♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
18-07-2007, 01:53 AM
|
| evanescence-understanding "You hold the answers deep within your own mind (Aklının derinliklerindeki cevapları tut) Consciously, youve forgotten it (Bile bile onu unuttun) Thats the way the human mind works (O yolda insani düşünceler çalışır) Whenever something is too unpleasant, to shameful for us,to entertain, we reject it (Bir şeyler tatsızlaştığında, bizim için utanç verici olduğunda,eğlendirmediğinde onu reddederiz) We erase it from our memories (Onu hafızamızdan sielriz) But the answer is always there. (Fakat cevaplar hep oradadır.) (Cant wash it all away) ((Uzaktan yıkayamaz mısın?)) (Cant wish it all away) ((Uzaktan dileyemez misin?)) (Cant hope it all away) ((Uzaktan umamaz mısın?)) (Cant cry it all away) ((Uzaktan ağlayamaz mısın?)) The pain that grips you (Acı seni sımsıkı tutuyor) The fear that binds you (Korku seni bağlıyor) Releases life in me (Bendeki hayatı serbest bırak) In our mutual (Ortaklığımızdaki) Shame we idolize (Utanç bizi putlaştırıyor) To blind them from the truth (Gerçekten onları kör ediyor) That finds a way from who we are (Kim olduğumuzu buluyor) Please dont be afraid (Lütfen korkma) When the darkness fades away (Karanlık uzağa solduğunda) The dawn will break the silence (Şafak sessizlikle kırılacak) Screaming in our hearts (Kalplerimizin çığlıkları) My love for you still grows (Aşkım senin için sessiz büyüyor) This I do for you (Bunu senin için yapıyor) Before I try to fight the truth my final time (Son saatimde önce gerçekler için savaşmaya çalışacağım) "Were supposed to try and be real (Biz farzedilenlerle uğraşırız ve gerçek olur) And I feel alone, and were not together (Ve yalnız hissederim ve birlikte değiliz) And that is real. (Ve bu gerçek)" Cant wash it all away (Uzaktan yıkayamaz mısın?) Cant wish it all away (Uzaktan dileyemez misin?) Cant cry it all away (Uzaktan ağlayamaz mısın?) Cant scratch it all away (Uzaktan tırmalayamaz mısın?) Lying beside you (Yalan yanıbaşında) Listening to you breathe (Nefesini dinliyorum) The life that flows inside of you (Hayat senin içinde akıyor) Burns inside of me (Benim için yanıyor) Hold and speak to me (Tut ve konuş benimle) Of love without a sound (Onsuz bir aşkın sesi) Tell me you will live through this (Söyle bana bunu sayesinde yaşayacakın) And I will die for you (Ve senin için öleceğim) Cast me not away (Uzağa fırlatma beni) Say youll be with me (Benimle olacağını söyle) For I know I cannot (Biliyorum yapamam) Bear it all alone (Bunu yalnız başıma taşıyamam) "Youre not alone, are you? (Yalnız değilsin, değil mi?) Never... Never. (Asla...Asla)" Cant fight it all away (Uzaktan savaşamaz mısın?) Cant hope it all away (Uzaktan umamaz mısın?) Cant scream it all away (Uzaktan bağıramaz mısın?)(Uzaktan bağıramaz mısın?) It just wont fade away, (Uzaktan doğru solmayacak) No (Hayır) (Cant fight it all away) ((Uzaktan savaşamaz mısın??)) (Cant hope it all away) ((Uzaktan savaşamaz mısın?)) Cant scream it all away (Uzaktan bağıramaz mısın?) Ooh, it all away (Ohh, uzaktan) Ooh, it all away (Ohh, uzaktan) "But the answer is always there. (Fakat cevaplar hep oradadır.) Nothing is ever really forgotten. (Hiç bir şey asla gerçekten unutulmadı)" "Because Im tired of it too." (Çünkü onun yüzünden çok yorgunum) "Because Im tired of it too." (Çünkü onun yüzünden çok yorgunum) "Because Im tired of it too." (Çünkü onun yüzünden çok yorgunum) "Because Im tired of it too." (Çünkü onun yüzünden çok yorgunum) "Because Im tired of it too." (Çünkü onun yüzünden çok yorgunum) |
|
Yazan
beril
=>
19-07-2007, 11:59 AM
|
| Pinhani - Gözler Anlatır Belki son defa , belki yıllardan sonra Sırlar içimde , korkarım anlatmaya Aşk alır beni , kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın , hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin , hep mi yarım kaldın Belki bilmeden bekledin beni Beni sana kader getirdi İçimden geçen senin içinden geçer mi Nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi Benim içimden geçen senin içinden de geçer mi Ama nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi Sözler az kalır , çaresiz kalır Gözler anlatır , aşkı gözler anlatır |
|
Yazan
2zin1i
=>
19-07-2007, 12:07 PM
|
| yeni yelkenlere açıldın kıyıdan uzaklaşmadan ağlamak yeter sandın şimdi sağlam gibisin..ben de mutlu ol isterdim sen çoktan gitmiş gibisin beni bırakıp incitmişsin ben daha yalnız yüzmeye korkarken beni salmış gibisin ben de isterim yalnız koşmayı hayata karşı dimdik durmayı sensiz başka tenleri bulmayı alışmayı, yaşamayı, yalnızlığımdan korkmamayı sen çoktan gitmiş gibisin beni bırakıp incitmişsin ben daha yalnız yüzmeye korkarken beni salmış gibisin aslı-gitmiş gibisin |
|
Yazan
beril
=>
19-07-2007, 12:09 PM
|
| Hayalperest - teoman O kadar haklısın ki Dayanamıyorum buna O kadar güzelsin ki Çok çirkin kaldım yanında Korkum yaralanman hayatta O kadar yalnızsın ki Dayanamıyorum buna O kadar sıcaksın ki Çok soğuk kaldım yanında Korkum yaralanman hayatta Hayalperestsin, güzel hayaller peşinde Çok gençsin, yanlış insanlar kalbinde Hayalperestsin, güzel hayaller peşinde Çok gençsin, çok gerçeksin Bu yüzden çok güzelsin |
|
Yazan
merve_sbl
=>
29-07-2007, 10:06 PM
|
| --...ŞeBNeM FeRaH-BiR KaLp KıRıLDıĞıNDa...-- bir oyun oynayalım mı herkes açsın kalbini oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı herkes söylesin adını oyun oynayalım mı her kalp bir büyük dünya ve bir kalp kırıldığında hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında bir yerlerde yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa her bir kalp kırıldığında bir oyun oynayalım mı çocuklar gibi beraber oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı kırmayalım birbirimizi oyun oynayalım mı her kalp ayrı bir dünya ve bir parça kristal aynı zamanda bir de bilemyerek değil ama bilerek kırılmışsa artık acı da duymaz başlar yok olmaya bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa her bir kalp kırıldığında... bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa her bir kalp kırıldığında... |
|
Yazan
beril
=>
31-07-2007, 12:13 PM
|
| Nadas -Feridun Düzağaç Otlarım yanar Sensizlik nadasında toprağım; Birazcık dinlensin, büyüsün yeşersin... gel-me-yişin.. Hiç bir şey diyen bir cümlenin Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim; Öznesiz.. Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz... Dört yanım hasret Unutulmuş bir ada gibiyim; Açıklarımda batmış yüz binlerce gemi Limanım yorgun yastan... Seni arar durur bir körebeyim Çık ortaya nolur, yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti... çok zaman geçti, Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki Ama ben ağlayamazsam gücenme n'olur; Gözlerim bitti, Gözlerim... Bitti. |
|
Yazan
FeRsAH
=>
31-07-2007, 05:40 PM
|
| Güzel olan dik dolaşır Güzele herşey yaraşır Hangisine elim atsam Gönlüme sevda bulaşır Gece olup gün batınca Dilimde ismi dolaşır Aldanma o sonsuz aşkına Çarpınca dönersin şaşkına Güzel olmanın gereği Bir kez verir on kez alır Kesmez ise bin kez alır Bir güzele gönül veren Falcılarla iyi anlaşır Zor güzeler aşık olan Elinde mendil dolaşır Aldanma o sonsuz aşkına Çarpınca dönersin şaşkına zor güzel-kurban |
|
Yazan
2zin1i
=>
01-08-2007, 06:43 PM
|
| ünzile insan dölü on kardeş beşi ölü büyüdükçe ufak ve gelir de görücü inci gibi dişi görücü bilir işi söğüdüm ağlar gider olur hatun kişi varmadan sekizine ergin oldu Ünzile hem çocuk,hem de kadın onikisinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın ünzile yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor korkar durur gitmez köyün en son çitine inanır o sınırda dünyanın bittiğine Ünzile insan dölü bilinmezlere gebe sırların mihletini yüklenipte beline varmadan sekizine ergin oldu Ünzile hem çocuk hem de kadın onikisinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın Ünzile yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirşey sormuyor.. şebnem ferah-ünzile onno tunç'a saygı albümnde şebnem ferah'ın seslndrdiii bi şarkı...ilk dnlediimde sözleri çk dikkatimi çekti.. şebnm ferah için de çk farklı bi çalşma olmştrr emnm...(= |
|
Yazan
FeRsAH
=>
01-08-2007, 07:13 PM
|
| Uzak dur yakınıma Bu mesafe beni bozar Kimseler yanaşmasın Yalnızlık paylaşılmaz İnceden hatırlarım O eski dostlukları Şimdi herkes ayrı uçta Kaderini inkar eder Kimi yerer kimi över Her biri ilgi bekler Aman abi bulaşılmaz Yalnızlık paylaşılmaz Herkesle kaynaşılmaz Hiç mi yalnız kalmadın Şu garip dünyada? Ah o zaman anlarsın Yalnızlık paylaşılmaz Bir şarap bir sigara Sonbahar koynumda Yalnızlığı kokluyorum Kurutulmuş yaprakla Yağmur yemiş topraklarda Duman-yalnızlık paylaşılmaz |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |