»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

17 ağustos depreminde yaşanan esrarengiz bir olay...

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  17 ağustos depreminde yaşanan esrarengiz bir olay... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>17 Ağustos gecesi Adapazarı'nda yaşlı bi teyze, gece saat 2 buçukta ana caddedeki apartmanlardan birinin zillerini çalmaya başlamış. Kimse kadına ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags: , , , , ,

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 13-04-2007, 08:35 PM   #1
İş Bilen Üye

nightmare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 338
Konuları:14
Blog Başlıkları:
17 ağustos depreminde yaşanan esrarengiz bir olay...

17 Ağustos gecesi Adapazarı'nda yaşlı bi teyze, gece saat 2 buçukta ana caddedeki apartmanlardan birinin zillerini çalmaya başlamış. Kimse kadına kapıyı açmamış, hatta uyandırdıkları için, camı açan bağırıp çağırmış. Üst katlardan bi adam, "Gecenin bu saatinde ne istiyosun teyze?" diye sormuş. Kadın, "Karnım aç oğlum. Bi parça ekmek var mı?" deyince adam, "Yok, yok. Allah Allah, gecenin bu saatinde ne bu yahu?" demiş. Yatağa döndüğünde karısı, yaşlı kadının aç olduğunu öğrenince, "Keşke verseydik" demiş.

Teyze zillere basmaya devam etmiş. En üst katta yeni evli bi çift oturuyomuş. Kadının ne istediğini öğrenince kapıyı açıp yukarı çağırmışlar. Evin hanımı, hemen yiyecek bi'şeyler hazırlamış. Kadına eşlik edip beraberce yemişler. Yemek bitince kadıncağız, "İçimde bi huzursuzluk var. Bi an evvel dışarı çıkalım" diye yalvarmaya başlamış. Genç çift, sırf kadını kırmamak için sokağa inmiş. Daha dışarı adım atar atmaz da her yan sallanmaya başlamış. Depremde o kocca apartman yerle bir olmuş.

O binada oturanlardan sadece yeni evliler ve kocasına, "Keşke yemek verseydik" diyen kadın ölümden kurtulmuş. Onu da 3 gün sonra enkazın altından çıkarmışlar.

nightmare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2007, 08:49 PM   #2
GırGıroJeN

sALih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 25
Konuları:26
Blog Başlıkları:
Demekki kapımıza gelenleri geri cevirmemek lazım... Bundan sonra okulun onundeki teyzeyıde hıc bos gecmıcem

sALih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2007, 11:33 AM   #3
senzafine

2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Seda Sağlık
İş: öğrenci
Takım: GALATASARAY
Fobisi: asansör:D

Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık
Konuları:118
Blog Başlıkları:
çokk ilginç yaww...

2zin1i isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2007, 02:01 PM   #4
SEVGİYE HASRET

SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: ekrem KaYaHaN
İş: satış ve pazarlama
Takım: samsunspor
Hobisi: araba kullanmak
Fobisi: yalan

Üye No: 64
İsim: ekrem KaYaHaN
Konuları:154
Blog Başlıkları: 1
:18 dikkat

belki haklısınız ama iinsanları ayırt edemiyorsunuz okul derken tbal dan bahsediyorsun sizin okulun önündeki kadın bence ihtiyacı olamayaqn ihtiyaç sahiplerinden...

SessiZ_İsyanKaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2007, 04:42 PM   #5
CıLqıN MoD :p

OrKuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci sayıLr

Üye No: 50
Konuları:61
Blog Başlıkları:
ewt o kadının iht. yoq...dilenmeyi meslek haline getirmiş...

OrKuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2007, 05:12 PM   #6
Çıldırtır

newmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: SERVET
İş: İşsizlikle ve KPSS
Takım: GalatasaraY
Hobisi: Pc-İnternteT-Medya-Futbol
Fobisi: yanlızlık

Üye No: 76
İsim: SERVET
Konuları:359
Blog Başlıkları:
Alıntı:
sALih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demekki kapımıza gelenleri geri cevirmemek lazım... Bundan sonra okulun onundeki teyzeyıde hıc bos gecmıcem

Salih öle insanlara değilde gercek ihtiyacı olanlara vermek lazım ..orda bir yaşlı teyze durur..cok yaşlıı kısa boylu..o kadına vermeyinde para..

ağzı bozuk,iğrenç biridir...acımıyorum o kadına ..gercek ihtiyaç sahibi değil çünkü biliyorummm..

ama kıssadan hisse olayı...cok anlamlııı..kimseyi kolay kolay geri cevirmemeliyiz...

newmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2007, 05:30 PM   #7
in the end...

!!essra!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: esra cesaretli
Takım: GaLaTaSaRaY

Üye No: 86
İsim: esra cesaretli
Konuları:117
Blog Başlıkları:
ilgnç bi oly..ama bu yolla insnalrı smüren bisrü kişi vr..km grçkten ihtiyacı olduu içn bunu ypıo nrdn bilczz.

!!essra!! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2007, 05:34 PM   #8
İş Bilen Üye

huriş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenciyim

Üye No: 359
Konuları:16
Blog Başlıkları:
insanı çok düşündüren bir olay..ben 17 ağustos depremini yalova da yaşadım o zaman 1. sınıftaydım..adapazarı na yakın bir yer tamin edersiniz ki çok şidddetli bir sarsıntıydı..evt biz ailece hiç yara almadan kurtulduk..bu hayatta kaç canım var bilmiyorum ama ben birini verdim..ve o depremden allahın yardımıyla kurtulduk..yaşayacak ömrümüz varmış ne diyim..ama o gün bizzat bizim başımızdan çok olay geçti bunlardan biri..;iki kız ve bir anne vardı ve en üskatta oturuyorlardı gözlerimin önünde 5. kattan aşağıya atladılar babam ile birlikte acile getirirken yanımdaki büyük kız bebek gibi eline ağzını koyuyor delirmiş gibi davranıyordu..bu duruma çok üzülmüştüm..birçok sevdiğim insan komşularımı orada kaybettim..diğer olay ise bilmiyorum kendisi yaşıyor mu ama annesinin ve babasının ısrarıyla bir gün komşumuzun kızı halasına gönderildi başka bir şehire yazın kendisine teyzesi ders veriyor..kız kurtulmuştur inşallah ama annesi ve babası öldü..!işte bunlara benzer bir sürü olay gözlerimin önünde ezilerek ölen bir sürü insan..küçük olduğumdan pek sorun yaşamadım zaten istanbula gittik daha sonra orada daha az hissedilmiş..biz kolay atlattık..o yüzden çook şanslıyız..aslında deprem günü köpeklerin havlaması erkenden uyanmamıza neden oldu ve bu sayede uyandık..ayrıca kimsenin evinde elektrik yokken o karanlıkta evimizde ki şarz ile çalışan bir el feneri yere düşerek açıldı..deprem günü evde elektriğin olduğunu ve ışığın yandığını düşündük (o şoklla tabii)ama meğer el feneriymiş o depremden çıkmamız sanki kolaylaştırılmış gibiydi..

huriş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2007, 09:48 PM   #9
İş Bilen Üye

awsedrft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 269
Konuları:13
Blog Başlıkları:
arkların da dedigi gibi insanların ii niyetlerini süistimal eden ck pi... var türkiyede kactane dilencinin arabası oldugu ortaya cıktı üstünde ona para vern admdan ck para bulunan dilenciler die hergün haberlerde izliorz yani Allah kahretsin bölelerini

awsedrft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil