♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
beril
=>
12-07-2007, 06:26 PM
|
| Barış Akarsu -Amasra Toprak kokan şehir Deniz kokan şehir Sevda kokan şehir Büyüsüyle bekler seni Caddeler ıslak gözyaşlarıyla Gitmem bu gece gidemem artık olmasanda Gitmem bu gece olmasanda Hava ile bütün Su ile bütün Güneşle bütün şehir Bıraktığın zamanki gibi Loştur heryer hayalin gibi Gitmem bu gece gidemem artık olmasanda Gitmem bu gece olmasanda Oysa artık düşlerimde yanlızlık da aşktır bu şehirde Karanlıkta aşktır sensizlikte Gitmem bu gece gidemem artık olmasanda Gitmem bu gece olmasanda |
|
Yazan
_c@Nsu_
=>
13-07-2007, 08:26 PM
|
| I'm so tired of being here suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave 'Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears I held your hand through all of this years But you still have all of me You used to captivate me by your resonating light Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasand dreams Your voice it chased away all the sainty in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears I held your hand through all of this years But you still have all of me I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone all along... ===EVANESCENCE===My Immortal |
|
Konu _c@Nsu_ tarafından (13-07-2007 Saat 08:28 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
Yazan
merve_sbl
=>
13-07-2007, 09:50 PM
|
| --...PaNiK-ZewK-i HeLa...-- oppsss ı didin't again sallansam mı zorlansam mı şöyle kasılmadan olmaz mı söyle bu birden bire çıkmaz mı dayanmak çok zor artık tam sınırda kastım kendimi birden saçtım ortaya dur kızma temizleyeceğim sakin ol sen temizleyeceğim siz burdan çıkın şimdi temizleyince "gelin" diyeceğim bap bap ba bu vappa şu vappa şu vappa muamma panik çok eqLnceLi bi qrup mtLka dnLeinnnnnnn(= |
|
Yazan
OuLCaN
=>
14-07-2007, 10:28 PM
|
| BENI AL-Pinhani bugünüm yarin olsa , ya da hep yeni bastan yasamak ne güzel olur hiç baslamamissan geriye ne kalirdi yasananlari atsan seni bir daha yasamak isterim aslinda beni al kucagina , elini belime sar beni almadigin an üsürüm sabaha kadar beni al kucagina , elimi beline sar beni almadigin an ölürüm beni al biraz önce uyurken seni koynuma aldim dudagindan öperken uykudan uyandim sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanina gelebilsem bir daha dönmezdim beni al kucagina , elini belime sar beni almadigin an üsürüm sabaha kadar beni al kucagina , elimi beline sar beni almadigin an ölürüm beni al beni al kucagina , üsürüm sabaha kadar |
|
Yazan
gamze_aal
=>
15-07-2007, 02:59 AM
|
| kurar_ yazık, günah, ziyansın hayata ziyansın! ne aç, ne tok senin umurunda bir zehirsin! yalan dolan ve koskocaman bir palavra kim ister seni? defol buralardan yalaka! yenemezsin onları kıyamete kadar ezer durur seni insanlık adına... bırak, yeter, çekil başımızdan çok oldun! sana haram, bize harap olur tüm diyarlar bir tek sen mi kaldın bu dünyada? katil olduğun yeter! bir tek sen mi varsın bu dünyada? zulüm ettiğin yeter! yenemezsin onları kıyamete kadar ezer durur seni insanlık adına yenemezsin onları kıyamete kadar çeker vurur seni insanlık adına! artık yok sana itimadım yok sana ihtiyacım yok sana tahammülüm yok çek git kurtulayım! yok, yok sana itimadım yok sana ihtiyacım yok sana tahammülüm yok defol kurtulayım! defol! bir tek sen mi kaldın bu dünyada? uyansana! bir tek sen mi varsın bu dünyada? defol, defol, defol! |
|
Yazan
Utq
=>
16-07-2007, 07:28 PM
|
| Megadeth - Symphony Of Destruction You take a mortal man, And put him in control Watch him become a god, Watch peoples heads a'roll A'roll... Just like the pied piper Led rats through the streets We dance like marionettes, Swaying to the symphony... Of destruction Acting like a robot, Its metal brain corrodes You try to take its pulse, Before the head explodes Explodes... [solo - marty] The earth starts to rumble World powers fall A'warring for the heavens, A peaceful man stands tall Tall... Türkçesi: Yıkım Senfonisi Ölümlü bir insan alırsın Ve kontrole geçirirsin Tanrılaşmasını izle Kafaların yuvarlanmasını izle... yuvarlanır... yuvarlanır... Tıpkı fareli köyün kavalcısının Sıçanları sokaklarda sürüklediği gibi Kuklaymışçasına dansederiz Yıkım senfonisiyle sallanırken Bir robot gibi davranırken Metal beyni paslanır Nabzını almaya çalışırsın Başı patlamadan... patlar... patlar... Tıpkı fareli köyün kavalcısının Sıçanları sokaklarda sürüklediği gibi Kuklaymışçasına dansederiz Senfoniyle sallanırken... Tıpkı fareli köyün kavalcısının Sıçanları sokaklarda sürüklediği gibi Kuklaymışçasına dansederiz Yıkım senfonisiyle sallanırken Yeryüzü gürlemeye başlar Küresel güçler çöker Cennetlere bir savaş yüzüğü (Ya da bir uyarı da olabilir) Barışçıl bir insan dik durur... dimdik... dimdik... Tıpkı fareli köyün kavalcısının Sıçanları sokaklarda sürüklediği gibi Kuklaymışçasına dansederiz Senfoniyle sallanırken Tıpkı fareli köyün kavalcısının Sıçanları sokaklarda sürüklediği gibi Kuklaymışçasına dansederiz Yıkım senfonisiyle sallanırken |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
16-07-2007, 08:07 PM
|
| KORN-THOUGHTLESS thumbing through the pages of my fantasies pushing all the mercy down, down, down i wanna see you try to take a swing at me come on, gonna put you on the ground, ground, ground why are you trying to make fun of me? you think it´s funny? what the fuck you think it´s doing to me? you take your turn lashing out at me i want you crying with your dirty ass in front of me all of my hate cannot be found i will not be drowned by your thoughtless scheming so you can try to tear me down beat me to the ground i will see you screaming thumbing through the pages of my fantasies i´m above you, smiling at you, drown, drown, drown i wanna kill and rape you the way you raped me and i´ll pull the trigger and you´re down, down, down why are you trying to make fun of me? you think it´s funny? what the fuck you think it´s doing to me? you take your turn lashing out at me i want you crying with your dirty ass in front of me all of my hate cannot be found i will not be drowned by your thoughtless scheming so you can try to tear me down beat me to the ground i will see you screaming all my friends are gone, they died (gonna take you down) they all screamed, and cried (gonna take you down) i´ve got my body, got my body back against the wall i´ve got my body, got my body back against the wall gonna take you down [repeat 2x] i´ve got my body, got my body back against the wall i´ve got my body, got my body back against the... all of my hate cannot be found i will not be drowned by your thoughtless scheming so you can try to tear me down beat me to the ground i will see you screaming all of my hate cannot be found i will not be drowned by your thoughtless scheming so you can try to tear me down beat me to the ground i will see you screaming |
|
Yazan
merve_sbl
=>
17-07-2007, 12:28 AM
|
| --...AsLı-SeNDe uNuT...-- Çok kırıldın biliyorum, Hata benim değildi, yanlış anlaşıldım. Kelimeler acıtır bilirim ama özenle seçtim sanmıştım, Biliyorum bugünlerde çok zorum! Beni sen de unut, herkesin yaptığı gibi Sen de sevmeyi unut, her şeyi olduğu gibi Sana gülmekte zorlanırken Üzgünüm ama ruhen yorgunum, Yüzümde aynı ifade mutsuzum. Sebebi senden sıkılmam değil Yıpratıldım, suç sadece senin değil! Beni sen de unut herkesin yaptığı gibi Sen de sevmeyi unut her şeyi olduğu gibi Çok kırıldın biliyorum, Hata benim değildi, yanlış anlaşıldım... |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |