»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Rap - Rock kavgası Sonlanmalı...

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  Rap - Rock kavgası Sonlanmalı... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Öncelikle bu topici acmayı gerek bilmedim ama çok sinirlenince tepkimi ifade etmek istedim Bilen bilir ben Rap müziğiyle ugrasıyorum.Üniversite ve ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags: , , ,

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 06-03-2007, 06:50 PM  
İş Bilen Üye

Kaos RMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Hayat Hariç ; Rap dahil...

Üye No: 36
Konuları:18
Blog Başlıkları:
Exclamation Rap - Rock kavgası Sonlanmalı...

Öncelikle bu topici acmayı gerek bilmedim ama çok sinirlenince tepkimi ifade etmek istedim

Bilen bilir ben Rap müziğiyle ugrasıyorum.Üniversite ve gelecek adına hiçbir planım (meslek
olarak) yok. Ben müzüğimi mesleğimi irşaa edicem. Kendimce kendimi yetenekli buluyorum.
Ben pantolonumu aşağı çekipte bol giyinen pasif bi dinleyici kitlesi olarak anılma taraftarı değilim.
Sago hariç kimseyi örnek almam. Onu da örnek alma derken yani beraber çalışmak kastım.

Gelgelelim 1. meseleye... son günlerde yakın dostlarımın şaka-maka bana özenti sözlerine maruz
kaldım. Bunu ilk başta takmadım ama ilerleyen zamanlarda artık iş siyaset gibi bir konuya döndü...
Özenti sözuyle ne kasıt bilemem ama düşüncem: çaylak görünen , daha 2. yılında olan ben bu 2
yılda bence çok yol tepti. 6. sınıfta adını duydıgım müziğe çevremden ve o zamanki başka
aktivitelerden dolayı pasif kaldım.. O zamanlar biz Nefret ve Ceza yı tanırdık reklamını iyi
yaptıkları için... Ama liseye geldiğim zaman "Sagopa Kajmer şarkının adı mı?" diye sorarken
birden onu tanır oldum... Hangi müzik olursa olsun , hangi insan anadan dogma bi müziği
dinlemiştir? Hiçkimse... En fazla erken başlamış olabilir ama siz bugun bir sanatçı cıksa ve
çok hoşunuza gitse onu dinlemeniz, sevmeniz, savunmanız, özentilik mi olur??? Olmaz. Ben de
Sago yu arkadaşlarım vasıtasıyla duydum, sevdim , şimdi fanıyım...
2. mesele... Rock kavgası: Yani demin de arzettiğim gibi bunları diyenler metal dinleyen
arkadaşlar... Kendileri enstrüman çaldıkları için -çok önemli bişeymiş gibi- artı bizim müziğimize
Rap müzik mi? Rap de çalınan enstrüman ne? gibi sözler beni çıldırttı.
Arkadaşlar sözlerimi bitirirken şunları söylemek istiyorum.. BİZ DİNLİYORSAK TÜRKÇE RAP DİNLİYORUZ
SİZE SAYGI DUYUYORUZ, AMA EĞER İMKAN VARSA SİZDE ROCK U TÜRKÇE YAŞAYIN
BUNU VE YAZIMI OKULDAKİ TÜM RAPÇİLER ADINA SİZE Bİ TAVSİYE OLARAK
SUNUYORUM...
Selametle...

Konu Kaos RMC tarafından (07-03-2007 Saat 03:51 PM ) değiştirilmiştir.
Kaos RMC isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2007, 08:31 PM   #11
İş Bilen Üye

[KuBRa] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 235
Konuları:6
Blog Başlıkları:
ne kdr kavgalar gereksiz diosak da yine de oluyo rap ya da rock herhangi birini dinleyen insnlr tabiki dierine nefret duyuyolar.. ve ayrıca murat haklısın güzel özetlemişsin olayı..

[KuBRa] isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2007, 09:40 PM   #12
KaRaKaRTaL MoD

invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Furkan Erdem Perşembe
İş: Computer Engineering
Takım: BEŞİKTAŞ

Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe
Konuları:368
Blog Başlıkları:
Alıntı:
2zin1i Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

erdemm..!!'rap'e laf dien yokk ama ne öle rock sürünecek faln..olmuo ama...di mi??

şu anda pop angi durumdaysa rock da 2- yıla o duruma gelecek

invader7474 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2007, 09:42 PM   #13
İş Bilen Üye

Blog Başlıkları:
Lightbulb

Burhan ben orda gelecek adına planım yok derken kastım şu : Sayısal yapabilsem bewlki olurdu ama eşit ağırlıkta net bi kararım yok hepiniz sayısalı idealleriniz oldugu için sectiniz ben ise tm yi kolay oldugu için sectm durum yazık ki 4 zayıf var ordan asıl kastım özenti diyenlere karşı gelecekte Rapten başka yolumun olmadıgını ifade etmekti... Ayrıca sana da bi kastım yok sözlerim sana diil bni yanlış anlama...

Alt 07-03-2007, 09:42 PM   #14
EMR
ђ.€๓г

EMR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 12
Blog Başlıkları:
murat nekadar arkadaşım olsanda bunları söylemek zorundayım. bu forumda herkes kendi için bişe yazsa burası forum olmaktan çıkar!!!bunu burda yazmasaydında herkese mail atsaydın keşke çünkü seni anlatan bişe bu...konuşup tartışılması bile yanlış! yanlış yapmışın murat RAP yada ROCK kim ne severse nasıl severse sever MÜZİK EVRENSELDİR !!!

EMR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2007, 09:47 PM   #15
İş Bilen Üye

Blog Başlıkları:
Yok halil bnm bu topicteki amacım geçen arkadaşlarla bi konusmamız oldu biz diyorum cunku tek ben değilim ordaki söz tüm türkiyedeki rapçileri kapsayan sözlerdi sakın yanlış anlaşılmasn senin de ifadelerin oldu bana ona bi cvp olarak algılama senin fikirlerin hep bu beyinde değer görür , yanlış bile olsa

Alt 07-03-2007, 09:48 PM   #16
Tecrübeli Üye

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Öğrenci daaa

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
Alıntı:
Mourad1pesimist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burhan ben orda gelecek adına planım yok derken kastım şu : Sayısal yapabilsem bewlki olurdu ama eşit ağırlıkta net bi kararım yok hepiniz sayısalı idealleriniz oldugu için sectiniz ben ise tm yi kolay oldugu için sectm durum yazık ki 4 zayıf var ordan asıl kastım özenti diyenlere karşı gelecekte Rapten başka yolumun olmadıgını ifade etmekti
Murat aslında bu topici açmaktaki kastın ben değilim de millet sanki ikimiz geçinemiyomuşuz gibi sancak nese önemli değil bilen bilir zaten...
Ama bak ne yaparsan yap bence bir idealin olmalı...Eğer bi amacı olmadan bi felsefesi olmadan en önemlisi bir bilgisi olmadan bir işi yaparsan bu bir sonuca varmaz havada kalır...
Seni 8 den beri tanıyorum eğer aptal bir çocuk olsan TBAL a gelemezdin üstelik dershaneyi asarak çalışmayarak geldin...Bence kendini böyle görme otur ve kendin için düşün...
Müziğine bir lafım yok saygım ve sevgim sonsuz ama bence hayat yolunu içinde müzik olsa bile kalemini eline al ve çiz...
Benide umarım yanlış anlamıyosundur.Müziğne değil gelecek planlarım yok lafına karşı çıktım...

burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2007, 09:50 PM   #17
Geçerken Uğradım

neXco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 218
Konuları:2
Blog Başlıkları:
en basta mourad sna rap rock iliskisini böyle sunan ztn camia ya saygısı yoktur ikincisi su anda daha önce hiç olmadıgı kadar rap rock birlesmesi var bu u.s.a de pop&rap diye oluyor.su an gerek albüm sarkılarında olsun gerekse duetler olsun hatta artık önem kazanan film soundtracklarında olsun bircok gzl ve dinlenebilir rap&rock düetleri var.senin sorunun bu cizginin nereye gittiginde yada ilerde ne olacagında degil senin sorunun yaptıgın ise saygı duyulmamasından bu yüzden baslık biraz sacma olmus nese ugrasmısın yazmısın ama sorunun temeli bu!

neXco isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2007, 09:57 PM   #18
İş Bilen Üye

Blog Başlıkları:
2 alıntı yapamıom ama neese once burhan cok haklısın olmak istediğim insanlar önce hayatını garantiye almış , ilerde bnm illede rap mc si olmam zor cunki tek ben yokum ben ve bnm istedğm gibi olmak isteyen binlerce insan var aralarından sıyrılıp olmak gerek ama bi okul bitirirsem bi işim olursa bu hayalimi yapmayı dnerim .. ve o zmn dönüp baktıklarında " işte o adam , lise mezunu ot gibi" demeleri çok güç olur...
2.si necati bence de orasını düşünememişim kusura bakma bunun güzel örnekleri var fuat cilekeş vs vs sago duman fln... bnnm amacım hangi müzik olursa olsun saygu olsun demekti .Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediorum ve konuyu iyi bi sonla bitiriyorum

Alt 07-03-2007, 10:48 PM   #19
BaŞı BaĞLI...

EkReM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 131
Konuları:173
Blog Başlıkları:
az tartıştıkları konuya bak yaw.

EkReM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-03-2007, 10:52 PM   #20
Tecrübeli Üye

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Öğrenci daaa

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
Ya kısacası müzik insan içindir...İnsanın hangi tarzı dinlerse dinlesin farketmez huzur bulması içindir...Ve insana huzur bulduran hiçbirşey de kötü olamaz...

burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil