♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan İsmail Yk Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bas Gaza sıfır kilometre yeni bir araba alırım mahallede kızlara ben havamı atarım sağ çek sol çek bir caka atarım ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() |
![]() Bas Gaza sıfır kilometre yeni bir araba alırım mahallede kızlara ben havamı atarım sağ çek sol çek bir caka atarım gözlügümü takar birden gaza basarım hm yeter anam ben anasını satarım aman her yeri toz dumana katarım yollar tıklım olsa ne yazar söyle yavrum beni kim tutar vay anam ben vay anam gözlerin toz pembe direksiyonu çeviriyorum bir sağ bir sol hey anam tekerim fır dönüyor hey anam bak kızlar bakıyor çekilin yoldan bir bela geliyor Bas gaza bas gaza Bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni bas gaza yollar senin hiç durma hadi uçur beni burda.. bir fıstık görsem frene basarım çaktırmadan güzelmi bakarım üff güzelmişsin be cicim hadi gel beraber iki tur atalım gel beraber yollara dalalım kıvrak deli dolu bi cd takalım boxlar kaliteli baslar bom vay anam ben vay anam gözlerin toz pembe direksiyonu eksozun sesi kulakları deliyor Bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni bas gaza yollar senin hiç durma hadi uçur beni burda banane banane şimdi durcam banane banane şimdi öpcem nerelere geldik diye sorma sende istiyorsun açık konuş susma banane banane şimdi durcam banane banane şimdi öpcem benimle oynama hadi gel kaçma hadi açık konuş susma vay anam bak geldik yola vay anam aşık oldum ben sana hadi beni birazda getir gaza bas gaza bas gaza bas gaza askım bas gaza kim tutar seni bas gaza yollar senin hiç durma hadi uçur beni burda. vay anam arkamda polis var umarım kızın yanında havami bozmaz İnsallah şimdi beni durdurmaz Polis 24 çift sıfır sağa çek çabuk Bana mı çatar bu trafik cezası Benim hatam değil kimin hatası Sözün gelişi çok güzel dinlemeyi sever bak Hey anam hey babam hep hayallere bak Nolursun polis abi Beni bi kerecik affet Bir şans versen, yaylan desen Polis İsmail konusması Ehliyet ruhsat lütfen Buyur abi Evraklar tamam Alkolde yok tutmayım seni Bas gaza aşkım bas gaza Kim tutar seni bas gaza Yollar senin hic durma hadi ucur beni burda. İsmail Yk - Yar Gitme sarıl bana can bırakma beni üzme seven bu yüreğimi ne olur bu aşkımızı öldürmeyelim yazık günah denir buna bitirmeyelim söyle bunu sen nasıl yaparsın bütün hayallerimi nasıl yıkarsın öyle güzel günler yaşamıştık bunları sen unutamazsın ben sana çokmu geldim yoksa bir hata mı ettim ne olursun sevgilim bu aşkımızı öldürmeyelim seni mutlu edebilmek için gözbebeğim gibi sevdim senden bu güne kadar hiç birşey istemedim ama ilk defa birşey istiyorum yar gitme ben sensiz yaşayamam yar gitme gözbebeğimsin dayanamam dur gitme seviyorum unutamam yar gitme içimdesin atamam canım,aşkım,bitanem,herşeyim seni çok seviyorum sen olmazsan ben ne yaparım ben sensiz yaşayamam ki bak bak daha gitmeden yıkıldı dünyam sevenlere hep kıyarlar kıyıpta acımazlar ne olur sende onlardan olma sarıl bana canım sen gidersen yaşayamam sensiz hayatta olamam bak gitmeden yıkıldı dünyam }2kez sevenlere hep kıyarlar kıyıpta acımazlar ne olur sende onlardan olma beni yanlız bırakma yar gitme ben sensiz yaşayamam yar gitme gözbebeğimsin dayanamam dur gitme seviyorum unutamam yar gitme içimdesin atamam söyle söylediklerim gerçek mi seven insan hiç terk eder mi hani severdin, hani beklerdin canım diyen o sen değilmiydin sevgilim seni çok özlüyorum canımdan daha çok seviyorum sen benim herşeyimsin diye söyleyen sen değilmiydin http:&& sen olmazsan yaşayamam ki sensizliğe dayanamki senden asla ayrılmam diye ağlayan sen değilmiydin sevenlere işte böyle kıyarlar seviyorum diye aldatırlar ne olur sende onlardan olma sarıl bana canım yar gitme ben sensiz yaşayamam yar gitme gözbebeğimsin dayanamam dur gitme seviyorum unutamam yar gitme içimdesin atamam İsmail Yk - Aç Telefonu cildirdim aklim yok hayatimin anlami kalmadi simdi baglandim sana askim dedim attin tuttun kandirdin beni söylediler ama ben catmadim senden baska kimseye inanmadim megersem hakli onlarmis attin tuttun sattin beni beni sen burdun telefonlarima cikmaz oldun söyle hicmi acimiyorsun hala seviyorum bilmiyormusun cik telefona Allahin cezasi ac telefonu acc ac telefonu ne olursun yaarr ac telefonu bir konussan yarr ac telefonu ben ariyorum canim dedigin gülüm dedigin o sesin nerde ac telefonu ne olursun yarr ac telefonu bir konussan yarr ac telefonu ben ariyorum canim dedigin gülüm dedigin o sesin nerdee terkedildim acimasiz yanlizim yapayanliz gözbebegim yar dedigim birakti yarsiz (2x) hani güzelim günler kollarinla beni sarardin seni aradigim zaman üc kere calmaz acardin ac telefonu ne olursun yarr ac telefonu bir konussan yarr ac telefonu ben ariyorum canim dedigin gülüm dedigin o sesin nerdee (2x) İsmail Yk - Allah Belanı Versin Benim için hep sen vardın Bunu hep senden senden duyardım İki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun 2x Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaa Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Bomboş yere yaşıyorum Hergün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaa Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin İçimdeki nefreti kimse alamaz İsterse ölüm gelsin Hala seviyorum seni Allah belânı versin Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaa Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler ettin Allah seni de kör etsin İsmail Yk - Bombabomba.com Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı şok a sexy tenini oynatıyor A cicileri amanın konuşuyor Diskomastık vücudu tam 90 60 90 Amanim sımsıcacık o belini sarsam Bir güzel bekler burda O dudaklar,bal yanaklar Girde bir bak daha neleri var 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadim var Kendime arkadas arıyorum Aradığım bana uyacak dediğimi yapacak Isterim bu yar benim olsun Yalnız bana bana baksın Hem oynasın, hem yorulsun Yorulup yanıma uzansın Herkes tıpkı benim gibi O kızı istiyor Bu kizda zaten sayfasında Arkadaş arıyor 90 60 90 vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak (90 60 90 vücudum var) 90 60 90 60 bu kızı kim daraltmis sak sak cep telefonlar herkes onu kayıt yapmş Tak tak bel kemerine sürükleyip beni takmış Bak bak internetten bana bana sorular yazmış Bu kız bana yaşımı sordu 21 dedim Yerin yurdun nerelisin dedi bekarım dedim Tam bana göresin dedi nasıl sevindim Pat diye rüyadan uyandım kendime geldim 90 60 90 vücüdüm var (nakarat 2) Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak Hastayım hasta hasta, zordayım zorda zorda Sana sana ölürüm, sana sana biterim Sana sana yanarım, yanar yanar yanarım Sana sana yanarım, yanında oynarım Tatlı tatlı konusur ne istersen yaparım Hergün evde kalırım sana sarma sararım Ellerin ayaklarına mmm... masaj yaparım Derdine derman olurum sana kurban olurum Sağa sola yanar durur kulun kölen olurum Mmm... okşarım, mmm... koynunda yatarım Darman darman darman duman her tarafı yakarım 90 60 90 vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak yalanır bomba..yalanır bomba 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadas arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak İsmail Yk - Bu Şarkının Sözleri Yok Offf offf Benim bu son mesajımı okuduğunda Belkide içine yaşlar dolacak Dünyan dönecek, çünkü okuduğunda Ben hayatta olmayacamki Sana veda etmeden önce O eski resimlerdeki yalan mutlulukları izledim Lanet ettim ağladım İçmeden sarhoş oldum ben Başım döndü hep seni düşündüm Aradım seninle olduğum o güzel günleri Hani sarılırdık şarkılar okurduk Ama duygularımı anlatacak gücüm yok artık O yüzden bu şarkının sözleri yok bu şarkının sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Ben ölmüşüm seni saracak canım yok Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Sensiz ben inan yaşayamadım Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Off off off off ooooffff Sevenler duygularını şarkılarla anlatırmış Çekilmeyen acılarını dostlarla paylaşırmış Beni öyle öyle vurdun anlatacak gücüm yok İşte bu bu yüzden bu şarkının Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Ben ölmüşüm seni saracak canım yok Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Sensiz ben inan yaşayamadım Seni çok seviyordum O sevenin artık yok İsmail Yk - İstemiyorum Artık vur hadi vur bikere daha vur ne anlar yarali can istersen iki vur bir zamanlar bebegimdin sevdigimdin herseyimdin en cok baglandigim inandigim ask sendin gönderdigin mesajlar meger hep yalanmis yasadigigmiz o güzel günler hepsi rüyaymis....... inanilmaz,doyulmaz,anlatilmaz,kanilmaz hepsi bir anda yok oldu yok birdaha bulanmaz kac kere kostum pesinden hayirsiz yalvardim yakardim yikildim SENSIZ.............. kan kusturdun bana yazik ettin sevene sevilmeden sevenin cezasi budur iste............. ne oldu bíze cok yazik beraber olamadik oooo sen beni istesende ben istemiyorum artik refrain: artik istemiyorum seni artik sevmiyorum ya seni lanet olsun sana girsin bu ask mezara bir gün pisman olsanda istemem dönme bana............ dönme bana dönme bana hicran doluyum affetmem gelme birdaha o sözlerin hala beni yikiyor yaptiklarin kursun gibi kalbime giriyor karsiliksiz sevenlerin alin yazisi cok aci sevilmeden sevenlere felek böyle vuruyor...................... artik istemiyorum seni artik sevmiyorum ya seni lanet olsun sana girsin bu ask mezara bir gün pisman olsanda istemem dönme bana................. İsmail Yk - Gıcık Şey (Amman) bir değil bu son değil bu yaptığın on dört değil hem suçlu hem güçlü aklın başında değil acılar sana tatlı gelir buda bana zor gelir sen yıkıcı ben yapıcı ah seni gıcık şey (2x) nedensiz kaçıyorsun bile bile yapıyorsun yok sakalım batıyormuş yok makyajın akıyormuş ya öptürmüyorsun (öp öp öp öp) amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadina yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey seni ben buldum tiryakin oldum ah bir kere öpsen çok mutlu olurum o elma yanak şeftali dudak vazgeçilmez inan oldum ben manyak salı salı sallanırmış çarşafa dolanırmış perşembe perişanlık hele cuma hiç olmazmış ya öptürmüyorsun (öp öp öp öp) amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadına yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey amman amman amman aman amman amman amman amman aman amman amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadına yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey İsmail Yk - Of Ne Parca Bu Gözümün önünden cekil kacil be zilli karsimda kivirip büyüledin cadi seni öyle bir cosmus dökülüyor telli telli aa bunlar kaymak gibi bitir bitir balli dilli aa bunlar cilop gibi bitir bittir balli dilli off canim cekiyor beni bitiriyor canima okuyor bana birsey oluyor Off Off ne parca ya bu horozlar bak kudurdu buralar toz duman oldu ooo yavrum zilli off off ne parca ya bu erkekler bak kudurdu buralar toz duman oldu ooo yavrum zilli Gözümün önünden.... off canim cekiyor.... off off ne parca.... off off ne parca.... kisa etek, uzun saclar, topuklu ayakabilar, o parlayan dudaklar, cok bilmis zilli bunlar off off ne parca.... off off ne parca.... İsmail Yk - Git Hadi Git Son bir kez yanima gel Nasil gideceksin insafa gel Gözümde yaslar var Silmeye kiyamadim Akan yaslar senden kaldi canim Herseyimsin derdin simdi ne oldun Demek baskasini yerime koydun Söyle onla gülüm mutlumusun Hadi git sana lanet olsun Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederle her günüm iskence (2x) Bana sen uzaksin bana sen mezarsın Bir baskasiyla yasarsin Bu kalp nasil dayansin Sen coktan kararlisin Gideceksen durma simdi git Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederle her günüm iskence (2x) Siir: Bilmiyordum bilmiyordum Beni birgün terk edecegini Bilmiyordum bu yüregime cekilmez acilar verecegini Peki giderken azicikta olsa Hic düsündün mü Bu bensiz ne yapar Bu bensiz nasil yasar Ama yok acimadan vurdun sen Var mi be Beni bir anda terk edip gitmek Var mi be Bana böyle acilar vermek Var mi be Seven bu cani ezip gecmek Söyle var mi Peki bu kalp nasil dayansin Bu can sensiz nasil yasasin Yasamak mi gülmek mi Sanma yasarim sanma gülerim Yikilmisim zaten Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederle her günüm iskence Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederler her günüm iskence |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: İsmail Yk
hep merak etmıştım sözlerını saol ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cevap: İsmail Yk
şaka mı bu ya ey konuyu açan üye ne olur şaka de... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Cadı Kazanı..!! ![]() | Cevap: İsmail Yk
Katılıyorum abime...bu adamdan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum..Ne yapmaya calıstıgını kendi bile bilmeyen bi şahsiyet..!! Şarkı sözlerinin anlamlarında ne kadar pislik varsa bulabilirsin.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: İsmail Yk
ayyyy hayranım bu adama...! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
Sende şaka yapıyosun dahaa ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
lütfen yani albümü 1 milyon satmış hayatı başarılarla dolu yüce bi insandan bahsediyorz...Allah belanı verir bak ne şakası ..! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: İsmail Yk
ya bu adamın böyle güzelim bir sitede ne işi var.. OFFF.. SİNİRLERİM BOZULDU |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
Aaaa cok korktum bak şimdi.. ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
yüz felci olabilirsin... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| ismail yk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan İsmail Yk Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bas Gaza sıfır kilometre yeni bir araba alırım mahallede kızlara ben havamı atarım sağ çek sol çek bir caka atarım ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |