♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Feridun Düzağaç_Çok geç Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Çok Geç Dostlar bir araya geldik, dünü yaşadık bugün Kimi hüzne daldı, sustu kimi, ben düşündüm bugün Öyle bir düşe ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| doğmadım büyüdüm.. ![]() |
Çok Geç Dostlar bir araya geldik, dünü yaşadık bugün Kimi hüzne daldı, sustu kimi, ben düşündüm bugün Öyle bir düşe daldım bir baktım ki 'a aa!' sahiden ben Neyim eksik, neyim fazla demeden olduğu gibi seven Bir uyandım baktım ki gece olmuş ve bütün yıldızlar gözlerime doluşmuş Üzülmek için, çok geç... Üzülmek için, çok geç... Çok... Hızlı gittim, genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme Aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre Zararından neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık Bazen sonsuz huzur bazen lanet ah bu yalnızlık Bir uyandım baktım ki gece olmuş ve bütün yıldızlar gözlerime doluşmuş Üzülmek için, çok geç... Üzülmek için, çok geç... Çok... Feridun Düzağaç (umuyorum açılmadı diye ) |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cvp: Feridun Düzağaç_Çok geç
çok güzel ya sağolasın ablam |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: Feridun Düzağaç_Çok geç
Bir uyandım baktım ki gece olmuş ve bütün yıldızlar gözlerime doluşmuş burayı severek dinliyorm |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| daY-dRéaméR..! ![]() | Cvp: Feridun Düzağaç_Çok geç
feridunun tüm şarkılarına bitiyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Feridun Düzağaç_Çok geç Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Çok Geç Dostlar bir araya geldik, dünü yaşadık bugün Kimi hüzne daldı, sustu kimi, ben düşündüm bugün Öyle bir düşe ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |