Sinema / Tv Katagorisinde ve Oyuncular Forumunda Bulunan Barış Akarsu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bence her ıkısını de guzel yapıyor.bence guzel yapamasaydı zaten dızı devam etmezdı.......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| Kuzen ![]() |
bence her ıkısını de guzel yapıyor.bence guzel yapamasaydı zaten dızı devam etmezdı.... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| SEVGİYE HASRET ![]() Ruh Halim: |
bu adam gerçekten rollerine çok iyi adapte olup kendini ispatlamış karakterlere çabuk adapte oluyor |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: |
02.07.2007 20:11 - Doktordan "umut yok" açıklaması Barış Akarsu'nun klibini izlemek için tıklayın Bodrum'da geçirdiği trafik kazasının ardından komaya giren Barış Akarsu'nun yaşamını yitirdiği yolunda gelen haber büyük üzüntüye neden olurken, Barış'ın yaşam mücadelesini sürdürdüğü öğrenildi. Akşam saatlerinde hastane önünde bekleyen gazetecilere ulaşan bilgiye göre genç sanatçının yaşamını yitirdiği açıklanmıştı. İlk duyulduğu anda büyük üzüntüye ve bilgi karmaşasına neden olan haberin gerçeklik payı bulunmadığı öğrenildi. Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum'da bulunan Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Opt. Dr. Servet, şunları söyledi: "Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtisi azaldı. Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı." Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. -------------------------------------------------------------- ForumOjen Ailesi Olarak Allah'tan acil şifalar dileriz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| İş Bilen Üye ![]() |
durumu oldukca ciddimiş genede allahtan acil şifalar diliyorum inşallah en yakın zamanda düzelir durumu,çok üzücü bi durum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| Aktif Üye ![]() |
BaRıŞ AkArSu İNŞALLAH ARAMIZA TEKRAR DÖNER ONU GİBİ YETENEK ZOR BULUNUR |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| İş Bilen Üye ![]() Ruh Halim: |
allah acil şifalar versin inş.tekrar eski sağlığına kavuşur çk üzüldüm yaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
| Aktif Üye ![]() Ruh Halim: |
ya çoook üzücü bi durum yaaa...inş.iileşir tekrar aramısa döner |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 |
| Tecrübeli Üye ![]() |
çok üzüldüm yaa.. inşallah düzelir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 |
| Geçerken Uğradım ![]() |
biliyorum ve inanıyorum ki allah ın verdiği mucizeyle barış akarsu tekrar hayata dönüp aramızda olacak dualarımız seninle... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 |
| - Yardımcı Admin - ![]() Ruh Halim: |
barış insanlara yarım etti Allah da ona yardım etcek ve düzelcek inş... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Oyuncular Forumunda Bulunan Barış Akarsu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bence her ıkısını de guzel yapıyor.bence guzel yapamasaydı zaten dızı devam etmezdı.......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |