üye No: 6447 İsim: Beytullah
Konuları: 5
Blog Başlıkları:
Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Süper Yazmıssın Yaa Ellerine Saglık Ne Güsel de Kıyaslamıssın yaa Süper Olmuss | |
| |
23-11-2008, 11:39 AM
|
#5 | | Amatör Üye
İsim: Belirtilmemiş
Üye No: 8104 İsim: Belirtilmemiş
Konuları: 0
Blog Başlıkları:
Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? süper gerçekten | |
| |
27-11-2008, 07:47 PM
|
#6 | | Banned
İsim: selen
Takım: sonuna kadar cimbom
Hobisi: gitar çalmak ve boks liseler arası birinciliğim var
Fobisi: evde kalmak:)
Üye No: 8191 İsim: selen
Konuları: 0
Blog Başlıkları:
Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? bencede sanal aşklar sevgiler yalan öpüşmek için hangi tuşa basıyoduk | |
| |
28-11-2008, 08:21 PM
|
#7 | | na-iyi-ne gerek?|düşün düşün...nedir?|manama:
İsim: Melike...
Yaş:19 İş: okuyor okuyacak ölecek de yine bitmeyecek galiba
Hobisi: .
Fobisi: .
Üye No: 49 İsim: Melike...
Konuları: 322
Blog Başlıkları:
11 Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Çok farklı yorumlar gelmiş okudukça daha da anlıyorum bir insan bir dünya diyen adamın ruh halini (:
Ben, bu konu da kimseye katılmadan bir yorum yapacağım sanırım.
Ben geçmişe gitmek isterdim teknolojinin hiç olmadığı belki telefonun bile bulunmadığı zamanlara.
Her şeyi yüz yüze konuşmak, göz teması kurmak esasmış aslında. Şimdiler?
-İnsanlar sanal alemin gösterişine kaptırdı mı kendini yine kendi dediği o insan birden değişiveriyor. Ne oluşuyor : Hiç olmadığı ve olamayacağı bir şey. Belki yaratık bile diyebiliriz. Sığ insanların kaçış yeri olarak düşünüyorum eğer değişimin göbeğindeyse hayatı, tavrı , cismi, cibiliyetiiiiii.....
Yani sevgi, aşk değil önemli olan. İnsan eğer bir tuşla anlatabileceğine inanıyorsa duygularını ,kimse bu anlatmak isteyen ona sesleniyorum burda, sığ görüyorum dünyasını... Derinler kaç cm olabilir ki onun için?
Veya daha farklı bakalım olaya. İnternet değil sadece telefon veya veya veya daha da tv radyo veya veya veya mikrodalga fırın bile zaman kazandırırken neler götüyor bizden? Ben oturdum da düşündüm bunları.
Hayatı zaman kazanamak biraz daha hızlanmak uğruna betonarme yapmışız ister veya istemez. Ve kimi zaman yarar sağlamak için icat edilmiş çoğu şey saplantılı bir grup insanın eline düşmüş ya da herkes saplantılarıyla dolmuş taşmış bilemiyorum.
Ben teknolojinin her türlüsüne karşıyım elimde olsa yaşayacağımı bilsem taş devrine geri dönmek isterdim.
Yine elimden gelse telefonları atar alırdım bir battaniye örtü vs. yakardım ateşi dumanla mesajlaşırdım.
Hayatımın içine girmiş 'çoğu zaman' bana köstek olan bu müthiş yaratılmış kabul etmek zorundayım ki harika bişey. Yararlarıyla.... zararları mı ? ''saymak istemiyorum... bizi bizden almış götürmüş'' | |
| |
30-11-2008, 09:20 PM
|
#8 | | Sonsuza..
İsim: Asil
Takım: Trabzonspor
Hobisi: Yabancı dil..
Fobisi: Başta Arı olmak üzere sokan tüm hayvanlar...
Üye No: 503 İsim: Asil
Konuları: 161
Blog Başlıkları:
5 Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Yazı çok güzel ama yazıdan daha güzel bir yorum gelmiş; Melike abamdan..
Bende kendime göre bi bakış açısı belirtmeye karar verdim;
Böyle bir kaç devrenin arasında geçen zamanın içinde buldum ben en yakın dostlarımı, onlarla şimdi yüzyüze bakıyorum. Kabloların arasında buldum aşkı belkide, şimdi yüzünü görmek için elim cebimde çiftlikte dolaşıyorum.. Nerdeyim ben? Kablolar, devreler, ethernet kartı nerede?
Benim aşkım kilobaytlarla ölçülecek kadar küçük değil, terabaytlarda yetmez. Benim arkadaşlarıma duyduğum sevgiyi, saygıyı çift çekirdekli laptop anlayamaz. BEn de kullanıyorum bilgisayarı,telefonu.. Gün geliyor odamdan çıkmıyorum. Bu benden bi şey almıyor.. Zamanı geldiğinde bununda olması lazım, dışarı çıkıp bi taraflarımın donmasıda... Donarken sevgilinin yüzünü görmek 20 metre uzaktan, o kadar güzel bi duygu ki, içini o kadar ısıtıyor ki insanın, bunu microsoft anlayamaz..
Bahçemde tomurcuklanan çiçeğiminde, bilgisayarımon masaüstündeki balığımında, otumunda, toprağımıda benim için büyük değeri var. Birbiriyle karıştırmadıktan sonra bir sorun yok... | |
| |
02-12-2008, 06:46 PM
|
#9 | | na-iyi-ne gerek?|düşün düşün...nedir?|manama:
İsim: Melike...
Yaş:19 İş: okuyor okuyacak ölecek de yine bitmeyecek galiba
Hobisi: .
Fobisi: .
Üye No: 49 İsim: Melike...
Konuları: 322
Blog Başlıkları:
11 Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Ali en az benim kadar güzel anlatmışsın Gerçekten.
Bahçemde tomurcuklanan çiçeğiminde, bilgisayarımon masaüstündeki balığımında, otumunda, toprağımıda benim için büyük değeri var. Birbiriyle karıştırmadıktan sonra bir sorun yok...
Sanırım burda her şeyi özetlemişsin (: | |
| |
05-12-2008, 01:54 PM
|
#10 | | Sonsuza..
İsim: Asil
Takım: Trabzonspor
Hobisi: Yabancı dil..
Fobisi: Başta Arı olmak üzere sokan tüm hayvanlar...
Üye No: 503 İsim: Asil
Konuları: 161
Blog Başlıkları:
5 Cevap: Geri Dönüşüm Kutusunda Saklanabilir mi Kaybolan Zaman??? Bir anda çıkıverdi işte aba yaa | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |