♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini Yazabilirsiniz.....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini Yazabilirsiniz.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Moderator ![]() |
Vurdum En Dibe Kadar Büyülü gölgelerden Ruhuma akan zehir Kandırır Gözlerimi Sahte bir dünya Verir Ateşlerle uyandım Yangın her yeri sarar Gördüğüm acılarla Vurdum en dibe kadar Her yerde ölüm tutar saatler Kan kusmuş yaralanmış şehirler Alışılan zamala dokunmayan Sıradan parçalanmış resimler Topladım avucumda kaderim Bir demet gülde arsız dikenim Enyüksek dağların tepesinden Boşluğa savrulurda giderim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Y.O.K. ![]() |
karakan-almancı yabancı Yıllar önce geldik buralara Sen ne dersen de yaranamadık Almanlara bu kadar çaba bunca acı hepsi boşuna Bir kere daha soruyorum niye geldik buralara Gelmemizin nedeni elbette belli Birkaç sene çalışıp dönecektik geri Ama ömürler tükendi yenisi eklendi Biri gittiyse Beş tanesi geldi Yabancı gelenler yerliye döndü Kurallara uymayanın hayatı da söndü Acımasız toplum buz gibi soguk Ayak uyduracaktık ama ne yazık ki boğulduk Şaşırdık şaşırdık inandık ve yanıldık Beş kuruş için Beş kuruş gibi harcandık Ya çekip gidersin yada karşı çıkarsın Ya da alman gibi olup dertsiz yaşarsın Vatanda almancı burada yabancı Almancı yabancı bunları yaşamak inan ki çok acı Yabancımısın yoksa almancı ? Vatanda almancı burada yabancı Bunu inkar eden yalancı Vatanımızda almancı burada yabancı ! Vatanımızda almancı burada yabancı Bunları yaşamak inanki çok acı Elimde pasaport da ay yıldız var Ya ikinci sınıf insan diyorlar bana Elimde pasaport da alman bayragı olsa Alman olamam Çünkü saçlarım kara karakandan alper aga 27 yaşında neler gördüm anlatsam inanmazsın galiba Zaten istedikleri bizim unutmamız Unurtursak harcanırız hatırlamalıyız Ne sağ ne sol karakan yeni bir yol İlerliyoruz sende gel kim olursan ol Dışlananlar ezilenler gelsin Gidecek başka yeri olmayanlar gelsin Kapımız herkese açıktır yeterki yaşama Ve insana saygı göstersin! Yabancı derler bize heryerde varız Almancıdır adımız hep göze batarız Nerde olursak olalım bir yere sığmayız Türkiye mi?Almanya mı? neresidir vatanımız.? Gümrük kapısından girerken başlar Almancıyız diye başımıza yağar taşlar İtip kaktılar bizi hiçe saydılar İş işten geçince farkına vardılar Kendimizde gördük görmesek de duyduk Bin kere ölüp yeniden doğduk Ne yapıp etmeli anlayın halimi Bunalımlardayım yiyor içim içimi Bunca baskı bize yetmezmiş gibi Üstüne geliyor birde sizlerin ki Ama sonuçta hepimiz insanız İnsan gibi yaşamak da bizim hakkımız karakan-defol dazlak Defol dazlak gozum gormesın senı Sevmem zaten senın mılletını Dılını tıpını su soguk ulkenı Defol cek gıt duymayayım sesını Kopekler gıbı suruyle gezersın Ama bana satasırsan yumrugu yersın Sag sol sa bı tane tekme Kel kafa bızı yahudı zannetme Bız turkuz Ya ozguruz ya oluruz Kımın kımı kovucagını goruruz Cekıl onumden tıksındım sızden Ne oldugunuz bellı tarıhınızden Salak dazlak bak elımde bır tabanca Kafamı bozarsan sıkarım alnına Yıllardır sızden cektıgım yeter Sımdı gebertecegım sızı teker teker Defol defol defol defol Defol dazlak gozum gormesın senı Defol defol defol defol Sevmem zaten senın mılletını Dun cıktı karsıma dazlak kel kafa Atarsın elı cebe elımde tabanca Daya anlına guuuuum kan fıskırdı tavana Karakan yazıyorum kanla duvarlara Tek basına gel eger erkeklıgın varsa Gecıreyım baltayı o les kel kafana Nedır bu hayat sankı yasamak mı bu Hergun olum caddelerde korku Yokmu ceza yargı yorum soru Boyun egme sakın turklugunu koru Konu OuLCaN tarafından (06-08-2007 Saat 12:01 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() |
Çile kokladim karanfil niyetine Sabri oksadim zorladim sen diye Baktim dünyaya senin gözünle Hep savas hep yikim atesler içinde Mavi mavi gözlerinde hep sitem mi var Yoksa insan sevdigine böyle mi bakar Mavi mavi gözlerinde top tüfek mi var Böyle haksiz bir savastan kim galip çikar Bir demet beyaz karanfil ne ise yarar Mavi mavi gözlerinde hep sitem mi var Yoksa insan sevdigine böyle mi bakar Mavi mavi gözlerinde top tüfek mi var Böyle haksiz bir savastan kim galip çikar.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Moderator ![]() |
Dün yine yapayalniz,dolastim yollarda Yagmurlarda islanan bombos sokaklarda Gözlerimde yas kalbimde sizi unutmadim seni Unutamadim unutamadim ne olur anla beni Unutmak kolay demistin alisirsin demistin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yas kalbimde sizi unutmadim seni Unutamadim unutamadim ne olur anla beni Yillar ikimizden de cok seyler götürmüs Sen yeni yuva yaparken beni paramparça bölmüs Gözlerimde yas kalbimde sizi unutmadim seni Unutamadim unutamadim ne olur anla beni |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| BaŞı BaĞLI... ![]() |
Beni bana sor Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Sor beni güne sor Yanki'nin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime Kizaran gözlerime bak... Alisik yaslara karisik düsler Kalbimin aynasi her bi keder... Eskiler üstüne yenisi biner Bu sefer farkli Bu beden sanci çekiyor ruhum kaygili Kaniyor yaramin en sancilisi En sancilisi... Beni bana sor Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Karanlik her yer baksana suskun sokaklara Sorsana halimi adi neydi?(Oflaz) Karbeyaza büründü bak her yer Yine sensiz bir yaz beni bekler Yildizsiz geceler... Mavi mi olur gökyüzü Haydi kandiralim satalim gökyüzünü Birak, utansin hayallerim Rest çektim dünyaya Tuvalime isledim her bir kareni ve kast edilen her bir terimi Inat, vurdum firçami yüzüne ve sövdüm sensiz geçen her güne Sensiz giden her cümleye bir eylem oldu adim (yeter) Utanmadin mi hala Adim adim adim adim sokaklarinda sehrin bak Yaz yagmuru bastirdi yorgun dizlerim Her ayin 1'ine küskün tüm sözlerim Yine de sana laf söyletmedim mavilim, mavilim... Sokaklarda yankilandi adin Sensizlige hiç alisamadim Tüm sözlerim küskün sana Yine yalnizim ay isiginda |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Moderator ![]() |
Rengi solmuş bir fotoğraf, Hiç habersiz çekilmiş Belli ki çok eğlenmişiz nananana Donuk bir an o geceden, o konuşan resimlerden Tanıdık sesler ve bir şarkı nananana Gün ettik derken günleri ooof Bir baktım geçmiş yıllar Terkettiğim şehirler, dostlar, sevgililer Kaybolmuş birer birer Yine aynı şarkı çalıyor nananana Başka dostlar etrafımda Bir resim de bu geceden Bir evde toplanmışız, herkes güzel giyinmiş Belli ki çok önemsemişiz, nananana Donuk gözler fotoğraftan, o konuşan bakışlardan Tanıdık sesler ve bir şarkı nananana Gün ettik derken günleri ooof Bir baktım geçmiş yıllar Terkettiğim şehirler, dostlar, sevgililer Kaybolmuş birer birer Yine aynı şarkı çalıyor nananana Başka dostlar etrafımda Bir resim de bu geceden DEMİR DEMİRKAN-RESİM öseLLkLe bu araLar enn sık dnlediim sözLerini ben yazsam bu kadr oLur dediim ve dnLedikçe aaLamak istediim şarkı.... ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| senzafine ![]() |
onun için uyandım bugün yatağım biraz serin.. onun için açmış güneş yağmuru hiç sevmez.. onun için yürüdüm bugün hala ıslak üstü çimlerin.. onun için gülümsedim gülüşümü çok sever.. onun için savaştım bugün dalgalar boyum kadar.. onun için ayakta kaldım yenilgiyi hiç sevmez.. onun için yaşadım durdum geldi geçti deli sonbahar.. onun için boşverdim tüm bunlara değer.. bildiğim bu kadar onunla ilgili aslında hiç olmadık sevgili gibi onun için ağladım bu gün sarardı soldu güller.. onun için üzüldüm belki bi gün o da sever.. özlem tekin-onun için özlem tekin'i sewmemm ama bu şarkısını bi ara çk dnliodumm...çk güzel (= |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
Yarası Saklı - Hayko CepKiN Kurtarın beni Tutun elimden düşmeden Kollayın beni Korkar oldum ben herşeyden Unutmam seni Çok acı verdin giderken Hala çok yeni Yarasi sakli derimde Yok mu bunun ilacı? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| ...batdünyabat! ![]() |
ZAKKUM-ANLIYORSUN kokusu mu sinmis yastigina, uykuna gem vurmus arzusu mu dinmis yoklugunda, gozlerine perde dusmus gizlice akan gozyasinda, yanaklarin suyunu cekmis sarkisi mi bitmis kulaklarinda, gece yarisini coktan gecmis anliyorsun bitecek gozlerin renkten dusecek sancilarin, henuz bir bebek gitgide buyuyecek biliyorsun bitecek gozlerin yorgun dusecek yanlizlik, henuz bir bebek gunden gune buyuyecek bir mavi bisiklet mi kalmis, cocukluk ruyasinda baska renk mi duslemis kalbin, kirmizi odasinda cok etkiLendm ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini Yazabilirsiniz.....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |