♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini... Click here to read the entire şarkı...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: |
Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
merve_sbl
=>
11-10-2007, 08:59 PM
|
| ünzile insan dölü on kardeş beşi ölü büyüdükçe un ufak ve gelir de görücü inci gibi dişi görücü bilir işi söğüdüm ağlar gider olur hatun kişi varmadan sekizine ergin oldu Ünzile hem çocuk,hem de kadın onikisinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın ünzile yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor korkar durur gitmez köyün en son çitine inanır o sınırda dünyanın bittiğine ünzile insan dölü bilinmezlere gebe sırların mihletini yüklenipte beline varmadan sekizine ergin oldu Ünzile hem çocuk hem de kadın onikisinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın Ünzile yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor **ŞEBNEM FERAH-UNZILE** |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
11-10-2007, 09:06 PM
|
| Dorian-Rüyadan Birşeyler var hala Boşa nefes almaya zorlayan Kendimi buldum ben Zaman beni yorunca Bil ki hiç kimseyiz Savrulurken bir düşteyiz Söyle,döner misin? Bir gün uyansak Rüyadan... Bir anda seni gördüm ve Bir anda seni unuttum |
|
Yazan
beril
=>
11-10-2007, 09:23 PM
|
| Boşluk - Hayko cepkin Ne eğri ne doğru Gücüm kalmadı Ellerimden uçtu Biri almadı Yüce dağlar aştım Yine olmadı Ne çiçekler gördüm Tadı almadım Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Bıraktığın herşey yerinde durmaz Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Söylediğin yalan yerini bulmaz Bedduadır sana bütün sözlerim İnanmazsan ama yolunu gözlerim Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Bıraktığın herşey yerinde durmaz Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Söylediğin yalan yerini bulmaz |
|
Yazan
shevchenko
=>
12-10-2007, 11:40 AM
|
| Ben Gideyim - Hayko Cepkin Ah çeker bu yürek A canım Sen bilmezsen kim bilir Zor zamanlar gördüm A canım Söyleyemem dert benimdir Su gibidir berraktır bu gönül Kana kana iç iyi gelir Kor alevler yaktı bu gönül Söndürmeye kim gelir Ateşini gördüm yandım yanında kor ettin Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Çok sevmeyi isterdim A canım Yol vermedin ben neyleyim Tuz basmadan yarama A canım Görünmeden ben gideyim Ateşini gördüm yandım yanında kor ettin Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim |
|
Yazan
merve_sbl
=>
12-10-2007, 07:28 PM
|
| Dur gülüm,sus ağlama Yeter çektiğin Kördüğüm körpe yüreğin Bak titriyor ellerin Seni ezenler ezip geçenler Taş olsun birer birer Neler ettin,neler buldun Yok de haykır gelin Böyle zorla düğün olmaz ki Yok mu sevdiğin Böyle zorla gelin olunmaz ki Yok mu bildiğin Duvaksız gelin olmaz **OZLEM TEKIN-DUVAKSIZ GELIN** |
|
Yazan
yasemin!!
=>
12-10-2007, 08:39 PM
|
| Piiz-vazgeç gönül.... Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz günü Geceler çoğalırken Aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde kurutulmuş Bir gül idim Beni sakla bir ömür sev Dİye diye ölendim Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bir yağmurun içinde Ateşböceği misali Bir yanıp bir söndün ne şarkıydı ya.... |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
13-10-2007, 09:21 PM
|
| Senin Gibi-Aylin Aslım Küçük bir an için Ait olmak için Eski aşklar gibi Kapında. Yalnız bir gün için, Nefes almak için Kanarken avuçlarım Karşında. Üzerimde sevdiğin mavi elbisem, Sensiz geçirdiğim günlerden Senin gibi beni kimse sevmedi Dönmedin Gittiğin yerden geri Senin gibi beni kimse sevmedi Bekledim Gittiğin günden beri... |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
13-10-2007, 09:48 PM
|
| Gripin -Karısmasın Kimseler Ah,dayan Bırak yollar girsin aramıza Söz sana başka bir ten giremez koynuma Geçer zaman Durmaz, akar kör kuyuya Ben beklerim Yenik düşmem ucuz oyunlara Dayan..üzülme Sen meleğim Hiç durmadan ağlardın, niye Gitme demedim Bağlanmaktan korkarsın diye Can yeleğim Karışmasın kimseler bize Gör beni Körelmesin kalbin uzaklarda Hiç düşünme Mühür vurdum dudaklarıma Dayan..üzülme Sen meleğim Hiç durmadan ağlardın, niye Gitme demedim Bağlanmaktan korkarsın diye Can yeleğim Karışmasın kimseler bize Karışmasın, konuşmasın Dokunmasın kimseler bize Gel artık, vakit geldi Canıma yetti, özledim çok |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini... Click here to read the entire şarkı...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |