♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
asude
=>
10-05-2007, 10:33 PM
|
| !!..demir demirkan-resim..!! Rengi solmuş bir fotoğraf, Hiç habersiz çekilmiş Belli ki çok eğlenmişiz nananana Donuk bir an o geceden, o konuşan resimlerden Tanıdık sesler ve bir şarkı nananana Gün ettik derken günleri ooof Bir baktım geçmiş yıllar Terkettiğim şehirler, dostlar, sevgililer Kaybolmuş birer birer Yine aynı şarkı çalıyor nananana Başka dostlar etrafımda Bir resimdi bu geceden Bir evde toplanmışız, herkes güzel giyinmiş Belli ki çok önemsemişiz, nananana Donuk gözler fotoğraftan, o konuşan bakışlardan Tanıdık sesler ve bir şarkı nananana Gün ettik derken günleri ooof Bir baktım geçmiş yıllar Terkettiğim şehirler, dostlar, sevgililer Kaybolmuş birer birer Yine aynı şarkı çalıyor nananana Başka dostlar etrafımda Bir resimdi bu geceden aahhh eski dostlar ahh......... |
|
Yazan
beril
=>
11-05-2007, 10:32 PM
|
| aşk bir hastalıkmış sanki seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştum duvar sesizdi adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm gündüzleri uzatsam geceler bi kördüğüm kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm bi kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm |
|
Yazan
beril
=>
13-05-2007, 08:02 PM
|
| Korkmuyorum artık senden gece. Korkmuyorum hiç karanlık Üzerime gel istersen Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç korkmuyorum. Yüreğime vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem. Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Vur yüzüme vur yüzüme. Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Korkmuyorum artık senden gece. Korkmuyorum hiç karanlık Üzerime gel istersen Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç korkmuyorum. Yüreğime vur vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem. Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Vur yüzüme vur yüzüme. Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Vur yüzüme hadi vur yüzüme Daha hızlı yağmur Yağ hadi yağmur Ağlar gibi yağmur Vur yüzüme yağmur Yağ hadi yağmur Çok üzdün çok üzgün çok üzgün yağmur Kaybedecek neyim kaldı ne kaldı yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Yağmur... yağmur... yağmur.. cem adrian-yağmur |
|
Yazan
2zin1i
=>
13-05-2007, 10:04 PM
|
| koşuyorken önümden kaçıyormuş gibi ölümden !! durduramam..durmaz ki o bundan böyle.. dursaydı gece gelince yetişirdim yolun birinde sarılırdım..erir miydi kalbi ona tatlım deyince ?? o bir bakıştan kaştan hiç anlamaz..denedim.. gözden hiç anlamaz..bittim..!! ben ondan bak çok çektim !!! konuşmaktan laftan hiç anlamaz..denedim.. sözden hiç anlamaz..bittim..!! ben ondan bak çok çektim !!! yok..ifade yok gözlerinde.. üşüyor mu ne..eli cebinde.. ısıtılmaz..ısınmaz ki o bundan böyle..!! sorsaydı yolu bitince..anlatırdım günü gelince.. sarılırdım..erir miydi kalbi ona tatlım deyince ?? o bir bakıştan kaştan hiç anlamaz..denedim.. gözden hiç anlamaz..bittim..!! ben ondan bak çok çektim !!! konuşmaktan laftan hiç anlamaz..denedim.. sözden hiç anlamaz..bittim..!! ben ondan bak çok çektim !!! vega-çok çektim |
|
Yazan
asude
=>
13-05-2007, 11:12 PM
|
| !!..VEGA-DESEM DE İNANMA..!! sen isterdin bu sonu hiçbir sona değişmem yuvarlandı geldi bariz durdurmam,hiç "dur" demem ne güzel uzaklaşır her şey. uyurum, nefesim biter durdurmam, bu sondan hiç korkmam ben ne güzel uzaklaşır her şey. uyurum, nefesim biter ne varsa bundan sonra var olmaz,geri dönmem hep isterdin ve oldu bak bugünden geriye dönmem kopuyorum ah... senin teninden son güne kadar direnmişken "atıyorum ah... seni içimden ben" desem de inanma kaçıyorum ah... senin elinden son güne kadar esirinken "atıyorum ah... seni içimden ben" desem de inanma............. yazmışmıydınız bilmiorum ama vega'yı görünce yaziim dedim işte........ ![]() |
|
Yazan
asude
=>
13-05-2007, 11:15 PM
|
| !!..DEMİR DEMİRKAN-DOYA DOYA..!! Biraz üzgün biraz dargın Öyle sessiz kaldım ardından... Unut aldırma........ Benim olsun geçmişe bakma Ben yaşarım sen canını sıkma... Unut aldırma........ Al yanına hepsi benden Üş beş nota bir sebebten Bir cümle söz şu yürekten Yandığım günden Doya doya yaşa, yaşarsın bir defa Dokunmasın değmesin hayat sana Doya doya yaşa, yaşarsın bir defa Hadi değsin ayrıldığımıza................... |
|
Yazan
asude
=>
13-05-2007, 11:18 PM
|
| !!..DEMİR DEMİRKAN-HAYAT NEDİR..!! Bileklerimde birer altın kelepçe Göğsümdeki bu izler pençe pençe Kuruyor toprak yaralarımın içinde Parçalandım bir rüyanın peşinde Tanrı gibi yaşadım kul gibi öldüm Ölen bilir hayat nedir Şeytan gibi cehenneme gömüldüm Giden gider,kalan kalır,ölen bilir hayat nedir Toz oldu taştan kalbim ellerinde Savrulurken küllerim tek nefeste Katilim ol gel bitir bir tetikte Vur sırtımdan durma ölürüm hergün bin kere Tanrı gibi yaşadım kul gibi öldüm Ölen bilir hayat nedir Şeytan gibi cehenneme gömüldüm Giden gider,kalan kalır Kul yanarken ben kendimi gördüm Ölen bilir hayat nedir Laneti çözdüm,kayıp özüme döndüm ösellikle nakaratı sööleiş şekline bayılıorum yaa................... ![]() ![]() |
|
Yazan
beril
=>
17-05-2007, 07:29 PM
|
| Sevemedim ben bu günü Sevemedim başından Göremedim geçtiğini Yanıbaşımdan heryanımdan Gelemedim ben bu oyuna Gelemedim yaşımdan Kovaladım sevdiğimi Yanıbaşımdan heryanımdan Yaşamadım ben bu günü Yaşamadım inadımdan Göremedim geçtiğini Yanıbaşımdan her yanımdan Ellerin uzanmasın Uzak dursun dedim Sakın dokunmasın Hayal ettiklerim Bana yakışmasın İnancım yok benim DUMAN-YANIBAŞIMDAN! |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |