+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 9

Konu: gerçek bir intihar mektubu

İş Bilen Üye nightmare is on a distinguished road nightmare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

gerçek bir intihar mektubu

Aşkım, bir tanem, sevgilim, her şeyim,*****…Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli,en tatlı,en mükemmel şeydin sen. Sen benim yasam destek ünitemdin, beni hayata, Allah a bağlayan şeydin.Öyle zor anımda geldin ki yanıma,bana her şeyi unutturdun..ama şimdi beni tekrar o hale sokuyorsun.keşke açık açık her şeyi söyleseydin bana, sevmiyorsan sevmiyorum deseydin,seviyorsan bile sevdiğini tam anlamıyla gösterseydin..Son konuşmamızda sana hala aşkım diyordum,bana aşkım deme diye msj attın bana.Olsun sen benim aşkımsın..Sakın arkamdan üzülme,en azından üzülmemeye çalış.Bu hayattayken değerimi bilmedin belki de. Belki de beni,benim seni aldığım kadar ciddiye almadın.Neden Bıraktın beni Be aşkım?O kadar hayalimiz varken,ben seni o kadar çok severken,senin için her şeyi göze alırken..Hiç mi değer vermedin bana?NEDEN NEDEN NEDEN…?

Annem,babam..sizlere diyecek lafım yok,ben hiçbir zaman size layık elvlat olamadım.Sizi bu hayatta hep üzüldüm..Ama beni kimsenin anlamadığı gibi sizde anlamadınız hiçbir zaman..Anacım sakın üzülme arkamdan,unutun beni.Baba senden bir tek isteğim var.Annemi sakın üzme..

Dostlarım,hiçbir zaman benim yanımda olmasanız da,varlığınızı biliyorum ben.******,****,*****,******,****..sizler çok iyi adamlarsınız.sizin gibi arkadaş bu hayatta bir insanın basına kolay kolay gelmez.Eminim bundan, ben sizlerin arkadaşlığına o kahpeye kanarak ihanet ettim.Şu son 1 yıldır hayatım o kadar acımasız,o kadar iğrenç,o kadar sıkıcı,o kadar boğucu geçti ki aklıma her turlu şey geldi.Ben hayatım boyunca hiç bu yılki kadar ağlamamış, bu kadar yalnız kalmamıştım.Hayatımda hiç yalnız basıma içki içmemişken,bu yıl birileriyle içmeyi özledim..

*****… sen bir baksa adamsın,benim için her zaman tepede yerin vardı.az önce seninle msn de konuştuk,bu yük bana çok ağır geliyor,tek ihtiyacım olan şey “dost” dedim,tek basıma kalkamıyorum bu ayrılığın altından dedim..senin lafın yine su oldu ”dostluklar tek basına kazanılıyor” ben sana karsı bir hata işledim,bu işlediğim hata benim sonumu getirdi.etrafım o kadar çok kalabalıktı ki zamanında,kimle konuşacağımı,kimle takılacağımı bilmezdim.ama şimdi..derdimi anlatacak, ağlayacak,gülecek,sigara isteyecek bir dostum bile kalmadı.bunun suçlusu tamamen benim…

Soruyorum Şimdi Size; Sizin Bu kadar Berbat Bir Haliniz Olsaydı, Ne Yapardınız??

Bu Dünyada Rahat Yok,Ölüm Belki Kurtuluş

HERKEZE ELVEDA...

Kıdemli Üye OrKuN is a glorious beacon of light OrKuN is a glorious beacon of light OrKuN is a glorious beacon of light OrKuN is a glorious beacon of light OrKuN is a glorious beacon of light OrKuN is a glorious beacon of light OrKuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    196
    Aldığı Teşekkür: 175
    etkileyici ya paylasım için tsk.ler
    Bu şehirde bir kadın var adı bana özeL...eLLeri var küçücük yüzüyse çiçekLerinden güzeL...

Kıdemli Üye asude has a spectacular aura about asude has a spectacular aura about asude has a spectacular aura about asude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    50
    Aldığı Teşekkür: 58
    abi güsel paylaşım ama msn,cep telefonu,msj falan biraz komik kaçmış yaw..bayaa teknolojik bi intihar mektubuymuş bu..<<yeni jenerasyon galiba>>neyyse yine de paylaşımın için saol tabii ki..
    !!..д§ųĐє ĄќqűԼ мΞтľη..!!

Kadrolu Üye The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    920
    Aldığı Teşekkür: 669
    çok etkilendim yafvalla hiç bi intihar edenin arkasından ağlamam.çünkü dinimize göre intihar ysaklanmıştır....

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38
    haklısın fatih kendine acımayana biz niye acıyalım ki
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Aktif Üye thedarkpart Güzel Yazılara thedarkpart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    9
    Aldığı Teşekkür: 0
    ay ne desem of ccoook ıyı yazmıs neyse paylasımın için saol
    yaKLaS mEcbUrSnUn sAbAhLaRa kUrBaN OlmAyA sIğInMa SaVuR kÜlLeRıNI ZamAnA yEnıDeN DoĞmAk iÇiN duRmAa!!!

Kıdemli Üye 2zin1i will become famous soon enough 2zin1i will become famous soon enough 2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    48
    Aldığı Teşekkür: 21
    ii yazmışş yaww

İş Bilen Üye awsedrft Paylasımcı awsedrft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    25
    Aldığı Teşekkür: 11
    Keske yapmasaydı hayatta ne olursa olsn yinede yasama devm edilmeli bence en azından dayanabildign kadr
    AZERİCE ETİ REKLAMI::

Bir sormacam var Balalar
    -gaydi gaptır gaptır
    Gaya gaamaltıya batar
    -dimeli nedir nedir?
    Mi****it denince ahla
    -tmm şindi gaptım
    Heman onun adı düşer

ETİ ETİ ETİ

BAK SEEN SessiZ_İsyanKaR isimli üye Tecrübe para puanını kapatmıştır. SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    77
    Aldığı Teşekkür: 165
    Blog Başlıkları
    1

hayata

hayatıma inat yaşamaya yeminliyim. ecel gelip kapımı çalmadığı sürece ayaklarım yere sağlam bascak ve intikam alacam,
    :YALAN DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ SAHTE ROLLERİNİZİ OYNAMAKTAN VAZGEÇİN DOĞRU DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ GERÇEK ROLLERİNİZİ OYNAYIN...

+ Konuyu Cevapla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread