♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | |
| İş Bilen Üye ![]() | sevdiğiniz sarkı sözlerii!!!
arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 05:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
..[ NazLı ]..
=>
30-05-2008, 05:50 PM
|
| Cevap: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! teneKe --- KaLpsiz... Ben aşkı unuttum aylar önce Kirlenen kalbimi yıkadım az önce Yalnızlık acı vermez oldu Gelecek benim için seferber oldu Ben ağlamazdım senden önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince Sen bana gülümsedin o ilk anda Görünen oydu ki bu aşktı bir anda O gün karabulutlar varmış havada Gözümde canlanan bu ilk anı geriye tek senden kalan... Ben ağlamazdım senden önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince Şimdi içimden geldi bunları söylemek Yeniden doğsam aynı şeyleri hissetmek Aşk için herşeyi feda etmek ziyan etmek isterdim Sonunda yine yalnız gitmek... |
|
Yazan
asude
=>
07-07-2008, 07:12 PM
|
| Cvp: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! GECE-İçinde Saklı Seni affedebilirim ama intikam almam gerek Bütün bu olanları unutabilirim fakat Hatanı görmen gerek Anlatmam! olmasa yaram herkese inat Dönmem bu yoldan Susmaz! kendine bir bak sora nasihat Ver bana ruhundan Farketmez! seçtiğin hayat yok ki bir cevap Kimsenin aklında Uymaz! kime göre çok neye göre az Dar gelir boşluğuna Yalnızlığımın peşindeysen zalim günün adaletiysen Dide değilde kalpteysen o zaman ben Yok bu derdin ne sonu ne başı Yalnız içinde saklı ilacı Affetmem affetmen hatanı görmen gerek |
|
Yazan
asude
=>
07-07-2008, 07:13 PM
|
| Cvp: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! GECE-Aşık Mıyız? Ask herseyi bıraktıgın yerde baslar kaçamassın Sözün bittigi yerdesindir bu yüzden konusamassın Dua kadar dürüsttür onunla asla oynayamassın Simdi söle sence biz asık mıyız?? Bak senin de gözlerinde huzursuzluk ve süphe var Belli ki yasadıgın daha bitmemis bisiler var Gel sen de yüzles içindeki gerçek senle Simdi söle sence biz asık mıyız?? |
|
Yazan
asude
=>
01-08-2008, 03:21 PM
|
| Cevap: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! avriL Lavigne-skater boy He was a boy O bir oğlandı She was a girl O bir kızdı Can i make it any more obvious Bundan daha açık anlatabilir miyim? He was a punk O bir punktı She did ballet Kızsa bale yapmıştı What more can I say Daha ne söyleyebilirim ki He wanted her O, kızı istiyordu She'd never tell secretly she wanted him as well Kız da aslında onu gizlice istediğini kimseye sölemeyecekti But all of her friends Ama kızın bütün arkadaşları Stuck up their nose Burun kıvırdılar They had a problem with his baggy clothes Onlar çocuğun bol kıyafetlerine takmıştı He was a skater boy O patenli bir çocuktu She said see you later boy Kız, sonra görüşürüz dedi He wasn't good enough for her Çünkü çocuk kendisi için yeterince iyi değildi he had a pretty face Onun (oğlanın) tatlı bir yüzü vardı But her head was up in space Ama kızın aklı bir karış havadaydı She needed to come back down to earth Yeniden ayaklarını yere basması gerekiyordu 5 years from now 5 yıl sonra She sits at home Kız evde oturur Feeding the baby she's all alone Evde yalnız başına bebeğine yemek yedirerek She turns on tv Tv'yi açar Guess who she sees ve tahmin edin kimi görür? Skater boy rockin up MTV Patenci çocuk MTV'de rock yapıyor She calls up her friends Hemen arkadaşlarını arar They already know Onlar çoktan biliyordur And they've all got Tickets to see his show Ve onun şovu için biletleri hepsi almıştır She tags along Onların ardından kız da gider Stands in the crowd Kalabalıkta ayakta durur Looks up at the man that she turned down Reddettiği adama bakar He was a skater boy O patenci bir çocuktu She said see you later boy Seninle sonra görüşürüz demişti He wasn't good enough for her Çünkü onun için yeterince iyi değildi Now he's a super star O şimdi bir süper star Slamming on his guitar Gitarını çalıyor Does your pretty face see what he's worth? Senin şirin yüzün onun ne kadar değerli olduğunu görüyor mu? Sorry girl but you missed out Üzgünüm kızım ama kaçırdın fırsatı Well tough luck that boy's mine now İyi şansım var ki çocuk benim artık We are more than just good friends Biz iki iyi arkadaştan daha da öteyiz This is how the story ends Bu hikaye böyle biter Too bad that you couldn't see, See the man that boy could be O çocuğun nasıl bir adam olabileceğini görememen çok kötü There is more that meets the eye Gözle görünmeyecek şeyler vardır I see the soul that is inside Onun içindeki ruhu gördüm He's just a boy O sadece bir erkek And Im just a girl Ve ben sadece bir kızım Can I make it any more obvious Bundan daha açık ne diyebilirim? We are in love Birbirimize aşığız Haven't you heard How we rock eachothers world Birbirimizn dünyasını nasıl sallamadığımızı duymadın mı? I'm with the skater boy Patenci çocukla birlikteyim I said see you later boy Seninle sonra görüşürüz çocuk, dedim I'll be back stage after the show Şovdan sonra sahne arkasında olacağım I'll be at the studio Singing the song we wrote About a girl you used to know Ve onun eskiden tanıdğı bir kızla ilgili yazdığı şarkıyı söylerken yanında stüdyoda olacağım epey eski ama bu sıraLar tekrar dinLemeye başLadım.. ![]() ![]() |
|
Yazan
asude
=>
01-08-2008, 03:29 PM
|
| Cevap: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Sertab Erener-Kendime Yeni bir Ben Lazım Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım Kader beni seçmedi ama görmemem lazım Belki birden bire yeniden başlamam gerek Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek Yeni bir aşk yeni bir iş Yine gülecek bir neden lazım Yeni bir haber yeni bir kader Bunlar için bana şans lazım Yeni bir duruş yeni dokunuş Tek tek keşfetmem lazım Yeni bir hayat gerisi bayat Kendime yeni bir ben lazım Günler güzel geçmedi unutmam lazım Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım Hep içime atmışım anlatmam gerek Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek |
|
Yazan
__cEnqA__
=>
29-09-2008, 07:53 PM
|
| Cevap: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Söyleyecek çok sözüm vardı Hepsi yarım kaldı Neler ummuştum hayattan Elimde ne kaldı Kırılan kalbim miydi yoksa? Karnımdaki bu sancıyla Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala haburayıı çok dinlemiştim zamanında bee ![]() ![]() |
|
Yazan
!-8['']5R4-!
=>
29-09-2008, 10:32 PM
|
| Cevap: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! -Gönül- Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki derin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedin En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Leman Sam |
|
Yazan
__cEnqA__
=>
30-09-2008, 09:19 PM
|
| Cevap: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! simdi uzaklardasin simdi uzaklardasin gonul hicranla doldu simdi uzaklardasin gonul hicranla doldu hic ayrilamam derken kavusmak hayal oldu hic ayrilamam derken kavusmak hayal oldu sevda bahcelerinin cicekleri hep soldu cicekleri hep soldu hic ayrilamam derken kavusmak hayal oldu hic ayrilamam derken kavusmak hayal oldu ?????. Böylemi Esecekti Böylemi esecekti Son günümde bu rüzgar Bütün kuşlar vefasız Mevsim artık sonbahar Unutmuş ellerimi Eşim dostum sevdiğim Kalbim acılarla hep Bölünmüş dilim dilim Bütün kuşlar vefasız Mevsim artık sonbahar |
|
Yazan
__cEnqA__
=>
02-10-2008, 08:29 PM
|
| Cevap: sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Kabullenmek lazım olur demek lazım Ağlamayı öğrenmek hayatı sevmen lazım Üzülme Yarına kadar dinecek Bu rüzgar da geçecek Sonunda eskiyen sen olma Hep mutluluk bekliyor olabilirsin Karanlıktan korku duyabilirsin Gece olmasaydı gündüzü sevebilirmiydin ??? |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |