Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Feneri'in KAKA'sı Gelmiş Konusunu Görüntülemektesiniz.=>CİMBOMLULARDAN MİLAN MAĞDURU F.BAHÇELİLERE 'KAKA' ESPİRİSİ... Galatasaraylılardan Fener'e 'Kaka' Şakası... Milan karşısında hezimete uğrayan Fenerbahçe taraftarı üzgün ve şaşkın. Galatasaraylılar ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
CİMBOMLULARDAN MİLAN MAĞDURU F.BAHÇELİLERE 'KAKA' ESPİRİSİ... Galatasaraylılardan Fener'e 'Kaka' Şakası... Milan karşısında hezimete uğrayan Fenerbahçe taraftarı üzgün ve şaşkın. Galatasaraylılar ise internette elden ele dolaşan bir şakayla Fenerbahçe'nin durumunu ti'ye alıyor. İşte Fenerbahçe taraftarının acısını ikiye katlayacak o şaka!!! Fotoğrafı Görmek İçin Tıklayın... Bakalım Fenerbahçeliler bu şakaya nasıl yanıt verecek? Kaynak:HaberTurk | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Bende bişe eklim..6 kasım 2002 den sora galatasaray logosunda deişime gitmiş: http://img413.imageshack.us/my.php?i...logo260dz8.jpg | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
ahuahuz anti Fb olmama lagremn bunu nie daha once gormemıstım ben ya saol çağla bu arada aLi senın ekledıgın resme bakamadım imageshack acmıyor ama galıba hattan kaynaklanıyor bı daha kı sefere bakarım ok Konu ProgrammeR tarafından (05-02-2007 Saat 09:35 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
sacma | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
antifener resımlerı serbestse ben costurururm bu topici | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
bak oulcan benim arşivi bilion | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Eskiden Gs en iidi..buna ben dahil hiçbi fenerli karşı çıkmamalı..ama artık deişti..fenerbahce doru yatırım ve maddi olanaklarla en ii türkiyede.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Fenerbahcenin su anda sadece bilinen bi iyiliği var buna katılmıyor degilim!!! Ama sunu da sormak isterim! Görünürde ne var??? Yani Galatasarayın yanında artısı nedir?? Sen merak ediyorsan ben soleyebilirm Galatasarayın artılarını??? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
fenerbahce:stadyumu dahaii,maddi olanağı daha fazla,herkesin fb kötülemesi onların daha çok birlik olmasını sağlıo,dünyaya türk futbolu artık gösteren yüz..(gs artık eskisi gibi diil)biçok yıldıza sahip ve bu yıldızlar sayesinde biçok maç kazanıo..daha sölim mi? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Feneri'in KAKA'sı Gelmiş Konusunu Görüntülemektesiniz.=>CİMBOMLULARDAN MİLAN MAĞDURU F.BAHÇELİLERE 'KAKA' ESPİRİSİ... Galatasaraylılardan Fener'e 'Kaka' Şakası... Milan karşısında hezimete uğrayan Fenerbahçe taraftarı üzgün ve şaşkın. Galatasaraylılar ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |