»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Gamze Özçelik

Sinema / Tv Katagorisinde ve  Oyuncular Forumunda Bulunan  Gamze Özçelik Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Gamze Özçelik, (26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Sinema / Tv > Oyuncular

Uyarılar

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 28-08-2008, 02:54 PM   #1
fenerliamigo

FeNeRLiaMiGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: giray
İş: öğrencilik
Takım: fenerbahçe
Hobisi: biraz futbol

Üye No: 2384
İsim: giray
Konuları:76
Blog Başlıkları: 0
Gamze Özçelik

Gamze Özçelik, (26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model.

Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look 4. sü, 2000'de Kanal D 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

2005 yılı içinde cep telefonu kamerası ile gizlice çekilen görüntüleri nedeniyle yıl içinde Google Türkiye'de en çok aranan isim olmuştur. Bu görüntülerin tecavüz olduğu adli tıp tarafından kanıtlanmış ve zanlı Gökhan Demirkol 10 yıl hapis istemiyle yargılanmıştır.Mahkeme sonucunda 8 yıllık hapis cezasına mahkum olmuştur. Bu günlerinde 'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynamıştır. "Arka Sokaklar" isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlenmiş ve birçok özel gecenin sunumunu yapmıştır.

19 Haziran 2008 tarihinde oyuncu sevgilisi Uğur Pektaş ile Büyükada'da sade bir törenle evlenmiştir.
Yer aldığı yapımlar
Sunuculukları
Buzda Dans I
Buzda Dans II

Filmler
Hırsız Var!, 2004

Dizileri
Eyvah Kızım Büyüdü, 1998
Cinler ve Periler, 2001
Tatlı Hayat, 2001
Serseri, 2003
Düşler ve Gerçekler, 2005
Savcının Karısı, 2005
Arka Sokaklar, 2006

Tiyatro Oyunları
Seni Seviyorum, 2006

FeNeRLiaMiGo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2008, 09:08 PM   #2
Moderator

asude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asude Albümünden Bir Kare
İsim: asude akgüL metin
İş: öğrenci
Takım: gaLatasaray..
Hobisi: müzik müzik müzik.. :P
Fobisi: hayvanLar aLemi.. :D

Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin
Konuları:264
Blog Başlıkları:
Cevap: Gamze Özçelik

çok sevmiyorum ben gamze özçeLik'i..tamam çok kötü öğkk oynadığı fiLmLeri izLemem vs de demiyorum tabii ki ((hatta yer aLdığı yapımLarın yarısından fazLasını izLemişim baktım da burdan)) ama öyLe çok da beğenmiyorum yani..

asude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 11:47 AM   #3
senzafine

2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Seda Sağlık
İş: öğrenci
Takım: GALATASARAY
Fobisi: asansör:D

Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık
Konuları:118
Blog Başlıkları:
Cevap: Gamze Özçelik

sunuculuk ve modellik yapmaya devam etsin bence. oyunculuk ona göre değil. bunu derim fakat taaa eskilerde merveyle cinler ve periler'in bir bölümünü bile kaçırmadan izlerdim nerden bileyim o zamanlar dizinin, yabancı ve baya ünlü bir yapımın taklidi olduğunu

2zin1i isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil