♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
TinkerBeLl
=>
26-02-2007, 05:01 PM
|
| Özgürlük Emek İster Hayata başlarken Şartları sen koymadın ki. Sana sanal bir dünya Sundular. Gözlerini bağladılar, Seni hep korkuttular, İnanmanı sağladılar. Simdi bir kıyıda durmus Uzaklara bakmaktasın. Heyecanlısın. Okyanuslar bilinmez, Ürkütebilir seni. Uzat elini... Hayat hergün yeniden baslar Aç güzelim saçını, Savursun rüzgar, Aç güzelim saçını, Güneş parıldatsın. Aç güzelim saçını, Yağmur ıslatsın. Dökülsün damlalar Tellerinden. Biliyorum seni saran o çemberi, Biliyorum özgürlük emek ister... bulutsuzluk özlemi-özgürlük emek ister |
|
Yazan
beril
=>
27-02-2007, 07:41 PM
|
| Bakışların gittiğin yerden uzak, yoksa gelirdim; Sensiz anlamsızlığımı anladım,dön v.s demek için bugün burda cumartesi, ben senin saçlarını,suçlar bakışlarını geveze susuşlarını bile özledim ayrılık bu söyle sende farklı mı zaman? aynı soğuk..aynı hazan bugün orda da cumartesi mi? sende beni benim kadar özledin mi aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek ne kadar acı,ne kadar komik ve bana ait değil mi? feridun düzağaç-cumartesi |
|
Yazan
asude
=>
27-02-2007, 08:05 PM
| |
| Alıntı:
heleşükür beril yaa..ben de az önce baktım..ayy bugün neydi yaa fizik dersinde..bi türlü gelmio aklımızaa sözleri..heleşükür yaanii ![]() ama çok küsel şarkı beawww.. | |
|
Yazan
2zin1i
=>
28-02-2007, 05:23 PM
|
| Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İkimiz için de en hayırlısını diliyorum Hiç olmamış gibi davranabilmeyi Bu yok ediciliği anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karşıma çıkma Konuşmayalım bakışmayalım Ne olursun Daha fazla tükenmeye takatim yok Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz Ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım Ben bittim artık kalmadım sezen aksu_ikili delilik asudeee..!!..ne güzell şarkı dimi??..e tabi minik serçenn..!!.. ..bugn sınıfta söledikk die yazıom buraya...sözleri oku....çk anlamlı... |
|
Yazan
2zin1i
=>
28-02-2007, 07:11 PM
|
| alev alev yanıyorum buzlarım çözülüyor aşka gardım düşüyor..tutamıyorum korkuyorum bakışların çarpınca bana birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık sen ışığını arayan güzel günebakan ben tozuna dumanına hasret bir enkaz alev alev yandığım doğru küllerinden doğar mıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim...sendeyim al beni... ne yaparsan yap..!! feridun düzağaç_alev alev |
|
Yazan
beril
=>
28-02-2007, 07:18 PM
|
| karla karışık yağar hüzün üstüm başım hep uzun kollu benden iyi bilirsin anlatmama lüzum var mı? gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu sende baksan görürsün bakmaya yüzün var mı? mutlu muyduk ki sade nefes aldık bıktım artık uzatma,yaslan bana ağla kal,yanımda böyle sonbahar gelince soysuzlar içinde kalma yalnızlığım bak,yenildik işte zamanı gelince kalkarız belkide dayan yalnızlığım! uzun yola gitmeden iki koltuk ayırttım seninkisi cam kenarı sormana lüzum var mı farkı yok ki geçmişten ilk kez görmüş değilsin hiç kuraya girmeden hep kısa çöpü çekmişsin...! EMRE AYDIN-DAYAN YALNIZLIĞIM |
|
Yazan
bluee09
=>
28-02-2007, 09:49 PM
|
| Sana kimler el verecek bilemem Gözünün gördüğü yetecek Herkese bak merkeze dolduran herkese Er ya da geç verecektir evlere Paraları satın alacaktır paraları Yaraları deşin hadi paraları peşin Durduk ortasında bu paralelin Ölümüne uçacak helikopterin Perspektiften görünen Dosyalanmış insanlık suçu terörist Masum gezen insan gibi her yerde Pesimist düşünceler sarmış Hümanist tavrımızdan hiç hoş seda kalmamış Sen sıvı halde kaldın ben emprovize Sen gaz oldun ben sofistike Amerika savaş ister diye doldu bu sayfa Arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda Risale kime yetmiş Gerçeklerin hepsini ansiklopedide bulmak mümkün Zannedenlere tarihi yazan insana sormalı bunları Kalmamalı gerilerde Gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması Kanlı etli yaprak dolması yediren Solması gereken yegane kaktüs Vaftiz edilmemiş insanların hepsine lanet Yağdıran insanların hepsine lanet Yağdırmayan insanlara lanet ceza-araba |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
01-03-2007, 06:33 PM
|
| hoobastank-the reason (ceviri) ben mükemmel bir insan değilm pişman olduğm cok sey var fakat öğrenmeye devam ediyrm asla bnları sana yapmak istemedm ve yüzden gtmeden önce sylemek zorndayım ki sadece bilmeni istiyorm eski beni değistirmek içn kendime bir sebep buldm herseye yniden baslamk içn bir sebep ve bu sebp sensin seni incittiğim içn cok üzgnüm bu her gn birlikte yasamam gerek bir sey ve sana verdiğim tm acılar keske hepsini dndirebilsem ve keske gözyaslarnı sileblen kişi olablsem bu sebepten duymana ihtiyacm var ben mükemmel bir insan değilm pisman oldğm cok sey var fakat öğrenmye devam ediyrm asla bnları sana yapmak istemedm ve bu yzden gitmeden önce sylemek zorndayım ki sadece blmeni istiyorm senin bilmediğin bir ynümü gstermek icn bir sebp buldm yaptğm her sey icn bir sebep ve bu sebep sensin..... |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |