Hayatın İçinden Katagorisinde ve Romantizm & Duygusallık & Sevgi Forumunda Bulunan Bizim OkuLDa üsT sINıFlaR ÇıkMAmAK içiN ÇömLÜĞü mAzEreT eDeO MU_? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bizim OKulDa 10.sINıfLAR 9. SInıFlArlA çıkIolAr mı yOKsa ÇÖmsÜN die SaÇMaLIOrLAr mı _? tecRüBE sHİBİ ARKADASLardAN BilgilER BEKLEriz ..(iNsANiyet namına.. ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 1372
İsim: Gökhan™ Yaş: 15 Nerden: Samsun Ruh Halim: |
Bizim OkuLDa üsT sINıFlaR ÇıkMAmAK içiN ÇömLÜĞü mAzEreT eDeO MU_? Bizim OKulDa 10.sINıfLAR 9. SInıFlArlA çıkIolAr mı yOKsa ÇÖmsÜN die SaÇMaLIOrLAr mı _? tecRüBE sHİBİ ARKADASLardAN BilgilER BEKLEriz ..(iNsANiyet namına.. ) | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
fazla özenmedim doğal halim ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
valla bn bilmiom ![]() ![]() resim de çok karizma ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
ben pek anlamadımmmg garip yazmısın 10. sınıfların erkekleri 9.sınıfın kızlarıyla mı cıkıolar öle mi demek istedin.... bzm okulda aşk yalan dolan bulasmamanı öneririrm ama önerimi dinleycgni bildgm icin allah yardım etsn dym... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
o yaşlardaki kızlar asla kendilerinden küçüklerle çıkmaz eğerki çıkmayı kabul edersede bilki o da senden müthiş hoşlanıyordur veya aşıktır yoksa zor ilerleyen yaşlarda daha mümkündür yaşı sorun etmemek | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
haaaaaaaaaaaaaaa ben olayıı cözdümmm arkadasaa cwpp werimm hemen canımmm bu olay geçen sene olmustur bitmiştir eskidende cok olmus bitmiştirr ama bir özelligi war hep bitiyr sacma sapan seler oluo | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
valla kelimesi kelimesine katılıyorum ama bi de şöle bi ihtimal var...çıkmayı kabul ederse dalgasınadır....yani böle düşünenlerde var..saçma bişe tabi ..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
nes e herkez3 thanx ayrıc bu çöm lafına cok gııck kapıom | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
alla alla çok muu çöm lafınıı duydndaa gıcık kapıosn ![]() senii teminn edermm kii tbalde çöm son ayrımıı yoktrr(hatta baznn olsaa ii olrduu diee bilee düşünüorm)nese geçenn senee bizdee çömdükk vee çokdaa ii karşılandkk okldaa haklarını yememek lazmm![]() bnm arkkdşlarımdn bazılarıı anlatıodu kantinee flnn almıolarmışş üst sınflarr e bu örnkten soraa lütfnn yaneee gaytt ii karşılanıosnzz bencee oklda... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Hayatın İçinden Katagorisinde ve Romantizm & Duygusallık & Sevgi Forumunda Bulunan Bizim OkuLDa üsT sINıFlaR ÇıkMAmAK içiN ÇömLÜĞü mAzEreT eDeO MU_? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bizim OKulDa 10.sINıfLAR 9. SInıFlArlA çıkIolAr mı yOKsa ÇÖmsÜN die SaÇMaLIOrLAr mı _? tecRüBE sHİBİ ARKADASLardAN BilgilER BEKLEriz ..(iNsANiyet namına.. ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |