♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
antigs_bjk
=>
24-06-2007, 08:06 PM
|
| It's true,we're all a little insane But it's so clear Now that I'm unchained Fear is only in our minds Takİng over all the time Fear is only in our minds but it's only taking over all the time You poor sweet innocent thing Dry your eyes and testify You know you live to break me.Don't deny Sweet sacrifice One day I'm gonna forget your name And one sweet day,you're gonna drown in my lost pain You poor sweet innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you,honey? I'm your sacrifice I dream in darkness I sleep to die Erase the silence, Erase my life Our burning ashes Blacken the day A world of nothingness Blow me away Do you wonder why you hate? Are you stiil to weak to survive your mistakes? ----------EVANESCENCE>>>SWEET SACRIFICE---------- |
|
Konu antigs_bjk tarafından (24-06-2007 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
Yazan
_c@Nsu_
=>
24-06-2007, 10:30 PM
|
| I couldn't tell you why she felt that way, she felt it everyday And I couldn't help her, I just watched her make the same mistakes again... What's wrong,what's wrong now? Too many,too many problems Don't know where she belongs,where she belongs... She wants to go home,but nobody's home It's where she lies,broken inside... With no place to go,no place to go,to dry her eyes Broken inside... Open your eyes and look outside,find the reasons why You've been rejected,and now you can't find what you left behind... Be strong,be strong now Too many,too many problems Don't know where she belongs,where she belongs... She wants to go home,but nobody's home It's where she lies,broken inside... With no place to go,no place to go,to dry her eyes Broken inside... Her feelings she hides Her dreams she can't find She's losing her mind She's fallen behind She can't find her place She's losing her faith She's fallen from grace She's all over the place... She wants to go home,but nobody's home It's where she lies,broken inside... With no place to go,no place to go,to dry her eyes Broken inside... She's lost inside,lost inside... AVRIL LAVIGNE__Nobody's Home Sokaklar sakin,geceler karabasan Ellerim titrer,kim bu ben,kim bu susan? Ne soran var ne bilen Sebebim yok bana kıyan Erkeğim sendin,vazgeçtim rüyalardan... Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın,sen gül güneş doğsun yeniden... Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime... Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme... ŞEBNEM FERAH___Yağmurlar... ![]() |
|
Konu _c@Nsu_ tarafından (24-06-2007 Saat 10:30 PM ) değiştirilmiştir..
Sebep: flood Yapmayınız!
|
|
Yazan
2zin1i
=>
25-06-2007, 04:54 PM
|
| Life it seems, will fade away yaşam öyle görünüyor ki solacak Drifting further every day gün be gün uzaklaşarak Getting lost within myself içimde kaybolarak Nothing matters no one else hiçbir şey önemli değil , hiç kimse I have lost the will to live yaşama isteğimi yitirdim Simply nothing more to give kalmadı verecek şeyim There is nothing more for me benim için dahası yok Need the end to set me free beni özgür kılacak sona ihtiyacım var Things are not what they used to be hiçbir şey eskisi gibi değil Missing one inside of me içimden bir şeyler kaybolup gidiyor Deathly lost, this can't be real ölümcül kayıp , gerçek olamaz bu Cannot stand this hell I feel hissettiğim cehenneme dayanamıyorum Emptiness is filling me boşluk dolduruyor içimi To the point of agony keder noktasına dek Growing darkness taking dawn büyüyen karanlık yutuyor şafağı I was me, but now he's gone ben bendim , ama o gitti şimdi No one but me can save myself, but it's too late sadece ben kurtarabilirim kendimi , ama çok geç Now I can't think, think why I should even try düşünemiyorum artık niçin denemem gerektiğini bile Yesterday seems as though it never existed dün hiç olmamış gibi görünüyor Death Greets me warm, now I will just say goodbye ölüm sıcak karşılıyor beni , sadece elveda diyeceğim şimdi metallica-fade to black bu şarkıyı çk sewiorum yaaa...harika bi şarkı...işte bnm aradıııım müzk w sözler..... ![]() |
|
Yazan
KinG_NOthIng
=>
03-07-2007, 04:20 PM
|
| Benim kuzenle berk bunu calıo elektroda cok manyak oluo |
|
Yazan
2zin1i
=>
05-07-2007, 04:00 PM
|
| şarkı manyak...güzel olur tabe.... ![]() uyku girmedi gözüme yine dün gece seni düşündüm ay ışığı sardı kenti bütün gece üşüdüm seni düşündüm al ***ür beni sar ısıt beni yağmurunda ıslandığımız yollarında yürüdüğümüz ılık rüzgarları deniz kokan kente ben burada sen orada hasret bitmez büyür sevda bulutsuzluk özlemi-hasret bu şarkı da çk güsel ![]() |
|
Yazan
merve_sbl
=>
10-07-2007, 11:37 PM
|
| zida asude rehn aLmşsnz bu topici yasak size bundn snra bursı...ytr daa azck da miLLet yazsn... --...ŞeBNeM FeRaH-SaNa BiLMeDiĞiN BiRŞeY SöYLeYeMeM...-- Suyun derinliği aynıydı Ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu Bütün yapraklar sararıp düşecekti Ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı Bütün aşklar çok büyük olacaktı Ama en büyük bizimkisi diyecektik Her bir insan eşsiz olacaktı Ama hep kendimizi en değerli zannedecektik Çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına Önce senin ellerin kirlenecek Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine O yürekte hep yerin olacak Sana bilmediğin bir şey söyleyemem Ben de hiçbir şey bilmiyorum Ne kadar iyilik varsa hepimiz için Hepsini dileyip gerisine direniyorum Çok sonraları fark edecektik İyilik temizlik bile göreceli olacaktı O kadar hızlı kirlenecektik ki Masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı Korkuyor musun senden farklı olan her şeyden Korktuğun şey kendi içinde büyüyecek Ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına Yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek şarkının bnce en qzL kısımLrı syhLa beLirttikLrm(= |
|
Yazan
beril
=>
12-07-2007, 12:24 PM
|
| Barış Akarsu -Mavi Çile kokladım karanfil niyetine Sabrı okşadım zorladım sen diye Baktım dünyaya senin gözünle Hep savaş hep yıkım ateşler içinde Mavi mavi gözlerinde hep sitem mi var Yoksa insan sevdiğine böyle mi bakar Mavi mavi gözlerinde top tüfek mi var Böyle haksız bir savaştan kim galip çıkar Bir demet beyaz karanfil ne işe yarar Mavi mavi gözlerinde hep sitem mi var Yoksa insan sevdiğine böyle mi bakar Mavi mavi gözlerinde top tüfek mi var Böyle haksız bir savaştan kim galip çıkar |
|
Yazan
asude
=>
12-07-2007, 03:47 PM
| |
| Alıntı:
![]() yazıcam işte....![]() ![]() ![]() sanki o putmuş gbi hayat sırf buymş gbi hem aç hem tokmuş gbi hem var hem yokmuş gbi ben ona resmen aşığım... onu benden almasınlar bize bulaşmasınlar araıp sormasınlar kıskandırıp durmasınlar ben ona resmen aşığım... şeytanla bir olmuş gbi küt die gidecek gbi her yöne sapacak ne yap desen yapacak gbi ben ona resmen aşığım.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu şarkı da harika yaa....müzii.......söölenleriiii.... ![]() anlamı pek yok ama şarkı çoook güsel ve çook eelenceli....![]() (solist Ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağır olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklar da pahalı olsa olur musun bizimle sarhoş (solist Göksel) Boşver kılıfımı boşver benim içim güzel Boşver süsü püsü boşver sade sade bana gel İnce iş yürümek yüksek topuklarda adımlarım karışır Çok geç kalmışım kimi beğendiysem Bütün hakkı saklıdır Boşver kılıfımı boşver benim içim güzel Boşver süsü püsü boşver sade sade bana gel (solist Teoman) Bir anda dağılmış başım nefesim akmış boğazımdan Heryerde adın varmış o yüzden okumuş yazmış dünyam Ne çığlık ne de sessizlik çare olmuş ama Aşık olunca arada Başkalarının gözleri kimin umrunda (solist Göksel) Boşver kılıfımı boşver benim içim güzel Boşver süsü püsü boşver sade sade bana gel Kelebekler şahaneler ama her bahar kışa varır Taş Bebek değilim melekli ama aklım iyi çalışır Boşver kılıfımı boşver (Solist Teoman: Başkalarının gözleri) benim içim güzel (Solist Teoman: Kimin umrunda) Boşver süsü püsü boşver (Solist Teoman: Başkalarının gözleri) sade sade bana gel (Solist Teoman: Kimin umrunda) (solist Ferman) Tek bi derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağır olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklar da pahalı olsa olur musun bizimle sarhoş | |
|
Konu asude tarafından (12-07-2007 Saat 03:50 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
Yazan
2zin1i
=>
12-07-2007, 04:31 PM
|
| merce fazla oluon sen ama ![]() ![]() ![]() gece ıslak çıktım yola.. söz verdim sana hız yapmamaya ama, annem hıçkırdı yıllar sonra babam yenik düşmüş yıllara sen hep dersin bana sevgin yalan senin gibiler hayatta geç yaşlananlardan yutkunup sustum, hassastı ruhun onarmak çok mu zordu gidenleri tüm şehir ağladı sen gittin diye.. mecbur musun hep en uzağa gitmeye.. gece ıslak bastım gaza söz verdim sana hız yapmamaya ama, annem hıçkırdı yıllar sonra babam yenik düşmüş yıllara aslı-tüm şehir ağladı... |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |