»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Rap - Rock kavgası Sonlanmalı...

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  Rap - Rock kavgası Sonlanmalı... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Öncelikle bu topici acmayı gerek bilmedim ama çok sinirlenince tepkimi ifade etmek istedim Bilen bilir ben Rap müziğiyle ugrasıyorum.Üniversite ve ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags: , , ,

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 06-03-2007, 06:50 PM  
İş Bilen Üye

Kaos RMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Hayat Hariç ; Rap dahil...

Üye No: 36
Konuları:18
Blog Başlıkları:
Exclamation Rap - Rock kavgası Sonlanmalı...

Öncelikle bu topici acmayı gerek bilmedim ama çok sinirlenince tepkimi ifade etmek istedim

Bilen bilir ben Rap müziğiyle ugrasıyorum.Üniversite ve gelecek adına hiçbir planım (meslek
olarak) yok. Ben müzüğimi mesleğimi irşaa edicem. Kendimce kendimi yetenekli buluyorum.
Ben pantolonumu aşağı çekipte bol giyinen pasif bi dinleyici kitlesi olarak anılma taraftarı değilim.
Sago hariç kimseyi örnek almam. Onu da örnek alma derken yani beraber çalışmak kastım.

Gelgelelim 1. meseleye... son günlerde yakın dostlarımın şaka-maka bana özenti sözlerine maruz
kaldım. Bunu ilk başta takmadım ama ilerleyen zamanlarda artık iş siyaset gibi bir konuya döndü...
Özenti sözuyle ne kasıt bilemem ama düşüncem: çaylak görünen , daha 2. yılında olan ben bu 2
yılda bence çok yol tepti. 6. sınıfta adını duydıgım müziğe çevremden ve o zamanki başka
aktivitelerden dolayı pasif kaldım.. O zamanlar biz Nefret ve Ceza yı tanırdık reklamını iyi
yaptıkları için... Ama liseye geldiğim zaman "Sagopa Kajmer şarkının adı mı?" diye sorarken
birden onu tanır oldum... Hangi müzik olursa olsun , hangi insan anadan dogma bi müziği
dinlemiştir? Hiçkimse... En fazla erken başlamış olabilir ama siz bugun bir sanatçı cıksa ve
çok hoşunuza gitse onu dinlemeniz, sevmeniz, savunmanız, özentilik mi olur??? Olmaz. Ben de
Sago yu arkadaşlarım vasıtasıyla duydum, sevdim , şimdi fanıyım...
2. mesele... Rock kavgası: Yani demin de arzettiğim gibi bunları diyenler metal dinleyen
arkadaşlar... Kendileri enstrüman çaldıkları için -çok önemli bişeymiş gibi- artı bizim müziğimize
Rap müzik mi? Rap de çalınan enstrüman ne? gibi sözler beni çıldırttı.
Arkadaşlar sözlerimi bitirirken şunları söylemek istiyorum.. BİZ DİNLİYORSAK TÜRKÇE RAP DİNLİYORUZ
SİZE SAYGI DUYUYORUZ, AMA EĞER İMKAN VARSA SİZDE ROCK U TÜRKÇE YAŞAYIN
BUNU VE YAZIMI OKULDAKİ TÜM RAPÇİLER ADINA SİZE Bİ TAVSİYE OLARAK
SUNUYORUM...
Selametle...

Konu Kaos RMC tarafından (07-03-2007 Saat 03:51 PM ) değiştirilmiştir.
Kaos RMC isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-05-2007, 10:54 PM   #101
...sonbahar...

merve_sbl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: merve

Üye No: 251
İsim: merve
Konuları:33
Blog Başlıkları:
Alıntı:
zifiri_karanlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım=)saygı diyosun iyi diyosun hoş diyosunda sen niye uygulsamıyosun önce özentilik kavramını bil ya da yorum yazarken özentilere hitap ettiğini söyle rock sadece kıraç haluk levent vs...diye kalıplanmamıştır gördüğüm kadarıyla amycisin ama amy lee felsefesini bile bilmiyosun nese tartışmaya gerek yok rock forever he ben rap dinlemiyomuyum dinliyorum=)))sadece rock mı rap mi topiği başlığı altında rock hakkında yapılan yorumlar hoşuma gitmedi ve sıkı bi metalci olarak kendimi tutamadım rap hakkında da kötü bir şey demedim sadece arabeskin hızlı söylenmiş hali dedim çünkü çok damar dj akman fln yazdığım yerde açıklamasını yapmamışım ama şimdi yapimm anlaştıqq....
ben bu topici ndn da önce farkedememisim yawww neseee bnce tam yerinde bi konu tartismk için tabikide hrks istedii müzik türünü dinlerr burda ztn arkadaslarmz sdce kendi fikirlerini söledilr bu zifiri bilmem nenin yazısından alıntı yapiorm çünkü bi konuda elstiri yapmak istiorm SIKI Bİ METALCİ ne dmk işte budur dnledii müziqi kullanmakk sırf müziii hawa için dnlemk w rock gibi bi müziiiiii böle basit seylerle ayklar altına almakkk eer yaptiin seylerle öwünmek istiosan zifiri bilmem ne bska yerde sölee w en önemlisi KARDESİME SATASMA !!!!!!!!!!! malim balimm peteeem zidammm sewiom seni hee bide asuşuma da laf etmeee !!!!

Konu merve_sbl tarafından (18-05-2007 Saat 11:07 PM ) değiştirilmiştir.
merve_sbl isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-05-2007, 01:40 AM   #102
Zahiri Admin

KhirsaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Mustafa Kayahan
İş: Elektronik Mühendisi
Takım: Trabzonspor&Samsunspor Fanatizme karşıyım bu arada belirtmeden gecemedim

Üye No: 23
İsim: Mustafa Kayahan
Konuları:14
Blog Başlıkları:
Arkadaşlar bir müzik yuzunden bu kadar söze ne gerek var ben kulagıma hoş gelen her parcayı dinlerim mesela :

Konu kitlenmiştir...

KhirsaH isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil