»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Rap - Rock kavgası Sonlanmalı...

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  Rap - Rock kavgası Sonlanmalı... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Öncelikle bu topici acmayı gerek bilmedim ama çok sinirlenince tepkimi ifade etmek istedim Bilen bilir ben Rap müziğiyle ugrasıyorum.Üniversite ve ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags: , , ,

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 06-03-2007, 06:50 PM  
İş Bilen Üye

Kaos RMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Hayat Hariç ; Rap dahil...

Üye No: 36
Konuları:18
Blog Başlıkları:
Exclamation Rap - Rock kavgası Sonlanmalı...

Öncelikle bu topici acmayı gerek bilmedim ama çok sinirlenince tepkimi ifade etmek istedim

Bilen bilir ben Rap müziğiyle ugrasıyorum.Üniversite ve gelecek adına hiçbir planım (meslek
olarak) yok. Ben müzüğimi mesleğimi irşaa edicem. Kendimce kendimi yetenekli buluyorum.
Ben pantolonumu aşağı çekipte bol giyinen pasif bi dinleyici kitlesi olarak anılma taraftarı değilim.
Sago hariç kimseyi örnek almam. Onu da örnek alma derken yani beraber çalışmak kastım.

Gelgelelim 1. meseleye... son günlerde yakın dostlarımın şaka-maka bana özenti sözlerine maruz
kaldım. Bunu ilk başta takmadım ama ilerleyen zamanlarda artık iş siyaset gibi bir konuya döndü...
Özenti sözuyle ne kasıt bilemem ama düşüncem: çaylak görünen , daha 2. yılında olan ben bu 2
yılda bence çok yol tepti. 6. sınıfta adını duydıgım müziğe çevremden ve o zamanki başka
aktivitelerden dolayı pasif kaldım.. O zamanlar biz Nefret ve Ceza yı tanırdık reklamını iyi
yaptıkları için... Ama liseye geldiğim zaman "Sagopa Kajmer şarkının adı mı?" diye sorarken
birden onu tanır oldum... Hangi müzik olursa olsun , hangi insan anadan dogma bi müziği
dinlemiştir? Hiçkimse... En fazla erken başlamış olabilir ama siz bugun bir sanatçı cıksa ve
çok hoşunuza gitse onu dinlemeniz, sevmeniz, savunmanız, özentilik mi olur??? Olmaz. Ben de
Sago yu arkadaşlarım vasıtasıyla duydum, sevdim , şimdi fanıyım...
2. mesele... Rock kavgası: Yani demin de arzettiğim gibi bunları diyenler metal dinleyen
arkadaşlar... Kendileri enstrüman çaldıkları için -çok önemli bişeymiş gibi- artı bizim müziğimize
Rap müzik mi? Rap de çalınan enstrüman ne? gibi sözler beni çıldırttı.
Arkadaşlar sözlerimi bitirirken şunları söylemek istiyorum.. BİZ DİNLİYORSAK TÜRKÇE RAP DİNLİYORUZ
SİZE SAYGI DUYUYORUZ, AMA EĞER İMKAN VARSA SİZDE ROCK U TÜRKÇE YAŞAYIN
BUNU VE YAZIMI OKULDAKİ TÜM RAPÇİLER ADINA SİZE Bİ TAVSİYE OLARAK
SUNUYORUM...
Selametle...

Konu Kaos RMC tarafından (07-03-2007 Saat 03:51 PM ) değiştirilmiştir.
Kaos RMC isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-03-2007, 09:51 PM   #21
Frethax
Guest

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
Lightbulb

Alıntı:
tma_ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
az tartıştıkları konuya bak yaw.

kısa weeeee özzzzzzzzzz birr cwppppppppppp tbr ediomm

Alt 10-03-2007, 10:28 PM   #22
senzafine

2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Seda Sağlık
İş: öğrenci
Takım: GALATASARAY
Fobisi: asansör:D

Üye No: 283
Konuları:118
Blog Başlıkları:
Alıntı:
invader7474 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu anda pop angi durumdaysa rock da 2- yıla o duruma gelecek

sen onu rüyanda görürsün erdemm..!!!!

2zin1i isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-03-2007, 10:36 PM   #23
KaRaKaRTaL MoD

invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Furkan Erdem Perşembe
İş: Computer Engineering
Takım: BEŞİKTAŞ

Üye No: 7
Konuları:368
Blog Başlıkları:
görürüz 2 yıl sonra dersn erdem dediydi diye seda NUR...

invader7474 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2007, 11:13 AM   #24
senzafine

2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci
Takım: GALATASARAY
Fobisi: asansör:D

Üye No: 283
Konuları:118
Blog Başlıkları:
tmm erdem yaaa...topicin amacı ne bzm yaptıımız ne..!!!!

2zin1i isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2007, 01:31 PM   #25
İş Bilen Üye

SyMa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 44
Konuları:0
Blog Başlıkları:
erdem piyasadaki grupların %75i zaten piyasa grubu 2 yıl sonra onlarda pop gibi olur ama amatör gruplar ve ve piyasadaki gercek gruplar sarkı yaptıkca rock son bulmaz senn rockdan kastın grup 84 gibi gruplarsa onlar zaten rockla alakası olmayan insanların "ay onlar süper bayılıorum onlara" demesi pop olmakdan beter olduunu gösterr

SyMa_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2007, 08:18 PM   #26
KaRaKaRTaL MoD

invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Computer Engineering
Takım: BEŞİKTAŞ

Üye No: 7
Konuları:368
Blog Başlıkları:
ben rock son bulur demiyorum sadece düşüşe geçer ve rap-rock kavgası yerine rap-pop kavgası başlar ondan sonra pop-rock...kısır dögüdür bu......2-3 yıl içinde rap zirvede pop onun ardında rock sa onların altında oljak...aradan 3-4 yı lgeçt,kten sonra bu sefer pop üste çıkar rock onu ardına gelir srap en sonda yer alır...kısır döngü kısaca....

invader7474 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2007, 09:22 PM   #27
İş Bilen Üye

SyMa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 44
Konuları:0
Blog Başlıkları:
sen öle san..

SyMa_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-03-2007, 12:27 PM   #28
Aktif Üye

yasgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 287
Konuları:155
Blog Başlıkları:
Exclamation

Alıntı:
Mourad1pesimist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bu topici acmayı gerek bilmedim ama çok sinirlenince tepkimi ifade etmek istedim

Bilen bilir ben Rap müziğiyle ugrasıyorum.Üniversite ve gelecek adına hiçbir planım (meslek
olarak) yok. Ben müzüğimi mesleğimi irşaa edicem. Kendimce kendimi yetenekli buluyorum.
Ben pantolonumu aşağı çekipte bol giyinen pasif bi dinleyici kitlesi olarak anılma taraftarı değilim.
Sago hariç kimseyi örnek almam. Onu da örnek alma derken yani beraber çalışmak kastım.

Gelgelelim 1. meseleye... son günlerde yakın dostlarımın şaka-maka bana özenti sözlerine maruz
kaldım. Bunu ilk başta takmadım ama ilerleyen zamanlarda artık iş siyaset gibi bir konuya döndü...
Özenti sözuyle ne kasıt bilemem ama düşüncem: çaylak görünen , daha 2. yılında olan ben bu 2
yılda bence çok yol tepti. 6. sınıfta adını duydıgım müziğe çevremden ve o zamanki başka
aktivitelerden dolayı pasif kaldım.. O zamanlar biz Nefret ve Ceza yı tanırdık reklamını iyi
yaptıkları için... Ama liseye geldiğim zaman "Sagopa Kajmer şarkının adı mı?" diye sorarken
birden onu tanır oldum... Hangi müzik olursa olsun , hangi insan anadan dogma bi müziği
dinlemiştir? Hiçkimse... En fazla erken başlamış olabilir ama siz bugun bir sanatçı cıksa ve
çok hoşunuza gitse onu dinlemeniz, sevmeniz, savunmanız, özentilik mi olur??? Olmaz. Ben de
Sago yu arkadaşlarım vasıtasıyla duydum, sevdim , şimdi fanıyım...
2. mesele... Rock kavgası: Yani demin de arzettiğim gibi bunları diyenler metal dinleyen
arkadaşlar... Kendileri enstrüman çaldıkları için -çok önemli bişeymiş gibi- artı bizim müziğimize
Rap müzik mi? Rap de çalınan enstrüman ne? gibi sözler beni çıldırttı.
Arkadaşlar sözlerimi bitirirken şunları söylemek istiyorum.. BİZ DİNLİYORSAK TÜRKÇE RAP DİNLİYORUZ
SİZE SAYGI DUYUYORUZ, AMA EĞER İMKAN VARSA SİZDE ROCK U TÜRKÇE YAŞAYIN
BUNU VE YAZIMI OKULDAKİ TÜM RAPÇİLER ADINA SİZE Bİ TAVSİYE OLARAK
SUNUYORUM...
Selametle...

sana katılıyorum bende rap i severim yalnız sizde Türkçe rockla uğraşın filan olmamış yani insanlara karışamazsın bak onlar sana karışınca ne kadar sinirlenmişsin

yasgun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-03-2007, 11:53 PM   #29
Utq
Tecrübeli Üye

Utq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öööörrrrreeennnciiiiiiii

Üye No: 88
Konuları:2
Blog Başlıkları:
bak murat sözüm sana:
rap in açılımını biliorsun ve hala t-rap falan bak bu koyduğun ad: "T-rap" bile türkçe diil ve şarkılarda geçen sözcükler bile . bn dinliorsam ya adam gibi türkçe ya adam gibi yabancı ve ben sana bn enstürman çalıorum sn çalıonmu die bişey demedim. yanlış anlayıp olayı foruma taşıma. ENSTRÜMAN MZK İN BAŞLICA GEREKSİNİMLERİNDENDİR . O OLMADAN OLUR MU EET OLUR. MZK DE BİR KÜLTÜR VARDIR. RAP İN KÜLTÜRÜNÜ ANLAT BANA DESEM . ANLATACAĞIN ŞEYLERİ BİLİYORUM. BEN SANA METAL İN ROCK UN JAZZ IN BLUES UN VE DAHA DİERLERİNİN KÜLTÜRLERİNİ İÇERİKLERİNİ NEDENLERİNİ ANLAT ANLAT BİTİREMEM.
ŞİMDİ GEL BU DOLU TÜRLERLE RAP İ AYNI KEFEYE KOY. DÜPEDÜZ EMEĞE SAYGISIZLIK. YA RAP E MZK DENDİĞİNDE SAYDIKLARIM MZK SAYLMAYACAK YADA RAP MZK OLMAYACAK.

bn sana ayrıca özenti fln demedim . tabi bazı gereksiz abartı hareketlerin var özenme durumu orda. ayrıca t-rap olarak savunduğun sadece sago diil . istanbul attack ı görüyoruz bildiğin amerikan sokak çocuu özentisi. şimdi bn ona laf atınca rap e gider sana gider atarımda yani . ama pentagram grubunu örnek vereyim gömlek ve pantolon giyip sahneye çıkıyorlar. insanları şarkılarıyla etkiliyolar. abartılı hareketler dans eden kızlar ve ya abartlılı giysilerle diil. FARK BURDA . tartışma doal. burda zevkler tartışılmıo . TÜRLERİN ÖZÜ TARTIŞILIO

Utq isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-03-2007, 12:05 AM   #30
Tecrübeli Üye

DenizCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 87
Konuları:5
Blog Başlıkları:
ya murat tartışmamızı buraya taşımana gerek yoktu
bende utkuya katılıyorum bence de rap müzik türü değildir..!
bi de tutturmuşsunuz anlamayanlarla muhattap olmuyorum diye biz müzikten anlamıyorsak siz hiç anlamıyorsunuz zaten müzikten anlamadığınız ortada rapten anlayıp anlamadığınıza bişey diyemicem..

DenizCan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil