Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Diş Doktorundan Korkanlar... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Şu dünyada ALLAH korkusundan başka bir başka korkumda dişçi korkusudur.İgneden korkmam hatta bıçakla delik deşik olsam yine tınlamam ama dişçi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Diş Doktorundan Korkanlar... Şu dünyada ALLAH korkusundan başka bir başka korkumda dişçi korkusudur.İgneden korkmam hatta bıçakla delik deşik olsam yine tınlamam ama dişçi çok farklı bir durum küçükken bir dişim çürüktü doktora gitmiştim doktor narkoz vurmadıgı gibi saglam dişide almaya kalkınca benim dişçi korkum başlamış oldu saglam dişi çekmek için adam o kadar saga sola asılmışdıki o acıyı inanın anlatamam o çürük diş hala agzımda ve şuan agrıyor galiba korkumu yenmeye çalışacagım.gittikçe dayanılmaz hale geliyor çünkü...Bu arada benim gibi dişçiden çekinen insanlar varmı acaba ..? Konu ZeKKo tarafından (06-03-2008 Saat 11:33 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... ben severim dişçileri ayda bi gitmem lazım zaten öle bi korkumda yok dolayısıyla çok şükür | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... ben birazcık korkarım dişçiden | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... Bugün diş doktoruna gittim...Tesadüfe bakarmısın benim diş doktoru zannettigim kişi megerse kasapmış dişimi kıra kıra aldılar adam morfinin etkisi varmı yok mu diye elindeki demir cubukla bastırabilecegi kadar bastırdı bundan böyle tam koruma yapıyorum dişlerime 24 yaşındayım böyle gaddar bir tedavi görmedim. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... küçükken ben de dişçilerden çok korkardım ta ki dişçiyle bir anlaşma yapana kadar o benim canımı yakarsa ben de ona vurcaktım ne ilginçtir ki canım hiç acımadı dişimi çektikten sonra beraber resim bile çektirmiştik çok şükür öyle bi fobim yok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... yaa bende her ayy gidiyorumm =) tellerim sağolsun bide taa küçükken bişe dişciden cıkmazdım ben 7 tane dolgu ver hemde 3'ü kanal tedavii dişciden benim kadar cekeniniz yoktur heralde hee 2 tanede diş cektirdim =)) ahh ahh düşcilerr hepsini öldüresim varr | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... hayatmda bi kere gittim ondan sora hiç gitmedm gitmemde | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... bende cok cektim 4 yıldır her ay gidiyorum tellerim sağolsun nefret ediyorum dişcilerden ama ne yazık ki eniştem de kuzenim de dişçi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: Diş Doktorundan Korkanlar... Diş Cekmelerine Bayılırım Özlellikle Cekilen Benim Dişimse Bu Kemikten Gelen Ses Yokmu Bitiyorum Ona Böle Cıtır Cıtır Ötüyor Agzının İçin Pense (Diş Doktorlarının Kullanıdı Her Neyse) Gercekten Süper Bi Duygu Anlatılmaz Yasanır Narkozlu Agzna Kanın Verdigi Tadda Ayrdır Tabi Mutlaka Gitmenizi Bu Duyguları Yasamanızı İSterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Diş Doktorundan Korkanlar... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Şu dünyada ALLAH korkusundan başka bir başka korkumda dişçi korkusudur.İgneden korkmam hatta bıçakla delik deşik olsam yine tınlamam ama dişçi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |