♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani ![]() istemek yetmedi... Konu qbraa!! tarafından (20-02-2007 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
|
Yazan
beril
=>
07-03-2007, 05:33 PM
|
| adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde ne desen küfür gibi,senden yana cümleler bile gülüşlerim vardı benim...ben kimim,ben nerdeyim? tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim... bir de sen bırak beni unut gittiğin biR yerde kim kaldı ki çok büyüdüm sayende tabirim caiz değil,numunem yok,sende kalsın aslım müstakil bir masaldı,bitti işte,ben aynı haytayım... gülüşlerim vardı benim...ben kimim?ben nerdeyim tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim... bir de sen bırak beni unut gittiğin biR yerde kim kaldı ki çok büyüdüm sayende... EMRE AYDIN-UNUT GİTTİĞİN BİR YERDE |
|
Yazan
2zin1i
=>
07-03-2007, 05:58 PM
|
| duyduğunu bilmeden bağırdım arkandan gördüğünü bilmeden ağladım hani bir gün özlersen geri dönmek istersen gel hiç düşünme bir an bile bir bakışın yeter hani bir gün özlersen geri dönmek istersen gel hiç düşünme bir an bile bir gülüşün yeter akıbetimi bilmeden yollara düştüm umudumu yitirmeden geri döndüm hani bir gün özlersen geri dönmek istersen gel hiç düşünme bir an bile bir bakışın yeter hani bir gün özlersen geri dönmek istersen gel hiç düşünme bir an bile bir gülüşün yeter hani bir gün dönersen gelip de beni göremezsen hiç üzülme bir an bile bir gözyaşın yeter...!! çilekeş-körpe |
|
Yazan
beril
=>
08-03-2007, 04:22 PM
|
| bunca yıl herkesten kaçtın en sonunda buldum sandın ansızın içini açtın yapma dedim yaptın gönül gözleri senden uzaktı farkedilmez bir tuzaktı sana böylesi yasaktı yapma dedim yaptın gönül o bir yolcu sen bir hancı gördüğün en son yalancı içindeki serin sancı gitmez dedim kaldı gönül sen istedin ben dinledim senden ayrı olmaz dedim en sonunda bende sevdim şimdi beni kurtar gönül gözlerin bakarda görmez ellerin tutar da bilmez gece gündüz farkedilmez demedim mi sana gönül sabahın tam üçündesin dertlerin en gücündesin hala onun peşindesin gitme dedim gittin gönül böylesi sevdiğin için bir kördüğüm oldu için ağlıyorsun için için demedim mi sana gönül!!! LEMAN SAM-GÖNÜL |
|
Yazan
GAMZE
=>
08-03-2007, 04:28 PM
| |
| Alıntı:
![]() | |
|
Yazan
ZeHRa
=>
08-03-2007, 08:03 PM
|
| Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum senden sonra da savaşırım Hiç düşünme hayatınla elbet birgün uzlaşırım Bana bırak söndürürüm içindeki yangınını Bana bırak ben hallederim aşkımı acısını Bana bırak söndürürüm içindeki yangınını Bana bırak ben hallederim askımı acısını ORHAN ÖLMEZ-BANA BIRAK |
|
Yazan
beril
=>
08-03-2007, 10:57 PM
|
| suya yazı yazmak gibi seni sevmek yorgunum,üşüyorum yanındayım ama yalnız ne çare suskunum,huzursuzum gözlerinde uçurumlar korkup da yüzleşmeye bakışların kaçar gider gücüm yok yetişmeye düğüm düğüm oldu içim ne olur bir şey söyle sen sustukça içimde isyanlar,çığlıklar gece avutmuyor,gönlüm unutmuyor dokunduğum hiç bir ten senin gibi kokmuyor avuçlarımda eriyen buz gibisin damla damla akıp giden umutlarım gibisin çaresi derdinden daha zor yüreğimiz yetmiyor söylesene nerdesin gözlerinde uçurumlar korkup da yüzleşmeye bakışların kaçar gider gücüm yok yetişmeye düğüm düğüm oldu içim ne olur bir şey söyle sen sustukça içimde isyanlar,çığlıklar gece avutmuyor gönlüm unutmuyor dokunduğum hiç bir ten senin gibi kokmuyor koyamadım kimseyi yerine sen gibi sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi NEV-SEN GİBİ |
|
Yazan
ZeHRa
=>
09-03-2007, 08:34 PM
|
| şimdi gittin mi? dudaklarını son bir defa öpmeden şimdi bittin mi? gölgesi yok mu artık güneşimin sen benim vazgeçilmezim sensiz nefes alamaz içim yüreğimdeki yağmurlar durun biraz acılarımı vurmayın yüzüme yüreğimdeki yağmurlar dökülmeyin gönlümdeki acı dinmedi daha ZEYNEP DİZDAR-YÜREĞİMDEKİ YAĞMURLAR |
|
Yazan
asude
=>
11-03-2007, 12:30 PM
|
| Çilekeş /// Sorma Sen değil ben yoruldum Saklamaktan kendimi Yaşanmadan,,risk almadan,,kaybetmeden rest çektim Çaresi yok bu işin,,sonu gelmez nefretin Şansım yok dönmezsin,,geri gelmezsin.. Sorma,,bir kez olsun sen anla!! Yorma kendini boşuna.. Çaresi yok bu işin,,sonu gelmez nefretin Şansım yok dönmezsin,,geri gelmezsin Mecalim yok anlatmaya Dayanamıyorum başkalarına Paylaşamıyorum,,seviyorum..anla!! Sorma,,bir kez olsun sen anla!! Yorma kendini boşuna.. |
|
Yazan
asude
=>
11-03-2007, 12:35 PM
|
| Çilekeş /// Yeniden.. Çok dayanmıştım,,yenilmezdim Sabrıma yenik düştüm Ezilmezdim ben yıllara Çok değiştim.. Yeniden başladı dertler Dayanacak halim kalmadı Kaç ölüm varsa göze aldım Hayatımı çöpe attım Tüm rüyalar kabus yine,,korkuyorum.. Ben yenilmezim, vazgeçmezdim İrademe yenik düştüm Göğüs gerdim zorluklara Ve kaybettim.. Yeniden başladı dertler Dayanacak halim kalmadı!! Yeniden.. |
|
Yazan
asude
=>
11-03-2007, 12:37 PM
|
| Çilekeş /// Ardma hiç bakmadan.. Denedim olmadı, hevesim kalmadı Aradım bir çare, bir ümit kalmadı Kendimi yormadım, kimseye soramadım Dermanım kalmadı, sevenim hiç olmadı... Düşlerim başka şeyler Ağlarım hiç bıkmadan Giderim çok uzaklara Ardıma hiç bakmadan Kendimi yormadım, kimseye soramadım Dermanım kalmadı, sevenim hiç olmadı Düşlerim başka şeyler Ağlarım hiç bıkmadan Giderim çok uzaklara Ardıma hiç bakmadan |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |