»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Siz Hiç Aşık Oldunuzmu?

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  Siz Hiç Aşık Oldunuzmu? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abi ben böyle bir dert görmedim yaa.İçim yanıyo sürekli aklımda.Unutamıyorum.Ama o beni hiç takmıo bile napcam bilmiom.Ne kadar zor bişeymiş.AŞK.Sanki ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags:

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 21-06-2007, 09:34 PM  
Aktif Üye

as66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 559
Konuları:24
Blog Başlıkları:
yrc Siz Hiç Aşık Oldunuzmu?

Abi ben böyle bir dert görmedim yaa.İçim yanıyo sürekli aklımda.Unutamıyorum.Ama o beni hiç takmıo bile napcam bilmiom.Ne kadar zor bişeymiş.AŞK.Sanki derdim az gibi...
Karşılıksız sevmek hem zor hemde çok acı weriyo.Canım Yanıyooo...Aklıma kötü kötü şeyler gelio...Çok garip bi duygu bu aşk.İnsanın aklından hiç çıkmıo.Hep Aklımda hepppp.
OOOOOOfffffffffffff...

as66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2007, 09:30 PM   #21
zindanzade

zahsenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Zeynep Ahsen
Takım: FENERBAHÇE !!

Üye No: 1478
Konuları:113
Blog Başlıkları:
ya feyza bu salı geldm sizin salak töbetçi sanrm bende son sınıf tipi görüp bi ders daha var dedi halbuki zil çalmıştı ... ben de bi daaa beklemeyip gittm yoksa geliyodum ... haftaya salı uğricam yanına valla seni dinlemeye ihtiycm var ama ben alıştm yavaş yavaş sayısal fikrne

zahsenk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2007, 09:43 PM   #22
zindanzade

Blog Başlıkları:
Alıntı:
Frethax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önceliklee helal olsun söyleminn için cok tsk ederizz buna cooook ihtiyacımızz wardıı.Burda insanlarr egleniyorlar bir şekildee bunları konusrak
ama direkt bu ilişkiye bataklık demek yanlış olurr annem ve babam birbirine aşık olmşlr evlenmşlerrr bataklık cocugu fln deilim gayet mutluyumm annem ve babamn aşık olmadan evlenmesi sanırım daha kötü olurdu
tmmm geneldee aşk sandıgımız seler aşk olmuo kabulll aslındaa umutmyrzz derken kendimiziii ztn umutmamaya proglamlamıs oluyoruzz bunada kabull amaa genclik dedigimiz şey ztn bu bunları yapmamaız lzm bazı kişilerden hoslanmamız lzm soraaa bu duygu yüzünden saçma sapan seler yapmamız lzm simdi geriye baktıgımda yaptıgım o kadar sacma seye ragmenn yaa eiii ki yapmısımm dieblyrm ben mesela cnku bunların bile bize artıları wr bence böle seler bencedee cok dısa wurulmasa gzll olabilirrr amaa ztn güzellikte göreceli degil mi ?

neysee cnm bn böle düsünyrm inş seni yanls anlamamaısım hade öptm
o zamaaaan çok seçici olmak gerekiyoo ! .. şu dönemlerde yaşadığımız adı konulmaz aşk sanılan şeye "bataklık" diyorum..yoksa sizin valide ve pederin aşklarına bataklık demek neyimize .. ben de senin gibi bazen ii olmuş diyorm ama "üzüldüğüm mü daha çok sevindiğim mi?" die geçiriyorm içimden..bazen de küçücük sevincimiz o üzüntülerimizi yok ediyo ama en azından bir tane falan yanlışımız olsun..çünkü 4 yanlış bi doğruyu götürüyo..hatta bazen bi yanlış bütün doğruları götürüyo...bilmem anlatabildim mi ? Hayatı orta şekerli yaşamak en güzeli sanırım insanlar sahte..hayatları plan!alayı yalaan...güvenebiliceğimiz kişilerle karşılaşmak dileğiyle

Alt 20-11-2007, 11:28 PM   #23
!...4637...!

gAm-zEdE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: ...FeYzA...
İş: (B)ÖöÖöÖörenciii
Hobisi: müzik..müzik..müzik..=)

Üye No: 94
İsim: ...FeYzA...
Konuları:67
Blog Başlıkları:
vawwwwwww yapmışş ynee edebiytınııe kimin arkdşı diip kendimee pay çıkarmk isterdm ama valla bu kdrınıı ben bikee yapamamsaygıyla eğiliorm önnde cnm bnmsalı grşrss

gAm-zEdE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2007, 11:30 PM   #24
Frethax
Guest

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
Alıntı:
zahsenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zamaaaan çok seçici olmak gerekiyoo ! .. şu dönemlerde yaşadığımız adı konulmaz aşk sanılan şeye "bataklık" diyorum..yoksa sizin valide ve pederin aşklarına bataklık demek neyimize .. ben de senin gibi bazen ii olmuş diyorm ama "üzüldüğüm mü daha çok sevindiğim mi?" die geçiriyorm içimden..bazen de küçücük sevincimiz o üzüntülerimizi yok ediyo ama en azından bir tane falan yanlışımız olsun..çünkü 4 yanlış bi doğruyu götürüyo..hatta bazen bi yanlış bütün doğruları götürüyo...bilmem anlatabildim mi ? Hayatı orta şekerli yaşamak en güzeli sanırım insanlar sahte..hayatları plan!alayı yalaan...güvenebiliceğimiz kişilerle karşılaşmak dileğiyle

şuan bataklık dedigin şeyde bir zambağın yetişip yetişemeyecegini bilemeyiz
kuzenim lise aşkıyla evledi,babamın kuzeni ortaokul lise üniversitede aynı kızı sevdi kızda onu tabe evlendiler cocuklarıııı var
şahsım için ben bu konuda daha çok üzülmüşümdür 18 e ayak basacam yakında halaa daha bir kızla cıkmadımmm tarzında seviyesizce bişe dersemm senin tüm dediklerini kabul ederim ama bu tarz seviyesiz şeylere site gerekli ambargoyu koyuo die düşünoyrm ben
benn insanları sahte olarak algılamak istemiyorumm sokrates diyor ki tüm insanlar tanrıdan gelir yani tüm insanların özü tanrıdır o halde mutlak güzellik olan tanrıdan gelen bir canlı kötü olamaz yaptıgı yanlısları cahil oldklarından yaparlarr yanii bizim sahte gördügümüz insanlarr belki bize göre sahtedir belki hiç sahte değildir belkide bazı seyleri bilmediklerinden ötürü biz sahte diye nitelendiriyoruzdur ben böyle düsünüyorum uzun oldu baydım pardon

Alt 20-11-2007, 11:53 PM   #25
zindanzade

Blog Başlıkları:
ya doğru diyosn tanrıdan geliyoruz ama şunu da unutma "biz büyüdük ve kirlendi dünya..." yani insanlar geldiği yerin güzelliğini kaybediyo..ne mutlu bize ki hala var o güzel insanlar..Genelleme yaptığım zaman kötü örnekler daha çok sanki..ama ne kadar kaçarsak kaçalım bi gün GERÇEK aşk yakalayacak beni-bizi-seni-hepimizi Bekleyelim ve görelim..zaten herkesin hikayesi farklıdr ama benim dikkat çekmek istediğim aslında, bu günler geri gelmeyecek o yüzden herşeyi yaşarken dikkat! (Bataklık kelimesini kullanmamdaki amaç da çırpındıkça daha batıyor olmamız)...Ama bataklıkta zambak açıyor diye bu bataklığın çiçek bahçesi olduğunu göstermez... yani zambak her gönülde açmaz...Frethax'ın kuzenleri,yakınları gibi bataklıkta zambak yetiştirenlere Helal olsn ne diyelim...İstisnalar ve kaideleri bozuluyolar [yorumların için çok teşekkürler] sayenizde edebiyat yazılılarım iyi geçiyor

Alt 21-11-2007, 03:28 PM   #26
Frethax
Guest

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
dünyanın kirlenmesi senin baktıgın acıya göre değisir bencee benim baktıgım acıya göree dünya her geçen gün dahada güzelleşiyorrr
ve tekrarlıyorum annen baban amcam senin amcan dayım benim teyzem vs vs vs vs vs hepsi yasamıstırlarr küçüklüklerinde böle slerr bn suana kadar bu insanların pişman oldklarınıda sanımyrmmm benn bayaaaaaaaaaaa bi girmemem ragmenn 10 sene soraa ei ki yapmısım ei ki batabildigim kadar batmısınn o melankoli anları yasamısım yasamısım ki o anlardan kurtulmanın carelerini bulmusum dycmmm nsee cok uzatıozz

Alt 21-11-2007, 10:05 PM   #27
zindanzade

Blog Başlıkları:
evet uzadı cidden zaten tartıştığımız da yaşamak ya da yaşamamak değil..Yaşamayan mı var..Önemli olan kişinin kendine zaraaaar vermeden yaşaması..dünyadaki bazı şeyler dünyayı güzel görmemizi sağlasa da senin de bildiğin gibi insanlık büyük bi yozlaşma içinde ! ..Ben aptallıklarıma gülüyorm -pişman olmuyorum- Ders çıkarıyorm...ama insanoğlu ben ne dersem diiim mantığıyla bi yere kadar hareket ediyor..Duygular ağır basıyor bazen..Herşey gönlünce olsun

Alt 22-11-2007, 05:20 PM   #28
Frethax
Guest

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
duygular görecelidir insana dair herşey görecelidirr deyppp bu konusmayaa son veriyorum....

Alt 22-11-2007, 05:24 PM   #29
Aktif Üye

Microsoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Mehmet SEMİZOĞLU
İş: serbest
Takım: GaLaTaSaRaY
Hobisi: KnightonLine

Üye No: 1425
İsim: Mehmet SEMİZOĞLU
Konuları:53
Blog Başlıkları:
Sen ilk Aşkını 8 sene cıkdıkdan snra DEPREMDE kaybettın mı ?

Microsoft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2007, 05:41 PM   #30
Frethax
Guest

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
bunu üstteki arkadasa soruosun heraldeee ??????

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil