♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | |
| İş Bilen Üye ![]() | sevdiğiniz sarkı sözlerii!!!
arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 05:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
güLCem
=>
21-02-2007, 05:41 PM
|
| deja-vu_ağlarım ben Yüzüme hep güldüler,arkamdan çok sövdüler Ben onlara güvendim,onlar beni yediler Gözüme baka baka yalanları dizdiler Ben onlara inandım,onlar beni ezdiler Aniden anladım Meğersem tek dostum Kaderimmiş Ağlarım ben boşa geçen yıllara, Sarhoş gibi harcanmış tüm anlara Ağlarım ben boşa geçen yıllara, Sarhoş gibi harcanmış tüm anlara Sözümüz söz dediler,ilk fırsatta gittiler, Ben onlara güvendim,onlar rezil ettiler Ruhumu seve seve,aklımı çok çeldiler Ben onlara inandım,onlar sefil ettiler |
|
Yazan
OrKuN
=>
21-02-2007, 09:20 PM
|
| Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Sensizlikten olsa gerek Çekilmez oldu buralar Hep benle beraber bulamadıklarım Bak cesaretim yok artık Geç oldu yorgunum Yine deli oldum sayende Saçında rüzgar Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan Şimdi öyle uzakki geldiğim yollar Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz Bir çocuktum sevmiştim Avuçlarımda aynalar Gayret et güzelim elini uzat Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret düş sokağı sakinleri-gitmem gerek bu şehirden |
|
Yazan
GrkM__
=>
22-02-2007, 11:30 PM
|
| şebnem ferah - hoşcakal Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayri düstüm bu garip bir veda olacak cünkü aslinda hep icimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin söylenecek söz yok gidiyorum ben hoscakal hoscakal hoscakal hoscakal..! ben bir kisrak gibi gelmisim dünyaya sahlanip kosmak icimde var hoscakal biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir tasirim dünyayi sirtimda her dil benim dilimdir ama söylenecek söz yok gidiyorum ben hoscakal hoscakal hoscakal hoscakal ben bir kisrak gibi gelmisim dünyaya sahlanip gitmek icimde var hoscakal....!! hoşçakal hoşçakal hoşçakal hoşçakal ben bir kısak gibi gelmişim dünyaya şahlanıp içimde var hoşçakal...!!! |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
23-02-2007, 05:55 PM
|
| DORIAN-RÜYADAN bir seyler var hala bosa nefes almaya zorlayan kendimi buldm ben zaman beni yorunca bilki hic kmseyiz savulurken bir düsteyiz söyle döner misin? bir gn uyansak rüyadan bir anda seni gördüm ve bir anda seni unuttum |
|
Yazan
qbraa!!
=>
24-02-2007, 02:06 PM
|
| Hayat, O kadar zor mu?? Atılır mıyız oyundan, benzemezsek onlara?? Bahane mi lazım?? Mazeretimiz mi kalmamış?? Çok ayıp olmuş Çok ayıp olmuş Hayat, O kadar zor mu?? Takılır mıyız yolunda, şekli gizli taşlara?? Yetişmek mi lazım?? Bahçemizde bir gül açmamış?? Çok ayıp olmuş Çok ayıp olmuş Kız en güzel, en hafif giysisini giymiş Oğlan renkli bir dünya boyamış Kapkara kapılar sormuşlar onlara Ayıp olmaz mı Bu işler o kadar kolay mı Ayıp olmaz mı?? Ayıp Olmaz Mı? - Mor ve Ötesi |
|
Yazan
2zin1i
=>
24-02-2007, 04:54 PM
|
| Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burada savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışçasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burada aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı, Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burada aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim şebnem ferah_ben bir mülteciyim |
|
Yazan
EMR
=>
25-02-2007, 05:58 PM
|
| Son sigaramsın veremem ellere Çekmeye kıyamam içime Ben yanmışım yakamam seni de Ucunda hasretim yanar Özlemin her çekişimde Son sigaramsın içemem öylece Ne bana yar olursun ne de yaban ellere Ben yanmışım yakamam seni de Gün gelir alevlenir Dolarsın göğsüme öylece Son sigaramsın veremem ellere Çekmeye kıyamam içime Son sigaramsın içemem öylece Ne bana yar olursun ne de yaban ellere Nefes nefes içimde Her gün ayrı bir elveda Yarın tekrar başlasın Son sigaramsın son sigaramsın... serhat-son sigaramsın |
|
Yazan
2zin1i
=>
25-02-2007, 10:15 PM
|
| yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum üstüm açılmış ürperirken sabah olmuş 'uyan' dedi bir ses 'uyan o burda' uyandım aradım bulamadım suçum neydi? neden böyle oldu? bu sabah bir umut var içimde nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olmalı koltuğuna senin kıvrılıp hayalinle uyumuşum camlar açık kalmış üşürken sabah olmuş 'uyan' dedi bir ses 'uyan o burda' uyandım aradım bulamadım vega_bu sabahların bir anlamı olmalı |
|
Konu 2zin1i tarafından (10-05-2007 Saat 04:09 PM ) değiştirilmiştir..
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |