♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
OuLCaN
=>
22-04-2007, 04:43 PM
|
| Leman Sam - Gönül Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül |
|
Yazan
2zin1i
=>
23-04-2007, 03:16 PM
|
| biliyorum duymak istediklerin bunlar değildi bu yüzden zafer saymıştım zamansız gidişini öyle ya sen ondokuzunda koca bir kadındın oysa ben seni tüm yalanlardan daha çok seviyordum zor.. zor kadere emanet ettim seni sen benim kördüğümüm..tutamadığım gözyaşım zor.. zor bir daha..daha da güvenmek bana düşen kabullenmek..zor da olsa dönüp gitmek birgün gelir de bir an..çokça zamanlardan sonra geri dönüp baktığında bilmem anlar mısın o senin bir anının benim ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... zor !!!... nev-zor |
|
Yazan
2zin1i
=>
23-04-2007, 03:20 PM
|
| bir sen varmışsın ve biri istiyor seni karanlıkmışsın onun uçları kırık saçları gibi hemen arkandan o yürür kanı aktıkça korkusu gözlerinde büyür bir sen varmışsın ve biri bekliyor seni dağınıkmışsın onun en yakını,yorganı gibi her rüyanda gizlice uyur istemezsen yalnızlığa uyanmaya mecbur dileğini tutmuş sayar, sonsuzdan geri yanarken yanakları üşürmüş elleri ah dönebilsen, bakabilsen geri unutmuştun, hatırlarsın belki ismini yağmurlar yağdığında biri geçerken yanından ellerine tutunur yağmurlar durduğunda biri kaybolur aniden bilerek unutulur..unutulur.... vega-uçları kırık |
|
Yazan
2zin1i
=>
23-04-2007, 03:25 PM
|
| dudaklarımdan dur da dinle bu defa gözlerimden anlamıyorsan gitmiyor ki zorla duyuyor musun? görüyor musun beni hala?? bu deli oyunda bu deli oyunda oynuyor muyuz hala?? kaybolanlardan burada bir iz arama.. özlüyorsan, bulamıyorsan bilinmiyor ki..sorma !! yaşıyor muyuz? görüyor musun beni hala?? bu deli oyunda... bu deli oyunda oynuyormuyuz hala?? gerçekler soğuk olur sen ağlarken.. delirsen bile, dirensen bile bu kadar gerçekten bu kadar hain... üzülme ısınamazsın ağlarken... vega-ısınamazsın ağlarken |
|
Yazan
2zin1i
=>
23-04-2007, 11:48 PM
|
| bana seni unutturacak bir yer yok bu dünyada.. dayanmalıyım yaşamalıyım senden kalanlarla.. senle başladı seninle bitti.. göçmen kuşlar gibi bir vakitlikti.. benden geçti aşk..!! gündü ağardı.. geceydi karardı.. açtığı kapıyı kendi kapattı .. benden geçti aşk..!! tesadüfler hikayesi bulduğum gibi kaybettim seni senle başladı seninle bitti.. göçmen kuşlar gibi bir vakitlikti.. benden geçti aşk..!! gündü ağardı.. geceydi karardı.. açtığı kapıyı kendi kapattı.. benden geçti aşk !!!.... göksel-benden geçti aşk |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |