♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
asude
=>
24-04-2007, 07:13 PM
|
| kulaklarım patlıyor sessizliğinden yorgunluğundan ölüyorum sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar yayılıyor kanları vurduğumda denizi araladım geçtim bir aşktan attım kum torbalarımı döktüm yaprakları ama sanki uzandın tenime hissettim terim aktı parmak aralarından bazen , ne yaparsan yap olmuyor kanım hızlanıyor bazen damarlarımda kan çanakları aynada levham boynumda bir yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik kalbin olduğu bazen bir vücudu sarıyorum banıp parmağımı tadına bakıp gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum bazen... acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum bazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var bana dönük bükük soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içine ayılamayıp anlayamıyorum bazen.. derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış , çöpe atılmış intihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara 15 dakkamı bazen.. bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenin zayıftı, kalbin güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti bazen.. korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı , çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yalnız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen Nokta konmuş, bitmiş en güzel hikayem |
|
Yazan
asude
=>
24-04-2007, 08:09 PM
|
| !!..110-Önemsiz..!! Önemsiz benim söylediklerim Doğrular hep senin bildiklerin Gün biter sessizce odamda Yalnızız biz hep bu romanda Alışmak zor olsa da Yanlış yapsam da ben Mutsuz olsam da... Yalnız kalsam da ben Bilirim alışır insan zamanla... Cevapsız sorular sordum Karşılıksız aşklar yaşadım Üzüldüm hayat bu dedim Yaşayıp öğrenmeliyim Yaşayarak öğrenmeliyim... Yanlış yapsam da ben Mutsuz olsam da... Yalnız kalsam da ben Bilirim alışır insan zamanla.. |
|
Yazan
2zin1i
=>
24-04-2007, 08:11 PM
|
| gecenin karanlığında ellerim hapsolmuş.. gözlerim mecbur mu gözlerine bakmaya.. gecenin boşluğunda içimde binbir fırtına kalbim mecbur yalanlarına.. nerdesin aşkım burda bir ses ver kalbim zorda..nerdesin ?? nerdesin aşkım burda bir şans ver..kalbim zorda gecenin sonsuzluğunda kulağımda bir ses daha hiç bitmesin bu macera gecenin sonunda kokularım sır burda merakımsa gecenin doğurduğuna sevdiğimi sakladım senden nereye kadar ?? inkar ettim..savaştım kendimle hep uğraştım anlamı yoksa bile yaşananların.... aslı-nerdesin |
|
Yazan
beril
=>
24-04-2007, 11:27 PM
|
| Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor... ÇİLEKEŞ--YETMİYOR |
|
Yazan
asude
=>
26-04-2007, 08:54 PM
|
| Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı hurişiiiiiimmm..bu benden sanaaa canııımmmmmm.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öptüüüüümmm..:ki ss: |
|
Konu asude tarafından (26-04-2007 Saat 08:57 PM ) değiştirilmiştir..
|
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |