»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Siz Hiç Aşık Oldunuzmu?

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  Siz Hiç Aşık Oldunuzmu? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abi ben böyle bir dert görmedim yaa.İçim yanıyo sürekli aklımda.Unutamıyorum.Ama o beni hiç takmıo bile napcam bilmiom.Ne kadar zor bişeymiş.AŞK.Sanki ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags:

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 21-06-2007, 09:34 PM  
Aktif Üye

as66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 559
Konuları:24
Blog Başlıkları:
yrc Siz Hiç Aşık Oldunuzmu?

Abi ben böyle bir dert görmedim yaa.İçim yanıyo sürekli aklımda.Unutamıyorum.Ama o beni hiç takmıo bile napcam bilmiom.Ne kadar zor bişeymiş.AŞK.Sanki derdim az gibi...
Karşılıksız sevmek hem zor hemde çok acı weriyo.Canım Yanıyooo...Aklıma kötü kötü şeyler gelio...Çok garip bi duygu bu aşk.İnsanın aklından hiç çıkmıo.Hep Aklımda hepppp.
OOOOOOfffffffffffff...

as66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2007, 01:07 AM   #11
Aktif Üye

as66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 559
Konuları:24
Blog Başlıkları:
Hepiniz saolun kardasler...

as66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2007, 07:20 PM   #12
...sonbahar...

merve_sbl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: merve

Üye No: 251
İsim: merve
Konuları:33
Blog Başlıkları:
oLdum tabe aşıkk ama qeLdi qeçti...şmdi böLe saf saf duruom...qüLüom eski haLLerime kim ne derse desin qeçio yaww...waLLa bak qeçio herşei zmna bırk qeçio eer qeçmezse sen onu sewmiosn sdce o sende bi takntı haLine qeLmş dmktir..ki ztn zmnLa takıntıLrndn kurtuLr insan...yaşadm biLiom

merve_sbl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2007, 03:10 AM   #13
Amatör Üye

gamze_aal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 882
Konuları:3
Blog Başlıkları:
Alıntı:
RuHsUz_23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pfff hepsii yalan arkdşlarr bigün gelicek siz bile kendinize inanamıcksnzz nasıl unttm diyee hemde ben kimseye inanmam öyle çok fena aşık oldm flnn çnküü gördk biliyoz daa aşkk gelp geçicidryok öyle bişey(dersem inanma)
+ ya tabi bitcek gitcek ama eer görmessen uzaklaşrsan doal olarak daha çabk unutrsn sanırm ..(=

gamze_aal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2007, 09:42 PM   #14
NaDaS

OuLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Oğulcan Öztürk
İş: Ogrenciiz daa
Takım: Galatasaray

Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk
Konuları:231
Blog Başlıkları:
eet gormemek unutmaya bırebır

OuLCaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2007, 11:25 PM   #15
Amatör Üye

rock_55merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1304
Konuları:0
Blog Başlıkları:
cDDen iNSan GörmEynce dAa cabUk unuTuO

rock_55merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2007, 11:28 AM   #16
ağustos 17

_ZeMHeRİİ_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: ~~BaYbuRtLu~~
İş: Ne İş oLuRSa:D
Takım: SaMsUnSpOr
Hobisi: inernet,telefon:D
Fobisi: yükseklik,yılan,işsizlik:D

Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~
Konuları:206
Blog Başlıkları:
görmeyince unutuluyo ama senin gerçekten bunu unutman için biraz zamana ihtiyacın var..bide zaten zaman içerisinde yeni aşklara yelken açacaksın zaten::başarılar::

_ZeMHeRİİ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2007, 05:41 PM   #17
na-iyi-ne gerek?|düşün düşün...nedir?|manama:

Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Melike...
İş: okuyor okuyacak ölecek de yine bitmeyecek galiba
Takım: Galatasaray
Hobisi: .
Fobisi: .

Üye No: 49
İsim: Melike...
Konuları:322
Blog Başlıkları: 11
aşk aptallıktır bn bunu bilir bunu sölerim

Disibani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 10:42 PM   #18
zindanzade

zahsenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Zeynep Ahsen
Takım: FENERBAHÇE !!

Üye No: 1478
İsim: Zeynep Ahsen
Konuları:113
Blog Başlıkları:
çok ilginç bi forum ya..bunlar da tartışılıyomuydu Allahm Aşk bi bataklık çırpındıkça batıyosun..ben elimden geldiğince bataklığa yaklaşmamaya çalışıyorum..ayağım kayıp düşersem de kendime de çaktırmıyorum geçiyo bişekilde...gerçeği de zaten sen farkında olmadan olanı .. "onu çok sevyrm,çıkaramıyrm aklımdan" cinsinden sözlerle kendini daha da mahkum etmiş olursun bence...sessizliğin olsun sırdaşın..baktın çıldırıyosn neye sığınacağını herkesten iyi sen bilirsn ya bunları da ciddi ciddi tartışıyorsunuz ya helal olsn

zahsenk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2007, 06:39 PM   #19
Frethax
Guest

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
Alıntı:
zahsenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok ilginç bi forum ya..bunlar da tartışılıyomuydu Allahm Aşk bi bataklık çırpındıkça batıyosun..ben elimden geldiğince bataklığa yaklaşmamaya çalışıyorum..ayağım kayıp düşersem de kendime de çaktırmıyorum geçiyo bişekilde...gerçeği de zaten sen farkında olmadan olanı .. "onu çok sevyrm,çıkaramıyrm aklımdan" cinsinden sözlerle kendini daha da mahkum etmiş olursun bence...sessizliğin olsun sırdaşın..baktın çıldırıyosn neye sığınacağını herkesten iyi sen bilirsn ya bunları da ciddi ciddi tartışıyorsunuz ya helal olsn
önceliklee helal olsun söyleminn için cok tsk ederizz buna cooook ihtiyacımızz wardıı.Burda insanlarr egleniyorlar bir şekildee bunları konusrak
ama direkt bu ilişkiye bataklık demek yanlış olurr annem ve babam birbirine aşık olmşlr evlenmşlerrr bataklık cocugu fln deilim gayet mutluyumm annem ve babamn aşık olmadan evlenmesi sanırım daha kötü olurdu
tmmm geneldee aşk sandıgımız seler aşk olmuo kabulll aslındaa umutmyrzz derken kendimiziii ztn umutmamaya proglamlamıs oluyoruzz bunada kabull amaa genclik dedigimiz şey ztn bu bunları yapmamaız lzm bazı kişilerden hoslanmamız lzm soraaa bu duygu yüzünden saçma sapan seler yapmamız lzm simdi geriye baktıgımda yaptıgım o kadar sacma seye ragmenn yaa eiii ki yapmısımm dieblyrm ben mesela cnku bunların bile bize artıları wr bence böle seler bencedee cok dısa wurulmasa gzll olabilirrr amaa ztn güzellikte göreceli degil mi ?

neysee cnm bn böle düsünyrm inş seni yanls anlamamaısım hade öptm

Alt 20-11-2007, 05:30 PM   #20
!...4637...!

gAm-zEdE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: ...FeYzA...
İş: (B)ÖöÖöÖörenciii
Hobisi: müzik..müzik..müzik..=)

Üye No: 94
İsim: ...FeYzA...
Konuları:67
Blog Başlıkları:
Alıntı:
zahsenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ahsencim cnm arkadaşaım bu kdrr ii bi yorumcuykenn sayısal seçersen iki elim yakanda haberin olsnn cnmm çıkışaa gel salı günüü konuşalm birz senleetmcis oğlu tmcisin kısım senn...

gAm-zEdE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil