♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
beril
=>
17-04-2007, 04:57 PM
| |
| Alıntı:
![]() | |
|
Yazan
asude
=>
21-04-2007, 12:57 PM
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!..PEYK--GİDİN..!! Kapıyı cekin gidin Beni bırakın gidin Kilidi vurun ardıma Yalnızlık kalsın kapıda Kazansan ne kaybetsen ne Gurururun savaşı mı Yalnızlıktır ganimetin Sakla onu boş odanda Ne kendine acı ne ona Şehirler o olur sen kacarsın Kalbim ölü bulundu dün sabah Ben bu aşkın ızdırabını Bana bu şarkıyı yazdıran Bana uc maymun yaptıran Beni bu iciren sunger gibi Ben bu aşkın ızdırabını Ne kendine acı ne ona Şehirler o olur sen kaçarsın Kalbim ölü bulundu dün sabah Ben bu aşkın ızdırabını.. Kilidi vurun kapıma İyiyim böyle gidin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yazan
asude
=>
21-04-2007, 01:03 PM
|
| !!..sertab erener--söz bittii..!! Yarından haber yok dün bitti Saatler son günü çalıp gitti Yeminler yaşlandı dudaklarda Düğümlendi derken söz bitti Vagonlar bir dolup bir boşaldı Kuruyan gözlerim yine yaşardı Sarardı sırayla fotoğraflar Ne hayatlar içinde kaldı Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun aaaaaaaaaahh için yanaaa yanaaaaaa unutursun ölüm sana bana zaman basıp kanayan yarana unutursun unutursun.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yazan
2zin1i
=>
21-04-2007, 04:31 PM
|
| zaman düşer ellerimden yere oradan tahtaboşa.. saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya.. resimler sarı güneşsizlikten duygular değişir dostlar dağılır dört bir yana..kendi yollarına ve sen ben..değirmenlere karşı bile bile birer yitik savaşçı..!! akarız dereler gibi denizlere..belki de en güzeli böyle uçurma uçar sözlüğümden..geri gelmeyecek bir kuş yaşanmamış kırıntılar sadece bir düş zaman düşer ellerimden yere oradan tahtaboşa.. Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya.. ve sen ben..değirmenlere karşı bile bile birer yitik savaşçı..!! akarız dereler gibi denizlere..belki de en güzeli böyle.. sen ben..değirmenlere karşı bile bile birer yitik savaşçı..!! akarız dereler gibi denizlere..belki de en güzeli !!... şebnem ferah-değirmenler |
|
Yazan
2zin1i
=>
21-04-2007, 04:46 PM
|
| uslanmak bilmedi hayat..!! bir türlü uslanmak bilmedi hayat düşünmekten bile bunalırmı insan ama savaşmaktan yorulduysam yorulmaktan sıkıldıysam itirazım var haksızlığa.. istediğim en son şey bir damla fazla yaş ama savaşmaktan yorulduysam yorulmaktan bunaldıysam hissetmeye, sevmeye ihtiyacım var bir parça tutku varsa inancım var ama yıllardır gözlerim aşkı ararken sevdiğim tek erkek de benim değil !!.... aslı-uslanmak bilmedi hayat |
|
Yazan
2zin1i
=>
21-04-2007, 04:57 PM
|
| uykusuz geceler boyunca düşündüm ışıklar dostum olunca birden üzüldüm sana söyleyemediğim sözler dert oldu içime önemli değil..önemli değil..sonuç değişir miydi?? aslında aşkların en büyüğü sendin benim için.. aslında aşkların en büyüğü sendin benim için.. aslında aşkların en büyüğü sendin benim için..!! duvarlar geldi üstüme küçüldüm nehirler aktı içimden sana döküldüm bana veremediğin sözler dert oldu içime önemli değil..önemli değil..sonuç değişir miydi ??..... aslı-aşkların en büyüğü |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |