♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
beril
=>
01-03-2007, 07:28 PM
|
| Bana hiçbir şey söyleme Ateş kül oldu içimde Büyüttüğüm sen zamanla Yok olup bittin benimle Türkü yakıp düştün mü yoluma Adımı andın mı sabah olunca Ne kaldı senden sonra elimde Alışırım elbet yokluğuna Yalan dostum aşk diye bir şey yok Aşk dediğin 3 günlük eğlence Bilemedin 5 gün sürsün Kapılıpta sürünen çok!!! KURBAN-YALAN |
|
Yazan
!!essra!!
=>
01-03-2007, 10:33 PM
|
| GÜL GÜZELİ-LEMAN SAM Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşları için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti |
|
Yazan
beril
=>
02-03-2007, 05:07 PM
|
| Bu gece dumanımda kaybolasım var Bu gece kendimi unutasım var Kuş olup uçamayasım...denize düşüp boğulasım var Kendimden kurtulasım var Varış nereye,ne zaman kaptan Boğulduk boşluklardan Ne gökyüzüm var ne yolcum,tarifesiz uçuşlardan... Düşecekse düşsün bu gamlı uçak Kelimelerim bitti ne kaldı konuşacak? Evet çok güzel belki yaşamak... Yüz vermiyor bana hayat! FERİDUN DÜZAĞAÇ-GAMLI UÇAK |
|
Yazan
beril
=>
02-03-2007, 07:27 PM
|
| aşkta böyle derinlere inmeseydim sevenlerden başka türlü sevmeseydim tapar gibi yüzüne yüz sürmeseydim geceleri yollarına düşmeseydim vurgun yedim bu sevdadan vurgun yedim harab edip uykularımı bölmeseydim ihaneti hoş görürdüm bilmeseydim hain değil zalim değil vicdansızsın taş yürekli olduğunu bilemedim... MFÖ-VURGUN YEDİM |
|
Yazan
ToUrNiqUét
=>
02-03-2007, 08:06 PM
|
| hoobastank-if i were you(çeviri) karanlığı bulmus gbisin hersey parlarken hep yanlıs olanı arıyrsun doğru olan varken sana iyi hissettirmiyor mu benim gsterime yağmur yağdırmk hiçbir kelime etmiyrsun sikayet dısında bu beni deli ediyor yerinde olsaydım dünyayı ellerimde tutsaydım yapacağım ilk sey yıldzlara tesekkr etmek olrdu sahip oldklarm için yernde olsaydım cevrene bir bak hayal ettiklernden bile fzlası unuttn mu ne kadar zordu eskiden bedeli ne olacak ki fark etmenin her seyin gidebilceğini göz acp kapayncaya dek olablr bu yernde olsaydm dünyayı ellermde tutsaydım yapacağim ilk sey yıldzlara tesekkr etmek olrdu dünyaya sevdiğimi sylerdm yernde olsaydım ne olması gerekiyor fark etmen içn her seyn gidebileceğini gz acıp kapayncaya dek her zamn olbilr bu yernde olsaydm dünyayı ellermde tutsaydm yapacağim ilk sey yıldzlara tesekkr etmek olrdu sevdiğim dnya içn bir nefes alr ve manzaranın tadnı cıkarırdm istediğim hayatı yasardm yernde olsaydm..... |
|
Yazan
asude
=>
02-03-2007, 09:18 PM
|
| al berilim bi YALAN da benden olsun..şarkının her kelimesi süper yaw.. ![]() Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan Affedilmek istemedin Nefretimi bekledin Seni senden başka Kimse, kimse, kimse affedemez Bazı şeyler için İyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için İyi olmak yetmiyormuş Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan !!..maNga//YaLaN..!! |
|
Konu asude tarafından (02-03-2007 Saat 09:22 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
Yazan
asude
=>
02-03-2007, 09:40 PM
|
| Ne Kaybetmeler Buldum Ben Bir Elim Bile Kayıp Gitti Ötekinden Her şehre Bir Çakıltaşı Fırlattım Aslıda Hiç Olmayan Denizimden Bir Film Şeridi Gibi Geçiyorum Şimdi Olmayanlarımın İçinden Çok İsteyince Oluyordu Hani! Söyle Nerdesin Hiç Gelmeyen? Bu şarkılar Hepsi YALAN Seni Benden Neden Alıkoyar Zaman? Kapım Çalmaz Gelen Olmaz Yoksun Diye İştahsız Sabah Olmaz Zaman Ama Bıktım KARANLIKTAN walla kasıtlı b'şi diil ama bu şarkının adı da yalan.. feridun düzağaç.. |
|
Yazan
asude
=>
02-03-2007, 09:49 PM
|
| !!..kAlAn sAğlAr senin Olsun..!! Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk Duymazdan geldiysek bile Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Öldün zaten kaç gün önce Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun.. Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun.. Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa.. emre aydın.. |
|
Konu asude tarafından (02-03-2007 Saat 09:51 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
Yazan
2zin1i
=>
02-03-2007, 10:15 PM
|
| gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor bütün o çizgiler son bir yılda oldu sana bana bize ağlarken ben leyla olmuşum kimin umrunda mecnun çoktan gitmişken bu ne garip bir yangındı böyle sen söndün ben yanarken peki ben neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de ben sana hala... aşığım..!! işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çok çok çok karışığım zaten... ruhum iki ucu arasında gezinip duruyor bugün zaman akmasın dursun ben içinden geçeceğim ama neden neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de ben sana hala... aşığım..!! işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çok çok çok karışığım zaten...!!! şebnem ferah-gözlerimin etrafındaki çizgiler |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |