♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Dev Şarkı Albümüm:) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abluka Alarm: 1) Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun bu ses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri izzet ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| Dev Şarkı Albümüm:)
Yazan FaTaL.P 04-06-2008 | |||||||||
| |||||||||
| | |||||||||
|
Yazan
FaTaL.P
=>
04-06-2008, 06:12 PM
|
| Cevap: Dev Şarkı Albümüm:) Kalemi bendim evet o resmin ismim adını bilmeyen bir şiirin ilk kıtası buda rüyamı,bana revamı yarını varmı aklın astarında bir baharmı beklenen betimlenenden aslı çokmu farklı anlat aslını.Bak ben anladım dur anlatim hayat resimlenen bi boş tual duvarda örsen ötesi sensin eserinin bu bir resim kalemlerimdi hislerim bir kuş çizin beyaz kanatlı gök kuşaklarımdır adresim.Beş paranla taçta yansan ömrü kafama anla kralı bendim aklımın dudaklarımda dudaklarımda yatalak arzular,duraklarımda benide beklesin bahar hayır reel değilse durmasın vedayı versin arzular.Rengi reel e çalsın aklın,andırırmı kalbi,tavrı hoş bir davranışta sergilerse kandırırmı sahi,mecali kalmamış bir haykırış kulaklarımda eski bir tanış bu sesler anladımki aldanış. NAKARAT Günlüklerimde aylık olmuş anla hayat dudaklarımda bir tutam reçel ya tadar ya güya rüya ya dalsın özlemim yolculuk var beklenir ufukta çok yakın bir elveda.Günlüklerimde aylık olmuş anla rapim dudaklarımda bir satır kelamsa sunarsa akla hayata dair hislerim istiyorsan söylerim içimde doğmamış bir insana. (Savaş) Çengel at bu rhyme'ların dibinde esti rüzgarın dilim dininde tamir ister askerin şu gönlü merkebin ininde şahlanır delim yeşille beslenir evim bu tatminin şekilli şarkılarda jestlerim.Battı ömre her dilim yerinde kolpa her zemindi gözlerin kısıktı merkezin önünde fer gezin lakayit olmanın sebeplisiymiş raplerim dininde birkaç etki etmiş sözlerimde şimdi yaz kızım.Suçludur bu ancak hükmü yok bozukmu insanın sonuşlu defterinde kazdı döngü bazdı illerimde söndü kültürün kapında kokla tüm şu vasfı derlerim içinde sevgi yokla doğrudur nedenlerim.Bak moruk bu kuşku malum oldu sövgülerde yüzde yüzdü hasretin geniyle oynadımki ferde talim hükmeden düşünce sellerinde boş gezen ya boş kesem dibinde merhum ettik mantığımla kısmen. |
|
Yazan
FaTaL.P
=>
04-06-2008, 06:14 PM
|
| Cevap: Dev Şarkı Albümüm:) Hayat kaçıncı şık yazık, sorumsuz her sualde seyre daldık. Bu yaşlılık yüzümde çok yol aldı, son bölümde sen sualdin meallerim yanık medetlerim boşa edalarında yok ki saflık. Anlık istifalarımda dara bıraktım aklı karnı aç yeminlerin ve hiçte tek değildim ilk seferde ve son nefer benim savaşlarım yakın mayınlarım çiçek mutlu olamadım sakın koparmayın. Uslu dur kabında tanrı takiben yakında alacak aklı farz et aklım öteye çentik attı kaç durak yol aldı kalpler ak değil kurak bir çöl gönül bir döngü çehrelerde her bir yergi gözlü. Özlü sözmü göze görünmüş özrü yok bunun bu tavrı terk edip gidenler önce siz durun bu son yorum yoruldu ruhum, huzurum el misali yok yanımda şimdilerde iki yabancı hislerim gururum. NAKARAT Bu dünya değil ki tenha değil yarım yarınlarında falına bakalım öykülerde sararırım. Yok, hakkım hayata dair hatırım, duraktayım dudakta bir kelam kulakta son fısıltı aklın. Yardım et yanımda kal tanıklık et, adım hayal, umutlarım var ellerimde belki hepsi sürre al ve bir meal gecikmelerde sual'de kaldı aklı düşlerim yalan umutlarımsa gölge kaplı. (BÖLÜM 2) Akıl tuval misali resmi çiz ve seyret eski bir makale geçmiş aklım ömre kaç mesai vermiş öykülermiş öngören bu ömrü görgüden düşen bir parça kalbin özrü gözbebeklerimde mührü. Seyrüsefer esen rapım bu rahmet ormanında sana bulandı kaygım aya bakın bir başka mehtabım hayat dudaktayım ben haykırın yakın bu hatırı masalı sahte sonlayın giderse tutmayın bu kervanı. Tanzim et beni tuhafta kılma kalbi tuhaf değil misallerim ve meskenimde mimliyim ki meşgul etme meselelerle cenkteyim ecelle sendeyim bu akşam affet aklım ölüme ben bugün misafirim. Yüzünden hüznü çıkar ayakta dur hayat budur bu laedri tavrıdır hatalar hep kader kılıklıdır kibir satır satır yazıldı yazgılar yanıldı gitti gölgeler güneşle gözlerim semada kaldı |
|
Yazan
FaTaL.P
=>
04-06-2008, 06:16 PM
|
| Cevap: Dev Şarkı Albümüm:) İstemessen mermi at ve kurtul beck'lerinden anladımki üstad tek yürek ve kelebek oldu uçtu bye,söndü gözlerim kısıktı bir zaman ve baktı dozların içinde kaybolan bu iyi niyetti hay hay.Yaşamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa aştım engelinden saçtı sözleriyle kaç yay,bas bu zehri en yerinde mic'ki sordu aşkı taşla ağladm kıçıyla güldü gizli dynamic aday.Anarşik bi zülmü gördü isyan elleriyle vurdu telde notlarım benimle zırlamışki vay vay,koydu külfetim delikte çektim of bu çok sıcaktı saldı muhtelif çeşitle pisti hislerin yıka.Marsık dölleriyle büyüdü iki dönem ve ***** içine çok bi face'in koptu isteğim ve şimdi rapleyim,özet tattı her lütufta alkol aldı sözlerim vakit benimle dalga geçti azıttı dertlerim. (BÖLÜM 2) Tetkik arşiviyle sonuç tek tetik ve şarza taktı sözlük ellerinde birse pilmi hepsi sentetik,olma kahpe hep yapay ve oktan oldu diss lerin cebinde durdu sellerinde çektiğin kayıksa müttefik.Rapin melezdir aşkı kol kasında olmasın zihinler yerli yüzlerinde çektiğim sıkıntı polemik,hazzı anla menzilim dışında oynadığın bu oyuna son ver artık yüzlerindeki tavırsa felsefik.Kalamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa kaçtım her seferde mistik anarşikse hep kerizlik,rapte takla attı kozlarımla birlik oldu pozlarım içinde kaybolanki ölçülerde hep balistik. |
|
Yazan
..[ NazLı ]..
=>
05-06-2008, 07:48 PM
|
| Cevap: Dev Şarkı Albümüm:) devamm ![]() |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Dev Şarkı Albümüm:) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abluka Alarm: 1) Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun bu ses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri izzet ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |