♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Badem Konusunu Görüntülemektesiniz.=>KARA DEĞİL Mİ? Bana kara diyen dilber Gözlerin kara değil mi? Yüzünü sevdiren gelin Kaşların kara değil mi? Beni kara ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| Badem
Yazan YaSiN 17-03-2007 | |||||||||
| |||||||||
| | |||||||||
| YaSiN Üyemize Bu Mesajı İçin 3 Kişi Teşekkür Etti: |
|
Yazan
YaSiN
=>
17-03-2007, 10:41 AM
|
| BADEM AĞACI Sen ağaçların aptalı ben insanların Seni kandırır havalar beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek kara kışı açarsın çiçeklerini Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Bir güler yüz yeter Bu gönül adam olmaz Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın Bu gönül hep düş kurar usanmadan Aldanıp her umuda sıcaklığa Oysa bilir çoğu hüsran bakınca şöyle bir maziye Uslanmaz bu gönül nafile Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Bir güler yüz yeter Bu gönül adam olmaz Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Bir güler yüz yeter Bu gönül adam olmaz Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın (Badem Ağacı) Açalım yine çiçeklerimizi sonu gelmese de aşkın (Badem Ağacı) Kaçıncı kez bağlanmışız diyorlar bize şaşkın Badem Ağacı ALA GÖZLERİNİ SEVDİĞİM DİLBER (YAVAŞ UYARLAMA) Ala gözlerini sevdiğim dilber Şay edip aleme bildirme beni Açıp ak gerdanın durma karşımda Ecelimden evvel öldürme beni Ko dolanıp dursun kolun boynumda Hiç ölüm korkusu yoktur aynımda Bir gececik mihman olsam koynunda Uyan sabah deyu kaldırma beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Gece gündüz çok ağladım gülmedim Aradım derdime derman bulmadım Bunca yıldır bir minnete gelmedim Kerem eyle mahsun gönderme beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Ala gözlerini sevdiğim dilber Şay edip aleme bildirme beni Açıp ak gerdanın durma karşımda Ecelimden evvel öldürme beni Ecelimden evvel öldürme beni ANNEANNE Beni ben olduğum Torunun olduğum için Hiçbir şey beklemeden Hep sevdin sen anneanne Sen olmasaydın Sevgin olmasaydı Büyüyemezdim anneanne O gül yüzün ve gülüşün Hep benimle olsun anneanne Her şeyden çok ihtiyacım var sevgine Bunu bil anneanne Beni ben olduğum Torunun olduğum için Hiçbir şey beklemeden Hep sevdin sen anneanne Seni üzdüysem lütfen affet beni Çünkü ödeyemem hakkını geri O gül yüzün ve gülüşün Hep benimle olsun anneanne Her şeyden çok ihtiyacım var sevgine Bunu bil anneanne |
|
Yazan
shevchenko
=>
20-06-2007, 09:16 PM
|
| paylaşım için saol |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Badem Konusunu Görüntülemektesiniz.=>KARA DEĞİL Mİ? Bana kara diyen dilber Gözlerin kara değil mi? Yüzünü sevdiren gelin Kaşların kara değil mi? Beni kara ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |